Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 170 / 13 / 0
Co myślicie o zarzuceniu małej dawki tego klepiedronu na wcześniejszym podkładzie z 5-MAPB? Komponowałoby się to jakoś znośnie? Właśnie poleciała samodzielna próba uczuleniowa tej substancji, ale wiele z niej pewnie nie wywnioskuję. Ech, przeklęte toksyczne gratisy. Ni to przećpać, ni wyrzucić. %-D
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 13 / 1 / 0
Jeśli już chcesz to testować to zdecydowanie polecam solo.
  • 227 / 5 / 0
Zgłaszam okropny ból głowy nawet 24h po zapodaniu (nie więcej niż 400mg w ciągu nocy) oraz specyficzne otumanienie trwające jak na razie tyle samo :/

^^
Co do mieszania z mapb, to ja osobiście nie polecam, nie mieszałem co prawda, ale działanie cmc jest nieczyste i relatywnie szybko doskwierają efekty uboczne dość niemiłe.
  • 100 / 4 / 0
Radzę uważać z miskem 4-CMC + 5-MAPB, możliwy ZS
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
No dobra, może jeszcze raz to przemyślę...

W sumie widziałem gdzieś na [h] dwa posty sugerujące, że w małych dawkach obu substancji taki miksik jest w porządku. Ale po tym jak odczułem już lekkie działanie nawet malutkiej dawki 4-CMC, to będę uważał.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 10 / / 0
z czym dobrze mixowac 4cmc? Mysle o pentku jakie proporcje dac pol na pol ? np 50mg pentka+50mg 4cmc ?
  • 488 / 60 / 0
Mam 4cmc red cos tam. do tego tez mam apvp blue. mozna mixowac?" w jakich ilosciach?
a jak solo to iel przywalic? 250mg? tolerka na 3mmc wysoka. 4cmc razw zyciu brale. na apvp wysoka.
oral czy sniff?
  • 58 / 4 / 0
Tą klefe to jebaj 200 per klama a alfe sobie odpuść
tylko uważaj bo BOLI
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 1874 / 96 / 127
200mg sniffem to srogo pojebana dawka klefa i nie radze :old:
wolna molekula
#mops
  • 58 / 4 / 0
z dużą tolerką na trzyemce IMO 200 jest w kit
szczególnie, że dorzutki chuja działają.
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.