Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 714 / 45 / 0
et to 4CEC, met to 4CMC. Masz wątki na forum, poczytaj sobie o obu substancjach.
Generalnie CEC to jest gówno, żeby działał trzeba żreć go gramami.
  • 216 / 3 / 0
06 lutego 2017LorenMike pisze:
Tak, potrzebuję czegos na pobudzenie, bo mam dużo obowiązków, a humor też się przyda, bo mam chujowa sytuację życiową. W takim razie przeskakuję tam, gdzie trzeba. Dzięki.
To sobie w "domowym laboratorium" opracuj idealny dla siebie stosunek racetamow / fenidatow , tylko proszę poczytaj o dawkach, bo dawkowanie fenidatow jest bardzo małe i musi być dość precyzyjne, zreszta masz kopalnie informacji tutaj na forum o dopingu mózgu, 4fmph, ISO, różnych racetamach.

4-CMC jest dragiem imprezowym i weekendowym i raczej bym nie wyszła "do ludzi" po nim. Tak samo jak bym nigdy nie poszła na rozmowę kwalifikacyjna lub egzamin pijana, ale po kawie, guaranie czy RedBullu już tak, chyba rozumiesz analogię :-)

Ok koniec off topu proszę podajcie mi na priv link do topicu vendora, który oferuje czyste prawdziwe 4-CMC. Nie chciałabym znów się nadziać i otrzymać 4-cec. A widzę, ze obecnie oprócz 3-CMC jest to jedyny Bk wart spróbowania. Pozdro dla bezsennie spędzających poniedziałkową noc :hug:
  • 1 / / 0
Jak dla mnie to 300 mg tego specyfiku i jest bardzo fajnie :)

Taka rozkminka mnie naszła, jakby dziłał mix 4cmc + etizolam ? :D eti by po prostu "kasowal" faze klefa, czy może wyszedłby z tego jakiś przyjemny mix ? ;)

Scalono. MrRabbit
  • 1959 / 55 / 0
Podejrzewam, że wtedy już nic byś całkowicie nie pamiętał z działania. Samo 4-CMC powoduję lekką amnezję wsteczną, w połączeniu z benzo, to obudzisz się z pustym workiem.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Hm no czaje, a zarzucenie etizolamu po skończeniu zabawy z 4cmc to dobry pomysl ? Czy zbytnio raczej nie bedzie miało wiekszego wplywu na zmniejszenie zwały ?

Nie cytujemy posta pod postem. Wycięłam zbędny cytat. MrRabbit.
  • 280 / 20 / 0
Ten mix to niby nic złego, ale faktycznie duże prawdopodobieństwo, że niewiele byś pamiętał. Mogłabym przytoczyć kilka sytuacji, ale powiem tylko, że w moim odczuciu jako obserwatora to po prostu nieco żenujący widok. Za to po skończeniu jak najbardziej
  • 216 / 3 / 0
07 lutego 2017ArterX96 pisze:
Jak dla mnie to 300 mg tego specyfiku i jest bardzo fajnie :)

Taka rozkminka mnie naszła, jakby dziłał mix 4cmc + etizolam ? :D eti by po prostu "kasowal" faze klefa, czy może wyszedłby z tego jakiś przyjemny mix ? ;)

Scalono. MrRabbit
Ja testowałam połączenie 2 mg etizolamu + 3-CMC (w dawkach od 100 do 200 mg dorzutki co około 1-2-3h) i miałam bardzo przyjemną noc, około 12h zero zmulenia, świetne samopoczucie i też kompletny brak tego stymulantowego poddenerwowania, ale bierzcie pod uwagę, że 3-CMC, wg. porównań użytkowników, jest zdecydowanie bardziej speedujące niż 4-CMC. Ja miałam okazję skosztować prawdziwego 4-CMC tylko raz i pewnie nie jest to wystarczające do sformułowania opinii, jednak właśnie to, co z tego wieczoru zapamiętałam to właśnie brak speeda, wręcz po jakimś czasie takie uczucie leniwej euforii pomału przeradzające się w zwyczajne rozleniwienie - "niedospeedowanie". Natomiast 3-CMC jest bardziej stymulujące i może spowodować bezsenność nawet kilka godzin po zażyciu ostatniej dawki. Uważam, że po rozsądnym dawkowaniu 4-CMC nie musisz się obawiać takich efektów.
Jeśli chcesz więc miksować etizolam z CMC, ja celowałabym w 3-CMC. 4-CMC zmieszaj z MDMA :-D :-D :-D
  • 5006 / 853 / 0
ja sie wypowiem co do 4cmc plus etizolamu. oczywiscie nie robimy podkladu przy pierwszej bombce by nei tracic matgi ale jak już chceny się położyć spać to taki miksik jak najbardziej spoko,. leżenie z bananem na ustach.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 345 / 6 / 0
Czy jak bede pod wplywem eti + mj + koda to moge bezpiecznie zarzucic 200 mg bombke klefa ?(pierwszy raz bomba zawsze sniffy lecialy) Czy taki mix jest niebezpieczny ?
  • 683 / 110 / 0
^Up

Tak! Na horyzoncie czai się ryzyko... wkurwienia, że zmarnowałeś klefa na idiotyczny miks, który może Ci zbić do 0 (etizolam) działanie 4-CMC.

Jak już musisz miksować, to wywal z pakietu etizolam i nie szarżuj z dawkami kody.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".