Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
MrRabit a mod to nie wina sortow ?
Wroce tyko do pewnej opinii "resert tolerki na chlory - min 2-3miesiace zeby odczuc efekty. Oczywiscie stosujac benzo czy inne smieci liczymy od odstawienia wszystkich smieci.
Ktos tu pisal, ze jest wolny 2miesiace od b-k wiec tolerka zerowa. ta jasne :)
Receptory dop/net/sert to jedno ale co z reszta oeganizmu ?

Zeby nie zasmiecac.
To co panowie (i panie) siedzi w kolorowych sortach ?
(odpowiedz nie wiem sugeruje cos na ksztalt "nie wiem ale jest be)
No i jak to jest tymi sortami co wala na odleglosc rozpuchem albo metyloamina a sa biale/przezroczyste. :)
Na cale szczescie takie gderanie powoli idzie do lamusa.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Nie do końca kwestia tolerki bo zdarzało mi się przypadkiem zdobyć 1-2 g świetnego klefa a później bywało z nim roznie. Będę szukac dalej jakichś ciekawych źródełek :)
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 1676 / 106 / 0
Nie :)
Czekam az pojawi sie cos sensownego.
Odkad perwien vendor zmienil obiekt handlu z 4cmc na 3cmc wole detoks.
mam jeszcze 4fma, ale z ta zabawka trzeba poczekac bo to nie jakis tam keton tylko cos co dziala na mnie po odpowiednim odpoczynku w ilosci do 0,7 gr 12-14 godzin czyli tyle ile pare gram biedaczy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
17 stycznia 2017DorianGray pisze:
Kwestia koloru sortu - sprostowanie

Przypadkowo kliknąłem w nieprzeczytane posty i przeniosło mnie jakieś 20 stron wcześniej. Widzę, że nadal toczy się debata na temat tego, czy kolorowe sorty są lepsze, czy gorsze.

Chciałbym sprostować, bo chyba jako pierwszy rzuciłem taką tezę, że w przypadku 4-CMC biały kolor oznacza zanieczyszczenia. Powoływałem się wtedy na wypowiedź któregoś z kompetentnych użytkowników. Otóż pojebało mi się. W rzeczywistości ktoś faktycznie kiedyś pisał o białym, ale nie kolorze, a nalocie na kryształach. I ten biały nalot to była jakaś mocno szkodliwa substancja. Natomiast sam kryształ powinien być bezbarwny/biały, a na pewno nie bursztynowy, żebyśmy mogli mówić o jakiejkolwiek czystości.
Biały nalot niczego nie sugeruje. Najgorsze są resztki metyloaminy która wysoliła się wraz z produktem i zanieczyszczenia poreakcyjne dające te kolorowe syfy.
Miałem klefa w postaci "szkła"z indii i był lepszy niż ten pseudo mef na darknecie.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
chinskie/indyjskie sorty byly kozackie.
Mial je jeden vendor ale znikl.
Podobno synteza sie rozni.
Mialy te chinskei sorty tez 2 inne osoby i powiedzialy ze w porownaniu do naszego rynku to... :)
Skoro dalej szukaja to chyba sie im spodobalo.

A najgorsze sorty mefju to jak pisal Murti Bing kiedys byly sorty bardzo slabo oczyszczone. Wg ludzi kozak, co z tego ze pot smierdzial na kilometr. Wazne ze klepalo lepiej niz sorty od ktorych pot nie capil.
I 2 kwestia - niektore sklepy zwlaszcza henia rozsylaja mokrego. oczywiscie ludzie wniebowzieci bo klepie super. :)
  • 394 / 10 / 0
Tolerka rośnie, słabo klepie, klef się kończy... Eh, chyba czas na jakiś detoks, nie tylko od 4cmc, mam mały stack od magicznego ogrodu, może czas zadbać o zdrówko ;]
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
haha witaj w klubie.
Dzieki vendorzy, po tamtym delegalu juz duzo osob poszlo po rozum do glowy.
Jak to pobanuja to wielu innych tez zmien i podejscie.
  • 5035 / 863 / 0
Mnie też już w ogóle nie klepie. Wydaje mi się, że vendorzy wybili nas 4cecem i ostudzili nasze zapały. Chcieli postawić na zysk, wyjdzie im to bokiem.
Zeby bylo w temacie, da sie odroznic 4cec od 4cmc po samym wygladzie, zapachu ?? ja wiem ze mialem 4cmc bo prima sort zamawialem co potwierdzil random w ktoryms poscie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1676 / 106 / 0
wygladem i zapachem nie odroznisz.,
  • 394 / 10 / 0
18 stycznia 2017ledzeppelin2 pisze:
Mnie też już w ogóle nie klepie. Wydaje mi się, że vendorzy wybili nas 4cecem i ostudzili nasze zapały. Chcieli postawić na zysk, wyjdzie im to bokiem.
Zeby bylo w temacie, da sie odroznic 4cec od 4cmc po samym wygladzie, zapachu ?? ja wiem ze mialem 4cmc bo prima sort zamawialem co potwierdzil random w ktoryms poscie.
Moje doświadczenie z bk jest naprawdę małe. Testując 1szy raz 4CMC WHITE TRANSPARENT (które jest rzekomo sprzedawane jako 4cm a tak naprawdę to 4cec - nie wnikam) wyjebało mnie w kosmos, akurat wchodziło a na głośnikach leciał Rip-naspeedowana 16nastka. Nieogar. trzęsący się obraz, euforia i to brzmienie muzyki. Wyglądałem tak: 8-( Od pewnego vendora primasorty to legitne cmc'ki. Ale jak z ich jakością to już się nie wypowiem.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.