Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1993 / 490 / 0
GBL, johimbina, l-arginina - najlepiej wszystko na raz :emo:
alkohol, baklofen też się sprawdzają - zwiększają libido, zwierzęcość nie wpływając zbytnio na odczucia. ( Po baklo nie ruchałem ale podejrzewam, że tak jest )
  • 4 / / 0
Czy apomorfina dziala na libido u kobitek?nie znalalazlem w poscie:(
  • 1587 / 11 / 0
Ja ostatnio piję Catuabę. Polecam ;) Dostępna m.in. w Magicznym Ogrodzie.
rchiro the best
  • 4 / / 0
Herbatke trzeba parzyc i pic systematycznie :-) mi chodzi o jednorazowe "uderzenie":-)
  • 36 / / 0
póki co johimbinę sobie bardzo chwalę :)
  • 100 / 11 / 0
jakaś ilość alkoholu (według uznania organizmu osoby) zaorana solidną dawką 3mmc, po prostu ogień. 4mmc też dawało radę, ale 3mmc dawało większą gwarancje postawienia pionka :)
  • 195 / 6 / 0
Niektorzy mowia hiszpanska mucha inni johimbina inni jakies jnne afrykanskie rosliny lub udziwnienia. U mnie to bylo 6-APDB oraz 4cmcplus jakies amfetaminy ,mozna tez sindenafil :))) ale on na recepte.
  • 5001 / 852 / 0
Z obecnych rc co najlepsze na libido ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 954 / 51 / 0
2/3fa mix z przewagą 3 oral i 2 sniffem.
  • 3406 / 534 / 0
Substancja która powoduje agonizm dopaminy. :gun:
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.