Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
W jaką dokładnie wchodzą interakcje 3CMC i ketrel (neuroleptyki)? Co powoduje że to złe połaczenie? Jestem ciekawy trochę bardziej na temat, to interesujące.
  • 1357 / 364 / 2
@Rudalke chodzi o agonizm 3-CMC do dopaminy i antagonizm kwety do dopaminy nachodzesie się agonisty na antagonistę, gdzie w tym przypadku antagonista zawsze będzie się wiązał mocniej z receptorami
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 373 / 99 / 0
Plus potencjalna ekscytotoksycznosc dopaminy?
  • 3 / / 0
Udało mi się dostać podobno 3CMC premium. Zawsze po tzw. "kamieniach" miałem długie ciągi i ostre zwały, ciężko było odstawić. Poradzi ktoś jak przeżyć ten stan zejścia najłagodniej bez faszerowania się lekami?
  • 1357 / 364 / 2
@WitamSerdecznie97
Witam serdecznie.
Polecam wyszukiwarkę na forum w lewym górnym roku, najlepiej wyszukiwać wg. słów kluczowych.
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 105 / 56 / 0
@Rudalke przedluzenie odstępu QT. O to powinienes sie martwic najbardziej.

Kiedyś po maratonie na 3-CMC, jeszcze jak mnie jako tako trzymało, a serce napierdalało, to zapodałem jak głupek skończony chyba 50 czy 75mg kwety, 20-30 min. później jak weszło, to serce mi tak zwolniło ze straciłem przytomność i miałem rendez-vous z kafelkami w łazience.

A poza tym, to standardowo, agonista receptorow, blokuje receptory dopaminowe, serotoninowe, i pare innych chociaz to blokowanie to takie serio jest dopiero w wyzszych dawkach niz do ok. 75-100mg.
  • 1659 / 268 / 0
Raz po ok. 300 mg trójki iv kiedy wjazd się rozmył i reszta efektów szybko minęła za to wjechała depresja, wziąłem 100 mg kwetiapiny, grzecznie poszedłem spać na godzinkę i zbudzilem się prawie całkiem normalny tylko przymulony. Kusi czasem żeby strzelić tak co najmniej 500 mg i przekonać się co ta cała trójczyna potrafi. Tylko krótki czas działania mnie zniechęca, pukać co pół godziny może i bym pukał tylko już nie mam żył na takie sytuacje. Może z 10 strzałów bym jeszcze zrobił, ale później to już byłoby szukanie jakichś pochowanych kabli do rana. Nie tak dawno zrobiłem 5 3-CMC dożylnie ale jakoś słabo pamiętam efekty, poza tym było brane z gramem jakiegoś NEPa czy innego stima.
  • 135 / 10 / 0
NEP jest blokerem wychwytu dopaminy, serotoniny i noradrenaliny a CMCki są relaserami. NEP może zablokować działanie CMC na serotonine tak jak SSRI mogą zablokować działanie MDMA/CMC/MMC. NEPa nie brałem z CMCkami, ale odnosze wrażenie, że osłabił działanie mefedronu, jak sniffnołem z ~400 mg mefa... 3CMC w dużej ilości staje się podobne bardziej do klefa niż metkatu... Wyraźnie wzrasta udział serotininy. Mało spida czuć, tylko rece telepie...
  • 20 / / 0
Naprawdę czytam i jestem w szoku że przez ponad rok luźno wrzucam 100-200mg kwetiapiny po zabawie z 3cmc (a ciągi długie się zdarzały) i że mi nic nie jest
  • 1659 / 268 / 0
No właśnie ja biorę 3 leki serotoninowe, trójka mnie interesuje bo w teorii bardziej wywala dopę niż sero. 4-CMC i MDMA mimo wszystko też ciągną. Czwórkę raz strzelałem po 5 hexena i byłem mile zaskoczony efektami, mimo że brałem wtedy 2 SSRI i jeszcze parę rzeczy. Także już za cholerę nie wiem jak to jest z ketonami serotogenicznymi i antydepresantami. Żeby się dowiedzieć raz a dobrze to z chęcią bym podał po pół g trójki i czwórki. Żeby tylko był szeroki wybór żył na takie ekspedycje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.