Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 566 / 27 / 0
Czy można bezpiecznie wciągnąc 1kreske dobrego koksu na imprezie jesli rano sie bralo sertre 75mg?
  • 880 / 363 / 6
Tak, można to w miarę bezpiecznie zrobić.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 2429 / 579 / 155
@Mondeeste, jak wyżej, aczkolwiek istnieje pewne ryzyko zespołu serotoninowego. Taki mix też bardziej wsiada na serce niż koko solo.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 626 / 121 / 0
Jak się ma mix sertralina z alprazolam? Będę Terminatorem? %-D
Ostatnio zmieniony 11 marca 2019 przez simer44, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 780 / 45 / 0
U mnie baklo ładnie podnosił zadowolenie po Tramalu. Spróbuj w odwrotnej kolejności. Mix serty a alpra to jeszcze lepsze doznania.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2019 przez Rokison, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 626 / 121 / 0
@Rokison Mi jednorazowa zażucenie trampka zbijało baclo na dwa dni. Baclo na drugi dzień też nie działało.
  • 501 / 18 / 0
Witam
Czy można brać kurkumine która jest od razu z pieprzem i bacopa monnieri z SSRI -escitalopramem?
  • 1864 / 698 / 0
@Elendil89 Ja bym nie ryzykował, ZS możliwy.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1974 / 520 / 0
Ja regularnie zażywam kurkumę na SSRI (paroxetyna) i w moim odczuciu wchodzi w pozytywną synergię.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 566 / 27 / 0
Czy kodeina z sertraliną(rano zawsze biore 75mg) jest 100% bezpieczna? W sensie czy po powiedzmy 100takich miksach w mózgu sie coś nie przestawi?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.