Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 183 / 9 / 0
Mialem kilkutygodniowy ciag picia giebla codziennie i odlozylem z dnia na dzien jak sie butelka skonczyla, bez zadnego wiekszego problemu
Teraz nie pilem juz jakos 2 miesiace i w ogole mnie nie ciagnie, dawki po 2,5ml nie byly juz w ogole odczuwalne, a po wiekszych tylko mnie usypialo
  • 2 / / 0
Ktoś z gieblartarowców tutaj zgromadzonych dostał refluksa żałądkowego od długotrwałego przypinania giebla? Pytam bo ja i mój kolego po naprawde już długim okresie przypinania giebla od 2 lat z przerwami max.2miesięcznymi zauważyliśmy częste cofanie się treści żałądkowej do przełyku. U mnie refluks nasila się szczególnie przy odstawianiu giebla po ciągach.
  • 3 / / 0
Tak to właśnie ja dostałem refluksu,szczególnie przy kończeniu się butli refluks się nasilał.Zniszczył mi także troche zęby a w jednym odpadła mi połówka.Myśle że to przez picie gbla z wodą jak rónież zdarzało mi się nie mieszać go wcale.Naszczęście teraz jest już lepiej
  • 2 / / 0
witam! ja pije już ponad 2 lata codziennie, dokładnie to 26miesięcy i nie dopuszczam takiej myśli żeby mi zabrakło. Dało mi w życiu dużo ta substancja bywały gorsze momenty i na początku była na maxa zajebista euforia. Teraz jest troche gorsza ale nie narzekam. Mam po tej substancji powera do życia i nie przestane go pić. Chyba że nie miał bym gdzie kupić:)
  • 74 / 1 / 0
Po codziennym piciu GBL dochodzi się do momentu, gdy sen jest utrudniony lub niemożliwy. Czy tak samo jest po GHB?
Ostatnio zmieniony 29 marca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawki czytelności
  • 54 / / 0
Od jakiegos poltora miesiaca pije codziennie, ale na szczescie ostatnio dzieje sie duzo. A gdy dzieje sie duzo giebl dziala fajniej - mniejsze dawki pozwalaja na wiekszego motywacyjnego kopa i euforie. W ogole mnostwo zalezy od set & setting wbrew pozorom.
Generalnie zeszlem do dawek rzedu ok 6-7ml dziennie, dzieki czemu problemow ze snem nie mam zadnych ;)
Refluksy, trawienie itd. prawie nie wystepuja (choc wczesniej mialem juz z tym male problemy czasem)... wydaje mi sie ze wystarczy rozpuszczac 1ml w okolo 200ml plynu i jest praktycznie pewne ze zoladek ma latwe zadanie.
Tylko stawy mam jak 50 letni dziadek, ale wystarczy pamietac by pic ten proszek zasadowy i sie poprawia.

Przy okazji odkrylem tez ze GBL bardzo fajne i dziwne efekty daje z bufedronem, empatia maksymalna - nigdy nie bylem tak sympatycznymi cieplymi kluchami jak po tym miksie ;)
  • 74 / 1 / 0
ile to na was dziala w ciagu GBL? bona mnie z 30min i zostaje sennosc i bol glowy ;o
  • 30 / / 0
Jak dla mnie to codzienne picie mija się z celem. Raz, że bania już nie ta, dwa, że bardziej chce się :kotz:. Mnie już nawet na drugi dzień nie klepie, tylko mocno zamula. Żadnej euforii, jedynie senność i ciężki łeb. Niezależnie od dawki.
  • 1934 / 108 / 0
picie codzienne ogolnie jest nie zbyt ciekawe ja pilem co 2 dzien i bardzo chwale sobie taki sposob 210ml zeszlo w niecale 2miechy, a te dwa miechy tak mi przelecialy ze to masakra, zalezy tez jak kto pije bo jezeli co dziennie idzie 1-2polewki to okej ale jak ktos wali co dziennie praktycznie przez caly dzien to o wiele gorzej dla bani, jak ktos chce juz co dzien to zrobcie GHB pierdolcie prawo dbajcie o swoje zdrowie, GBL jest znacznie agresywniejsze dla glowy, chcecie cieszyc sie na ciagach to odbijcie od GBL jak macie w planie sporadyczne polewanie tygodniowe to okej, ale jak ktos zamierza stala "suplementacje" to lepiej GHB chyba ze ktos jest kamikadze i ma to w dupie :D

do tego nie laczcie GBL ani GHB z alkoholem, albo jedno albo drugie, nie tylko ze wzgledu ze latwiej przysnac czy sie przekrecic ale taki miks znacznie szybciej prowadzi do rozregulowania gaba a co za tym idzie szybsze uzaleznienie alkohol dziala na GABA-A a GBL/GHB na GABA-B i cale gaba dostaje po dupie...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 82 / / 0
Dłuższa codzienna 'suplementacja' (czyli ciąg) na NaGHB też się źle skończy z powodu ogromnych ilości sodu, które dostanie organizm.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.