Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 981 / 122 / 0
Imo walenie 3cmc po nosie to idiotyzm. Zdecydowanie lepiej działa podanie oralne, a najlepiej 90% dawki oralnie i 20% sniffem. Oral jest ogólnie lepsza droga podania dla większości ketonów, a dociąganie małych kresek uwydatnia profil dopaminowy.
  • 1 / / 0
Kochanek heleny, na pierwszych stronach tematu ludzi piszą, że tylko nosy, bo bomba nie działa, może żresz analog, bo ciężko spotkać dobre 3cmc, bez zapachu i zanieczysczen.
  • 9372 / 1823 / 2
25 maja 2022Kochanek Heleny pisze:
Imo walenie 3cmc po nosie to idiotyzm. Zdecydowanie lepiej działa podanie oralne, a najlepiej 90% dawki oralnie i 20% sniffem. Oral jest ogólnie lepsza droga podania dla większości ketonów, a dociąganie małych kresek uwydatnia profil dopaminowy.
Drogi Kochanku ;)
Ja waliłem 3cmc od 2014 roku i powiem Ci, że pierwsze sorty wchodziły nosem jak w masełko.
Pojawiała się całkiem sympatyczna euforia w akompaniamencie dość fajnego i mało nachalnego pobudzenia.

Libido nieco słabsze niż przy 3mmc, sen dużo gorszy ale mi w pierwszych czasach łatwo było przestać.
Niestety. Jak się napierdlaalo po 10 gr / weekend to odbudowa tolerki była koszmarna.
Z czasem pozostał głównie dopaminowy profil działania.
Przeważał szczękościsk i bieg za pierwszymi razami. Zależność działała w sposób geometryczny - im więcej wrzucałem tym mocniej parlo na jej e wrzutki. Im więcej wrzucałem tym mocniej czesali dopaminę i niwelowało seotogeniczny profil działania.

Dziś gdybym miał kupić trojke chyba jednak bym kupił wagę i odmierzał po 70mg i nie przekraczał dawek. Maks 1gram i tyle.
Choć znając życie i nasze mózgi delikatne "smyrniecie" mogłoby się skończyć kolejnym ciągiem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 36 / 1 / 0
Nie zgodze się z przedmówcą. 3-CMC dla mnie zawsze jednakowo orało nos. Chlor to chlor i tak było też w pierwszych rzutach które wszyscy tak chwala - wtedy kiedy jeszcze to 3-MMC było na topie.
  • 925 / 166 / 0
25 maja 2022wielkieelo420 pisze:
Kochanek heleny, na pierwszych stronach tematu ludzi piszą, że tylko nosy, bo bomba nie działa, może żresz analog, bo ciężko spotkać dobre 3cmc, bez zapachu i zanieczysczen.
Bomba nie działa, bo stosują takie same dawki jak przy nosie. Trzeba więcej wypić/zjeść niż wciągnąć i bomba będzie zawsze :)
Tylko oral przy ketonach :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 33 / 3 / 0
Dokładnie jak pisze przedmówca. Oralnie trzeba brać większe dawki niż sniffem żeby działały a przynajmniej tak jest w moim przypadku i jak sniffem ciągnę 150mg tak bombkę robię co najmniej 250 mg :)
Uwaga! Użytkownik Epicaro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 122 / 0
25 maja 2022wielkieelo420 pisze:
Nie żrę nic od lat :) mówilem o klasycznym 3cmc, z którym miałem do czynienia około 2014 roku. Nie spotkałem ketona, który nie działalby oralnie.
  • 9372 / 1823 / 2
26 maja 2022kriksosbz pisze:
Nie zgodze się z przedmówcą. 3-CMC dla mnie zawsze jednakowo orało nos. Chlor to chlor i tak było też w pierwszych rzutach które wszyscy tak chwala - wtedy kiedy jeszcze to 3-MMC było na topie.
Przecież ja nie pisałem, ze cmc nie tyra nosa 😅
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 75 / 2 / 0
Czy któraś z tych substancji negatywnie wpłynie na odczucia płynące z 3CMC?

marihuana - dziś o 14
1 pwio - dziś o 14
kodeina - dziś o 9
Rożeniec górski - dziś o 9
Ashwagandha - wczoraj
Esicitil - wczoraj
Sunifiram - wczoraj lub przedwczoraj (nawet już nie pamiętam)
Noopet przedwczoraj albo 3 dni temu
  • 594 / 35 / 0
jedyne co może wpłynąć na działanie cmc'ka to escitalopram, chociaż 3 to głównie speed nie euforyk
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.