Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 402 / / 0
Ponoc na sertralinie lsd slabiej dziala, gdzies slyszalem ze sertra wogole znosi dzialanie kilku psychodelikow, poza tym lsd laczy sie z receptorami 5HT, wiec moze dojsc do zespolu serotoninowego, wg teori. (niech ktos potwierdzi nie jestem pewien)

A jak biore sertraline i miranzapine to mozna amfetaminy przyfukac? Pilnie potrzeba odpowiedzi !!
  • 90 / / 0
Asertin (Sertralinum) i Fluanxol (Flupentixolum) + LSD czego oczekiwać?

Ma pierwsze już widzę odpowiedź :)
www.winy.info
  • 886 / 9 / 0
ssri wyłącza lub zdecydowanie znosi działanie psychodelików działających na serotoninę. Nie dojdzie do zespołu serotoninowego. Możesz procha przywalić. Możesz spodziewać się dziwnej kapy poolegającym na chorym pobudzeniu tzn nie przyjemnym. Dla pewności prześledź farmakologię tych substancji i podarujesz sobie taki poprany miks. Walnij samo LSD po odstawce setraliny. Co najmniej kilka miechów absty od asentry i potem LSD.
  • 152 / 8 / 0
Nie istnieją przypadkiem jakieś katalizatory wychwytu zwrotnego serotoniny ? Bo tak sobie myslę, żeby móc brać normalnie wszystko zażywając leki ssri, może wystarczyło by zablokować działanie leków ssri na czas imprezy...
Kombinuje co zrobic, żeby brać MDMA na lekach ssri, odstawiać je przed każdym wzięciem ? Na ile dni przed wzięciem MDMA trzeba odstawic leki ?
  • 886 / 9 / 0
Tak się nie da, przed MDMA tak z miesiąc, a może nawet i dwa. Zależy w jakim tempie receptory serotoninowe wrócą do normy przez branie leków ssri.
  • 684 / 9 / 0
Jak myslicie yerba wchodzi w jakies interakcje z SSRI? No bo teoretycznie jest tym slabym IMAO (ang. wiki), ale nigdzie na ten temat nie ma informacji. Tak sie pytam z ciekawosci, biore SSRI od kilku lat, yerbe tez juz ze 2 lata pije i w sumie ciezko mi stwierdzic.
  • 1241 / 8 / 0
a ja slyszalem ze SSRI + LSD to mniej wiecej taki mix jak MDMA + LSD ... i na tym forum czytalem ze ludzie sobie chwalili polaczenie LSD i sertraline wiec skad te informacje ???

duze ilosci yerba mate czy kawy idealnie pasuja do sertraliny ;)
  • 152 / 8 / 0
tinos pisze:
Tak się nie da, przed mdma tak z miesiąc, a może nawet i dwa. Zależy w jakim tempie receptory serotoninowe wrócą do normy przez branie leków ssri.
No trudno, stwierdziłam, że zrobię sobie przerwe od mdma na na kilka miesięcy na rzecz leków.
A fluwoksamina + grzyby ? Wiem, że można łączyć, ale może się wypowiedzieć ktoś kto jadł grzyby na ssri jak było ? Jadłam 4 aco na lekach ssri i było całkiem spoko.
  • 1241 / 8 / 0
jak zaczniesz brac SSRI to z MDMA pozegnaj sie na lata ;)
  • 152 / 8 / 0
Już brałam kilka razy ssri i ani razu nie wytrzymałam dłużej niż pół roku biorąc je, a nawet jak by tym razem na mnie dobrze działały to i tak odstawię przed wakacjami :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.