ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
Up: No i git, samemu też się można bawić, nawet ze swoim odbiciem xD przynajmniej się zapomina o bożym świecie i człowiek może się zatracić w tym przyjemnym uczuciu
  • 1121 / 153 / 0
Można samemu się "bawić" na emce lecz ja osobiście uważam że takie cuda powinno się brać w najbliższym gronie. Samemu to trochę ta magia traci sens.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2193 / 365 / 0
ta.. chyba, że ktoś ma nerwice i ostrą fobie społeczna i go ludzie wkurwiają.. trzezwi przeszkadzają na fazie, psują szczęscie itp..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 907 / 0
Iść na jakąś imprezę psychodeliczna.Taka z odpowiednim wystrojem, muzyka, ogólnie sajko-klimat. :ręka:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 159 / 35 / 0
Ogólnie to mi odpowiada i branie w grupie i solo, zależy co chce osiągnąć. Jak chce potańczyć, pośmiać się z ludźmi czy powyglupiac to wiadomo że imprezka. Ale są takie weekendy że chce zanurzyć się w swojej ulubionej muzyce, odpalić swoją wcześniej stworzoną playliste i rozplynąć się na sofie. Tylko ja :)
  • 2 / / 0
Z mojego doświadczenia zdecydowanie spożywanie tylko w grupie ma jakikolwiek sens. Emka w gronie osób na jakichkolwiek innych używkach powoduje rozmijanie się faz i mija się z celem. Natomiast grupa osób, której faza wejdzie w tym samym momencie - poczucie niesamowitej więzi i szczęścia praktycznie od samego początku :)

Ale to tylko moja opinia ;)
  • 563 / 104 / 0
@Kath1 zgadzam się , brałem wlaśnie za kazdym razem ze znajomymi w domu i było cudownie , magiczne przeżycie :)
  • 8103 / 907 / 0
Wziąć razem z druga połówka, zrobić odpowiedni klimat w pokoju i cieszyć się ekstaza po MDMA. :extasy:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 17 / / 0
ja lubie poleciec na emce na jakichs imprezach typu omen plosnica, ibiza gwizdziny polecam te dwa na techno najlepsze momenty w zyciu na emeczce, zapraszam do świątyni!
CAŁA SALA ZAPIERDALA!!
  • 1532 / 196 / 0
skakac , pic , tanczyc , biegac , przytulac , ruchac, rozmawiac , zwiedzac zapierdalac! ogolnie takie rzeczy po emce polecam :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.