Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
@narcovoyage13
osoba która ze mną leciała zabrała dla mnie i dla siebie jeszcze jedna paczke oksykodonu wiec nie brakuje mi opio. Za to przydałbysie jakiś stymulant bo medikinet mi zostało 8 tabletek. Z racji iż czarnogora to szlak przemytowy to może uda mi sie jakiś koksik zdobyć. wole się pytac kelnerów w swoim kompleksie hotelowym niz iść na miasto, bo na tych slamsach predzej mnie skroją niz cos sprzedadzą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.