Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Zaciekawiło mnie to... czy mogłoby mieć to smak podobny do COCA-COLi (miała być produkowana z Koki i tego specyfiku z tematu) ?
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
hehe, jak pijamy mielone orzeszki to faktycznie bardzo przypomina coca-cola :)
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
ja własnie sobie zaraz zaaplikuję ok 1/3 łyżeczki sproszkowanych orzeszków... Nie wiem jak to dawkować ale o guaranie piszą że 1 łyżeczka, a cola jest słabsza więc spróbuję 1/3 łyżeczki. Nie jest to smaczne i nie smakuje jak coca-cola... I ma zapach taki tochę jak jakaś przyprawa... Zobaczymy jak działa. mam tylko nadzieję że mi pikawa nie wyskoczy..
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: T.A.Z.nauta »
Parę dni temu kupiłem słoiczek sproszkowanych orzeszków w sklepcynamonowy.pl POLECAM WSZYSTKIM! Naprawdę ciekawa sprawa i nie drogo. W internecie czytałem, że używa sie ich głównie w zachodniej Afryce częstując tym ważnych gości, jest to coś ekskluzywnego... i że powoduje dobre samopoczucie... Przyznam, że nie dałoby sie tego lepiej określić!! Nie ma co porównywać tego do relaksu w stylu THC, bo to po prostu inne doznanie, znacznie subtelniejsze. Niezaprzeczalnie po spożyciu humor się zmienia, człowiek jest w pełni trzeźwy i nie ma problemów z koncentracją, ale już po chwili dzieje się "coś" że stajesz przed lustrem i mówisz - jest zajebiście! Cola to łagodny stymulant i niezaprzeczalnie psychodelik. Nie ma złych skutków przy spożywaniu, chociaż nie wiem, co się dzieje po jakichś wielkich ilościach. Wszędzie zalecają 2-6 g. na jedną dawkę, popić sokiem lub wodą. Smak nieciekawy - pachnie piwnicą, ale nie ma co się zastanawiać nad smakiem, trzeba popić i zaraz robi się zaskakująco fajnie :-))

Acha, ponoć w zalecanych ilościach jest dobre na krążenie.
Uwaga! Użytkownik T.A.Z.nauta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Wygląda jak autoreklama czy jest ktoś w stanie potwierdzić tą opinie ,lub coś więcej o coli powiedzieć

[quote="T.A.Z.nauta"niezaprzeczalnie psychodelik. [/quote]

nie chce mi się w to coś wierzyć
  • 94 / / 0
autoreklama? T.A.Z.nauta jest orzeszkiem czy hadluje nimi?:P

No a poważnie to dla stymulantów podbnej mocy. Kawa z 3 łyzczek sypanej tez mnie tak miło i entyuzjastycznie czasem klepnie( a czasem tylko rozdraznia- a dawka ta sama)
wiec nic dziwnego.
  • 46 / / 0
Co bardziej polecacie Ilex czy te orzeszki cola ,bo o tych orzeszkach mało trochę pisano
Uwaga! Użytkownik mulunguman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / / 0
Zdecydowanie Ilex, choć to nie jest typowo kofeinowa stymulacja. Napewno warto spróbować-przyjemnie smakuje i działa. O orzeszkach też sporo dobrego słyszałem.
  • 657 / 7 / 0
Orzeszki cola sa nawet nieco euforyczne imho
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 1 / 0
Jak najlepiej zażywać tego specyfiku?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).