Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 4 / 0
masz ma pieńku ze swoim organizmem, że jednego tygodnia zapodajesz gram naraz, następnie płaczesz, że źle, a parę dni później przypierdalasz 1,3 i ze zdziwieniem spostrzegasz, że jest gorzej

tak, możesz być zamulony, niezbyt lotny intelektualnie i lekko struty fizycznie, zadbaj jakościowe wyżywienie się
  • 1141 / 116 / 0
tak, 4-CMC to sero.

Myślę że odpowiednie dawkowanie na start to 100mg sniffem i 200 w bombce. Z resztą... jak kto woli - mnie bombki nieprzyjemnie zamulają, a sniff działa jak trzeba i przede wszystkim odczuwam wjazd.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 9 / 0
Jak wrzucę 250 oral i przy wchodzeniu walne snifa 150 będzie ok?
  • 1141 / 116 / 0
najlepiej będzie jak sniff cię wypierdoli z orbity i nie będziesz chciał dorzucać więcej przez godzinę :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Ja na pierwszy raz przyjąłem 380mg w bombce bez sniffa i nie sądze żeby ta substancja mogła wyjebać kogoś na orbitę waląc nawet oral+sniff. Ten keton jest tak chujowy że gorszego serotoninergicznego ketona nie jadłem nigdy w życiu. Jakieś 1,5g powędrowało tam gdzie jego miejsce czyli do klopa, bo tam ląduje gówno.

Natomiast 3CMC to już co innego i jak na te czasy to polecam. Na tle 3mmc wypada i tak słabo ale choć trochę podobne, bo klefedron to totalny shit.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Jak kilka godzin temu wszamałem 1.3g 4cmc, to 0.33g cec zadziała, czy poczekać do jutra?
  • 714 / 45 / 0
Czyli bardziej podchodzi Ci trójka, bardziej spidująca. Szkoda, że nie stestowałeś czwórki sniffem (pomimo, że wypala śluzówkę niczym pożar puszczę amazońską), może byś zmienił opinię.

Ja sobie zbyt szybko wybiłem tolerkę, by 4-rkę ocenić rzetelnie. Ale faktycznie, trójka lepiej działała (pomimo, że wolę euforię).

Edziek zostaw ten CEC. Nie podziała, bo po pierwsze to gówniany odczynnik, a po drugie wyjebałeś se już tolerkę na 1-2 tygodnie. Jebanie teraz tego CECa to najbezsensowniejsza rzecz jaką mógłbyś zrobić.
  • 4894 / 853 / 0
Ja pierdole. To jest przykład tego co powiedziałem.

Żzarte 1,3g na raz i nie klepie %-D

Co do pytania to , nie zadziała bo to jeszcze większe gówno niż klefedron. 4CEC(KLEXedron) jak sama nazwa mówi powinneś wrzucić nie do żołądka a w jego miejsce przeznaczenia.

@StrangledLoveDr, badałem sniffem, badałem oral + sniff i sam oral. Napisane jest u góry że pierwszy raz było 380mg w bombce. A tak w ogóle to już kiedyś jadłem niby 4cmc ale to na pewno nie było 4cmc. Więc pierwszy raz zakładam że był teraz.

Sorty miałem z innej galaktyki wszystkie te prima , moon i szczerze mówie co myślę . Dla mnie to po prostu totalny shit i nadaję się tylko w jedno miejsce.

Co do wyżerania to już mam wyjebane ale to fakt, minął ponad tydzień a ja mam śluzówkę wyżartą i chyba lepiej nie będzie... Ostrą tak jakby %-D

Edit: Może transparent sniffem działał jako tako, solo i nie więcej niż 150mg.

Jak wrzucałem więcej obojętnie jaki sort to ten sam scenariusz, jakieś jebane halucynację zero przyjemności.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 22 / 0
Dobre 4cmc kladzie pol rynku.
Jednak jak sie nie dba o siebie to potem tak jest
Ba 150-200mg pokzuje bdb dzialanie %-)
Robcie dalej po 0,4-1 gr swoich "risercz kemikals" i dziwcie sie :D
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Profil mi nie odpowiada totalnie, skoro zbadałem wszystkie sorty 4CMC od topowego vendora i twierdze że to shit to zapewne tak jest. Nie jedna osoba z naszego forum te sorty zachwala i jest zachwycona a ja stwierdzam poprostu że dla MNIE ta substancja jest totalnym dnem dna i to się nie zmieni. Nie zamierzam już więcej tego kupować.

3CMC mi nawet się spodobało bo jest namiastka 3MMC które kochałem w tym ketonie ale to co robi ze śluzówką i jak sobie przypomne spływ i szpilki w gardle to aż odstrasza człowieka. Wiadomo ćpanie nie jest zdrowe ale ćpanie chloroketonów jest 2razy bardziej nie zdrowe nie próbuj przekonywać mnie że jest odwrotnie bo wiem co czułem w nosie i gardle po tym.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.