Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 6 / 0
Sniff tej subs nie ma sensu. Nawet nie warto próbować.Ja odczuwam działanie dopiero przy ~270 mg iv. Wejscie 1/12 mocy alfy
Peak senność naprzemiennie z napadami stymulacji i chęci robienia czegokolwiek.Calosc trwa ok 3 h.

Ale gra nie warta świeczki. Lepiej wybrać alfe albo nawet kota.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 4 / / 0
Zabezpieczono mi 4-CMC i otrzymalem wyniki wstępnej ekspertyzy. Wynika z niej ze to pochodna metkatynonu. Czy 4-CMC jest pochodną metkatynonu czy dostalem inną substancje od vendora? Jezeli jest pochodną to czy ta substancja nie jest nielegalna po pierwszym lipca, bo metkatynon jest na liscie
  • 0 / / 0
Substancja nic nie warta. Godzinny nieogar. Skupić się nie można. Do tego sniff rozpierdala nos, już tydzień mi farba leci przy smarkaniu. A ciekawe co z żołądkiem po oralu. Pewnie dziury jak na księżycu kratery. Brałem raz w ciągu 5 dni po kilka godzin na dobę do 500 mg w sumie. Szczerze nie polecam. Szkoda kasy.
  • 374 / 14 / 0
Tak, jest to pochodna, złapali ci paczkę czy inna akcja ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
kapitanxsova pisze:
Tak, jest to pochodna, złapali ci paczkę czy inna akcja ?
Tak, złapali
  • 79 / 2 / 0
Dzisiaj pierwszy raz badałem to jak dla mnie ma to porównanie do trójeczki i to naprawdę fajnie mnie porobiło przy sniffie tylko że faktycznie pali dziury w człowieku
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 1888 / 422 / 4
ja pierdole... nie chce tu nikogo do złego namiawiać, ale jak juuż MUSICIE sie truć to jebnijcie sobie porządna synteze kota, albo poczytajcie trochę "chemii organicznej" i sobie coś sami upichccie ... nie warto marnować sobie zdrowia ta substancją

raz na "spróbowanie", które da ci ledwo faze PODOBNĄ do trójki, krótsza od mefowej i czasami zjad gorszy od penteedronowego ( dla słabszych owieczek )... proszę was ... i te popalone narzady, które czuc kilka tygodni czasami....

fak thisss szit
DXM
  • 36 / 3 / 0
Niejednokrotnie sluszalem (razsam doswiadczylem) omamow po 4cmc.
Sny na jawie, wizje nakladajace sie na rzeczywistosc przed oczami.
Bardzo silne uczucie mistycznosci.
Bardzo realistyczne halucynacje.

Po dawce ok 150mg dzialanie bardzo zblizone do 3mmc ( ktore klepalo mnie pierwsze 4-5 razy) w dawce 200+mg

Niestety przygoda na raz.
Wyzera bebechy, jedzenie nie wchodzi przezmin2 dni

Zapomnialbym, klepie tylko 15-20min
  • 698 / 171 / 0
^up: zgadzam się, klef to arcygówno wśród gówien i jeśli ktoś myśli, że będzie to sobie bezkarnie ćpał w takim systemie, jak to się zwyczajowo robiło na 3-MMC, to się mocno zdziwi i myślę, że na to zdziwienie nie trzeba będzie wcale tak długo czekać. Zauważyłem, że handlarze z ogłoszeń lubią klefa przedstawiać jako "następca 3-MMC, jeszcze lepszy od oryginału" :nuts:
Obecna sytuacja jest w ogóle beznadziejna, trójka już dawno zjedzona, a nic ciekawego nie widać na horyzoncie :-( Jeśli 4-CMC i inne syfy mają być alternatywą dla dotychczasowych, "w miarę spokojnych" rcków (3-MMC, 4-BMC, NEB itp.), to ja to pierdolę i wolę wybrać druga opcję - darować sobie te zabawy. Przynajmniej do czegoś się przydała ta nowelizacja ustawy - takie nerdy jak ja odpuszczą sobie intoksykację, bo wśród legali pustka, a już nie te czasy, żeby ryzykować zamawianie czegoś z listy, a tym bardziej zawierać znajomości z osiedlowymi dilami. Organizm na pewno podziękuje za tę decyzję ;-) %-D
  • 549 / 54 / 0
4 cmc w zoltych wilgotnych grudach kto zamawial wie skad, niewypal sniff mniej niz 100 efekty zadne, a cos tam powinno byc i nawet specjalnie nie piecze w nosie tak jak tu opisujecie sniff
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.