Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
jak skończysz eksperyment to zrób sobie badania dla dobra nauki ;-)
zjawisko tolerancji dotyczy też gałki :-(
na początku tej "przygody" pół paczki prymata klepało mnie tak jak teraz cała paczka :mellow:
włączam w to zarówno efekty psychoaktywne jak i efekty widoczne gołym okiem ;-)
Nie wiem natomiast czy ta tolerancja będzie się utrzymywała i jak długo czy szybko by spadła gdyby jej pozwolić :/ ale i do tego mam nadzieję dojdziemy ;-)
chociaż jest jeden plus, teraz wiem ile jem dokładnie bo całą paczkę a nie ileś tam łyżeczek
jutro trzeba będzie z racji weekendu zarzucić dwa prymaty ^_^
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
za 2 tygodnie w weekend zarzucę jednego prymata i zobacze jak działa po takiej przerwie :-)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
narazie kończe z jedzeniem codzień gałki bo troszkę tolerka za duża już ]
Kurwa, jestes hardcorem.
Niektorzy raz nie moga paczki wpierdolic, a ty codzien
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Dobrze jezeli robione sa przerwy kilkudniowe i galka kopie z prawdziwa moca;p Co do tolerancji zauwazm ze u mnie sie zwieksza przy pierwszych 3 orzechach mega potezne jazdy + kac :) Po spozyciu w ciagu miesiaca okolo 50 galek musze spozywac po 5-6 galek aby miec taki sam odlot 3 galki daja mi marny efekt. Co do kaca nie mam go prawie w cale oprocz wyrazne odczuwalnego zmeczenia;p jedyny minus galki to czerwone oczy, trzeba zaopatrywac sie w kropelki;) Kolejne fazy daja kolejne rozmyslania i kolejne odpowiedzi co do naszej wyjatkowej duchowosci o istnieniu wymiarow i ze "teraz" ma wszechpotezna moc;) Dosc mocne psychiczne przezycia polecam :) Otwiera umysl:)
znudziła mi się ;-)
widocznie nie można jej brać często i ciągle czerpać z niej jakotaką przyjemność :-O
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.