Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Niezbadane są te ćpuńskie ŚCIEŻKI :)

Aa tak w ogóle mixował ktoś klefa z fetą? Jeżeli tak to w jakich proporcjach i czy było fajnie?
Boo ostatnio dopiero zacząłem trochę się bawić w amph i stwierdziłem, że do takiego 4-CMC feta byłaby bardzo spoko :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 10 / 0
Nie piszę, że cec lepsze... Zresztą, to wszystko zależy od sortu. I tak, miałem klepliwe cec.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
13 lutego 2017matiguzior pisze:
Aa tak w ogóle mixował ktoś klefa z fetą? Jeżeli tak to w jakich proporcjach i czy było fajnie?
Boo ostatnio dopiero zacząłem trochę się bawić w amph i stwierdziłem, że do takiego 4-CMC feta byłaby bardzo spoko :)
amfa wchodzi w złe mixy katynonami, łatwo się po tym przekręcić. Swoją drogą, Guzior, czy to Ty ?
  • 477 / 54 / 0
Pewnie w praktyce jadłeś kilkanaście różnych sortów 4CEC'a pod nazwą 4CMC i stąd taki wniosek.
Niezbadane są te ćpuńskie ŚCIEŻKI :)

Mix raczej bez sensu.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Mix jest spoko daje troche mocy.
  • 692 / 70 / 0
Za duzo noradrenaliny, pierwsze kilka minut przyjemnie, ale pozniej pojawia sie roztrzepanie. 100mg+100mg.
Swietnym miksem byl natomiast 4-CMC + 4-FA (w praktyce 2-FA od b3, na forum uzgodnilismy iz w rzeczywistosci bylo to 4-FA) - 1:0.5 150mg + ~75mg. Super serotoninowy sajko potok z klefedronu podbity przyjemna, dlugotrwala stymulacja z 4-FA i dopaminowymi ciarkami na czajniku. Mix w sumie podobny do niskich dawek MDMA
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 117 / 10 / 0
Jesteś w temacie o 4cmc.
Jak 3cmc to sniff tylko.
Jak 4cmc to bombka + sniff.
Don't surf
  • 924 / 138 / 0
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 3 / / 0
Cóż za sort miałem okazję testować w czasie ostatniego weekendu.

350mg oral. Zrobiło robotę do tego stopnia, że po złapaniu totalnego nieogara nie mogłem się wręcz podnieść z łóżka. Ściany falowały (i to ostro!), zniknęły wszelkie problemy życia codziennego. Po peaku empatia na ogromnym poziomie. Gęba się nie zamykała. Mogłem rozmawiać bez końca (jednak nie wyrzucałem z siebie wszystkiego co było pochowane).

Zaskoczyło mnie to kompletnie.
Oby tylko mi to nie zniknęło do wypłaty ^^
  • 1141 / 116 / 0
dziwna sprawa... dla mnie to jakieś jaja, żeby po dobrym klefie sie położyć.
Mimo wszystko to nadal stymulant... dla mnie leżenie na CMC to marnacja fazy.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.