Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Jakby to sprzedawali kiedyś w dopalaczach jako sól kolekcjonerską/proszek to mam już gotową nazwę:
EUTANAZJA ŚLUZÓWKI

Z niejednego worka już specyfiki przesypywałem, ale ten to jest Kongo jak jakiś 4,4'-dmar. Wyniki badań wrzuce wieczorem.

@up
Krople do nosa są zjebane właśnie przez to że bardzo szybko uzależniają i potem jest jeszcze bardziej przepierdolone, nie polecam zbytnio.
  • 250 / / 0
Po dwudniowych testach mogę stwierdzić co następujące: bardzo przyjemna substancja, podobna do 3-MMC, ale z większą chęcią do robienia czegoś. Libido na plus, możliwości niestety na minus :/ Dobra gadana, ładny nieogar na wejściu. Z kardio problemów brak, zjazd objawia się zmuleniem. No i tak jak wszyscy raportują, bardzo krótkie działanie. W nos piecze jak cholera, ale ma w sobie autoblokadę (%-D) bo nos po prostu się zatyka.
Od siebie polecam i pozdrawiam!
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 1095 / 34 / 0
Czyli 4-CMC na funkcjonalny euforiant, czyli ekstra uzalezniające coś.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1900 / 430 / 4
NieZaczynaj pisze:
Czyli 4-cmc na funkcjonalny euforiant, czyli ekstra uzalezniające coś.
... dodając ładnie pierdolące zdrowie

pobaw się jeden z drugim 3mmc - jak ci brakuje mocy zmiksuj to z pentedronem a na pewno wyjdziesz na tym lepiej

ci co tak tego "euforianta" zachwalają - niech sobie walną tygodniowy ciąg na tym - bardzo jestem ciekaw zarówno ślUzUfki nosa jak i opcji z jedzeniem - bo jak jeść jak się ma posklejane lub podziurawione jelita? przeciez to tak źre "błonę" układu pokarmowego, że to mało - najlepsza droga do wrzodów i podobnych rewolucji
DXM
  • 1857 / 70 / 80
Nieklepliwe toksyczne gówno. Nie ma sie o czym rozpisywać, przerobiłem 1,5g w dwa dni z przerwą na sen na szczęście. Działało "spoko" przez pierwsze 3h, potem bardzo szybko przestało działać.
Każda dorzutka rozjebuje nos i dodatkowo go zatyka, oczywiście jak przystało na ketona nowej generacji efekty negatywne utrzymują sie już drugi dzień a działanie rekreacyjne trwało po 40-30minut po każdym wciągnięciu.
Po ustaniu działania zrzut na którym nie wiadomo co ze sobą zrobić, następnego dnia lekkie otępienie i straszna pustka emocjonalna. I lekkie bóle w okolicach serca co nie zdarzyło mi się prawie nigdy po stymulantach.

To był mój ostatni nowo spróbowany RC, szkoda sobie zdrowia marnować na takie gówno.
  • 1893 / 181 / 0
Miałem zamiar to zrobić przy najbliższej okazji ale pojechałem zbyt grubo i zapomniałem... mianowicie czy klefedron daje jakiekolwiek efekty przy waporyzacji? Wiem co pisał swojego czasu M-B o wapieniu ketonów ale może ktoś tak dla rutyny wrzuci na folię / do żarówy z kilkadziesiąt mg i opisze efekty po spaleniu by rozwiać wątpliwości...
  • 316 / / 0
Sorry za offtop, ale co pisal?
A ja wapowalem klefe i nie byłem zachwycony. Coś tam czuć, ale ogółem to chujnia.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 206 / 3 / 0
Ja na pierwszy strzał 150mg snifem pochlonolem i powiem wam pieklo w nos bardzo ale kurewsko pieklo mnie gardlo przy splywie jescze nigdy tak nie mialem , lzy same lecialy. Byl to przezroczysty krysztal. Cos tam poklepalo ale slabo moze przypominajace najbardziej 3mmc. Po okolo 1h dorzucilem 100mg oral ale bez szczegolnie zauwazalnej podbitki fazy. Ogolnie niezbyt zadowolony z testow moze jutro sprobuje w wiekszej ilosci ale jakos nie spodziewam sie fajerwerkow po tej substancji
.
  • 86 / / 0
Jak spróbujesz dzień "po" ,to gwarantuję że Cię nie poklepie jak należy... co najmniej tydzień odczekaj..chyba nie muszę pisać dlaczego..
  • 206 / 3 / 0
nie nie to co pisałem wczesniej to testowalem ponad 2 tyg temu tylko mi sie przypomnialo ze plakalem przy splywie :)
No i na test poszlo ok700 mg (ok 10dni wczesniej zarzucalem serotogeniki) w ciagu 3-4h w ok 85% to byl oral poszlo tylko wczesniej okolo 3h przed jadlem jakas pigule na apb czy mapb przypuszczam
No i w sumi milo sie zrobilo taka spokojnejsza faza niz po 3mmc wydaje mi sie ze mniej efetow ubocznych. faza jednak w porzadku oceniam jednak nie bede kontynuowal zabawy 4cmc ze wzgledu na jego domniemana toksycznoc.
.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.