Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 159 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo the second »
tramca nie dotykam na ssri nawet dex w dawce 150mg wydaje sie przegieciem ale kilka razy przetestowalem dla dobra nauki :D pomimo ze nie pochwalam osobiscie swojej glupoty :D
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
a tam przegięcie, chodzi o to dlaczego nie działa choćby opioidowy ten tramiec, serotoninę mogę zrozumieć.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Dziś poszło 1,5mg alpra, piwko, joint, 100mg baclo i 210dxm. Fajnie było, szkoda tylko że większość tripa przespałem w łóżku :P Milutko tym bardziej, że to wszystko powinno mocniej/lepiej działać na srri. Tram na mnie tez słabiutko działał, słaby jest moze po prostu. Ostatnio tak przywykłem do paro, że nawet dwu-trzydniowe picie czy palenie nie psuje mi widocznie działania leku (prześpię dłużej i jest ok).
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo the second »
no wlasnie co to za trip jak sie go przespi normalnie MARMNOTRAWSTWO :D mysle ze gdybys dal sobie mniej baclo to bys nie spal :D
  • 130 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gomez »
nie polecam łączyć DXM z SSRI. nie powiem nic nowego, ale to zwyczajnie niebezpieczne - zespół serotoninowy. przy 1350mg DXM i 60mg paroksetyny/dobę miałem wrażenie (i tak pewnie było), że umieram. dostałem tachykardii i mimowolnych skurczów mięśni, nie miałem przez kilka godzin praktycznie żadnej władzy nad swoim ciałem. nie pamiętam prawie nic, oprócz tych najbardziej nieprzyjemnych efektów. przez 2 dni dochodziłem do siebie. DXM to głupota. sam byłem głupi. nie "bawcie" się w to.

powyższe jako przestroga. i jeszcze moje pytanie:

czy ktokolwiek łączył SSRI z LSD? jestem na 40mg/dobę fluoksetyny (+ gabapentyna 600mg/dobę), a jutro będę przyjmował papierek. większość osób pisze, że SSRI znacznie obniża wszystkie efekty działania LSD. jakie Wy macie z tym doświadczenia? nadmieniam, że MIPT na paroksetynie i LSA na fluwoksaminie działały bez zarzutu. MDMA/TMA2 na wenlafaksynie nie dawały żadnych efektów. z tym, że wenla-, z tego co pamiętam, należy do grupy SNRI. ktoś jest mi w stanie powiedzieć coś na bazie własnych doświadczeń?
z brzegu-na-brzeg
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Co za debilizm! Jak można łączyć SSRI z DXM, w dodatku w takiej dawce?! Przecież to jest napisane nawet na pierwszej stronie tematu.
Dobra, sama też raz połączyłam, ale to były dwie maluśkie tabletunie Acodinu i ogólnie byłam wtedy nie w pełni władz umysłowych.

A SSRI z LSD łączy się pięknie, chociaż podobno nieco osłabia działanie kwasa i możliwe, że opóźnia też jego wejście.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 238 / 1 / 0
DXM z SSRI mi się łączy pięknie. Tyle, że trzeba małe dawki DXM. Jest Peace i inny, lepszy świat. Nawet jedna paczka daje totalnie inny świat.

1350 to faktycznie pojechałeś po bandzie. Tylko po co? Fajniej chyba nie było. To co piszesz wręcz musiało być nieprzyjemne. No i ryzyko spore.
  • 130 / 6 / 0
gynoid pisze:
Co za debilizm! Jak można łączyć SSRI z DXM, w dodatku w takiej dawce?! Przecież to jest napisane nawet na pierwszej stronie tematu.
przecież sam napisałem, że byłem głupi. nie jestem z tego dumny. mogłem nawet umrzeć - wiem o tym. tyle, że wtedy moje życie/zdrowie nie miało dla mnie specjalnej wartości. nvm, stare dzieje. ten wątek wtedy nawet nie istniał. 3/4 aktualnych użytkowników hyperreal wtedy nie istniało, przynajmniej nie w formie elektronicznej. pozdrawiam.
niebieskinamiestnik pisze:
1350 to faktycznie pojechałeś po bandzie. Tylko po co? Fajniej chyba nie było. To co piszesz wręcz musiało być nieprzyjemne. No i ryzyko spore.
to był, jak napisała gynoid, debilizm. totalny. nie wiem po co. nie było fajnie. kilka lat temu miałem inny system wartości. nigdy już nie mam zamiaru brać DXM. chyba, że w celach leczniczych i w dawce wskazanej na ulotce.
z brzegu-na-brzeg
  • 159 / 2 / 0
wlasnie przydalo by sie zeby ktos wreszcie napisal jak dziala kwas na roznych ssri PRAKTYCZNIE bo teoretycznie to wszyscy wiemy ... niestety w mojej okolicy nie moge kupic pomimo ze uwazam wrecz ze powinien byc legalny :D moze mi ktos kartke wysle i nakleji kwasny znaczek ? :D (oczywiscie zartuje)

a przy okazji ktos sie orientuje czy voltaren do czegos sie nadaje (wpadlo mi w rece pudelko diclofenac sodium 50mg) wprawdzie nic nie slyszalem zeby ktos to teges ... ale moze akurat mozna cos wycisnac ? :D)
  • 130 / 6 / 0
diclofenac - na stan zapalny mięśni/stawów na pewno pomoże : ]
z brzegu-na-brzeg
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.