Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4cmc jak dla mnie sniff totalna pomyłka, po zajebaniu jakoś 200 tak mi było dziwnie w nosie, że aż odstraszyło mnie totalnie od kolejnych sniffow (przed spróbowaniem tego świństwa wręcz byłem zakochany w sniffie np po 3mmc, bardzo lubiłem ten rytuał). towar pozostał więc postanowiłem spróbować oral, na szczęście coś tam zadziałało i przy dawce +200 poczułem się naprawdę gotów na impreze w sensie rozpływu w muzyce i tańcu na parkiecie. Weekend był pamiętam bardzo przyjemny, przygotowane bombki, szybkie popicie i dalsza zabawa + alkohol. Aczkolwiek nigdy więcej nie zakupie tej substancji gdyż naprawdę jej działanie i szczerze brak konkretnego wypierdolu i nieogaru totalnie mnie odciągneły wgle na miesiąc od tych tematów. teraz zamówiłem 2mmc mam nadzieję że mnie nie zawiedzie, tak jak to zrobiła ta czwórka
  • 692 / 70 / 0
No to gratuluje kolejnej straty hajsu XD 2mmc to kardiozwala w proszku... nic wiecej
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 272 / 37 / 0
manuunitlol pisze:
4cmc jak dla mnie sniff totalna pomyłka, po zajebaniu jakoś 200 tak mi było dziwnie w nosie, że aż odstraszyło mnie totalnie od kolejnych sniffow (przed spróbowaniem tego świństwa wręcz byłem zakochany w sniffie np po 3mmc, bardzo lubiłem ten rytuał). towar pozostał więc postanowiłem spróbować oral, na szczęście coś tam zadziałało i przy dawce +200 poczułem się naprawdę gotów na impreze w sensie rozpływu w muzyce i tańcu na parkiecie. Weekend był pamiętam bardzo przyjemny, przygotowane bombki, szybkie popicie i dalsza zabawa + alkohol. Aczkolwiek nigdy więcej nie zakupie tej substancji gdyż naprawdę jej działanie i szczerze brak konkretnego wypierdolu i nieogaru totalnie mnie odciągneły wgle na miesiąc od tych tematów. teraz zamówiłem 2mmc mam nadzieję że mnie nie zawiedzie, tak jak to zrobiła ta czwórka
Co do czwórki faktycznie sniff nie ma litości, ale po dwójce nie spodziewaj sie cuda wianków, bo tez gryzie mocno w klame a przy tym spływ jest tak obleśny, że pfuu, bleh.Pozatym pisałem wczoraj nawet chyba post o dwójce, którą miałem okazje badać w wakacje i niestety muszę cie zmartwić bo fajerwerek nie ma.pozdr : )
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Jako stary ćpun dorzuce cos od siebie.
Czytam te posty i nasuwaja mi sie tylko dwa wnioski, albo macie jakies strasznie chujowe sorty klefy, albo nieumiecie zabrac sie odpowiednio do tej substacji o.O
Mnie osobiscie klepie to o wiele mocniej niz stare 3mmc, potwierdzaja to rowniez moi znajomi. Wystarczy na poczatek zarzucic dosc duża dawke i niebawic sie w dorzutki bo daje one marny efekt.
Naprawde pochytajcie kontakt z dobrymi hurtownikami albo nie bierzcie tego wcale. A co do opini ,,chlorowego gowna'' moze pierwsze przyjzycie sie z punktu chemicznego substancji, a nie pierdolicie fakty wyssane z wiadomo czego....

Ps. Jesli mnie zaprawionego cpaka, wypranego z serotoniny klepie to jak powinno, to chyba problem nie lezy po stronie substacji, tylko waszego zrodla badz spranego mozgu.

No offence ofc. Peace
  • 1676 / 106 / 0
smieszna historia.
w weekend troche poszlo czwórki
po któryms sniffie minelo z 20 min i musialem se odsmarknac

wszystko fajnie ale taka malutka żółta kulka zostala w zaroscie
nie zwrocilem specjalnie uwagi
ale poszedlem do lazienki patrze zarost jakis posklejany
chcialem zdrapac - boli, chcialem umyc - szczypi
jak juz zeszlo... normalnie rana jak po chemii, kwasie ? chlorze ?
nie mam pojecia ale jestem lekko przerazony co to z nami robi
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 107 / 0
Przejebane normalnie.No wlasnie co to z wami robi :D masakra,coraz to wieksze swinstwo robia zeby tylko kleplo na 20 minut a to ze przy tym wypali ci zaladek czy zatoki to nikogo nieobchodzi.Kasa misiu kasa :D
  • 1934 / 108 / 0
juz dawno trabilem o tym ze to wyzera flaki i wspominalem ze w moim miescie byla afera bo paru typkow trafilo do szpitala z przezartymi flakami, to taki typ narkusow co wali non stop i po paru dniach "material nie wytrzymal" :D
dla mnie to najwieksze gowno na rynku a i tak wiedzie niezly prym i jest ogromny popyt to wina konsumentow bo skoro im to odpowiada i sami kupuja to i sprzedawcy sie znajda... prawa rynku
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1817 / 107 / 0
jak w tym kierunku pojdzie nasze prawo,zeby wszystkiego zakazywac to beda powstawac co raz to gorsze swinstwa.Za chwile bedziemy mieli naszego,polskiego RC "krokodyla" moze wtedy przyjdzie opamietanie,tylko kogo? Naszych politykow hmm...watpie,naszych ketoniarzy hmm...watpie :D
  • 1676 / 106 / 0
najlepiej zwalac na prawo
eliot klient nie kupi beda szukac innych subst
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 58 / 0
Wypowiem się jako osoba kompletnie bez tolerki(odniesnie mam tylko takie, że przed delegalem raz próbowałem 3mmc). Dostałem 0.5g, do którego zrobiłem dwa podejścia, za pierwszym razem najpewniej zapodałem za małe dawki i prócz stymulacji, zatkanej klamki, nadpotliwości, nie uświadczyłem nic dobrego. Za drugim razem poszły większe szczury, no i nie powiem, wystrzeliło, lekki nieogar, muza wchodzi pięknie, zauważalna euforia, czas działania wyniósł ok 40min, po czym dorzuciłem resztę i w sumie zadziałało tak jak przed chwilą. Nawet gdybym miał tego więcej, to nwm czy bym to dociągnął, bo nos miałem masakrycznie zatkany. Następnego dnia wieczorem byłem na siłce i ciekło ze mnie, nos w sumie to ze 3dni mi się regenerował.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.