Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Mi ziomek (tolerkowicz) mówił, że jadł różowy kryształ z netu. Sądze, że to chodziło o klefedron, i w sumie mówił, że całkiem gites. Tyle wiem
wolna molekula
#mops
  • 0 / / 0
Wpożądku pierwszy sniff poza mocnym bólem nosa i przyjemnego mocnego mrowienia w głowie, dorzutki lekko podtrzymuja tylko. Euforia dość silna ale jedynie 30 min potem ew. delikatna stymulacja i normalnie sie zasypia, a i nie nadaje się wgl do ciągów, kolejne razy nie dzialaja wgl. Osoby z ogromna tolerka na 3mmc nic nie poczóły poza bólem...
Niewolnik wolności
  • 2334 / 9 / 0
pilleater pisze:
Czytam ten topic od początku i gdyby ktoiś przed swoim razem trafił się na mój post to niech go przeczyta. 310 na pierwszy raz kryształu to ja stanowczo odradzam :nuts:

Tolerka na ketony bardzo mała. Żeby zobaczyć co to je, a widziałem że kryształ i to nie taki jak teraz na ulicy podrabiają, że widać specyficzne nieczystości - ten co leżał wysypany przeze mnie widać, że dobry będzie. Nie myliłem się. 3 minuty do pierwszych podrygów. Czuję jak po snifierce rozchodzi się osmatycznie paląc wnętrzności jak leci; co mu stanie na drodze to przeskoczy na jednej nodze.

5 minut i początek euforii, czuję że to szatan będzie jak nic. Kurde dobrze, że żem tego miał więcej jak na jeden raz bo bym się pociachał. Polazłem klimat zmienić laboratoryjny i sypałem fiolkom jak leci, kto chciał to setka i śrut. Od razu inne odczyny zesubstancjonowanych próbówek. Na sam koniec przygody trwającej łącznie kilka dorzutogodzin dojebałem do pieca ~300 mg. Masssakra, nie chcę nawet wiedzieć jak to działa dokablowo. Równie dobre co 4-MMC, identyko bez negatywów jak dla mnie. Ciut za krótko działa ale to ma urok własnie
Jak to czytałem, to myślałem, że gość zjadł jedną substancje za dużo i mu się w głowie poprzewracało %-D, ale przyjebałem 150mg w nos (gdzie 3-mmc napieprzam 200mg i.v.) i wystrzeliło mnie jak mefedron za czasów legalności. Niestety rewelacyjna była tylko pierwsza kreska, kolejne dwie tylko ok- zadziałały może z 30-40% mocy pierwszej. Jak widać na niektóre przećpane osobniki ta substancja potrafi zadziałać zadziwiająco dobrze. Gęba mi się nie zamykała, oczopląs, szczękościsk- gdyby mi ktoś to opchnął jako mefedron, z racji że ten brałem ostatni raz jakieś trzy lata temu, prawdopodobnie nie zwietrzyłbym wałka (no dobra, smak i uczucie w nosie przy wciąganiu jednak całkiem inne, ale mówię o samym działaniu). I także "nie chcę nawet wiedzieć jak to działa dokablowo". Nie zamierzam powtarzać eksperymentów, z racji na domniemaną neurotoksyczność, jak i potencjał uzależniający.

O, i wypada zaznaczyć, że brałem ten sam sort co Emce (co prawda po flubromazepamie i z konkretną tolerką) który jego działanie skomentował tak:
Emce pisze:
w godzine poszedł sniff razem ponad 400 mg , na 3 dorzutki

substancja nie warta zachodu tak jakbym się napił parę kaw ,bez tej euforii :huh:
także na różnych ludzi działa to skrajnie różnie.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2014 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 788 / 20 / 0
A pierdolicie, ta czwórka (różowa) na prawdę dobrze klepała. W nos 100 spokojnie, trzepało. Dość krótko, ale dociągało sie dalej co półtorej/dwie godziny i czuć było z pewnością. Dla mnie jeden z przyjemniejszych bk się ukazał.
Aż zamówię jak wróci i ocenie czy sie tak zmienił przez pól roku.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Jak wyżej ... różowe było super :)
  • 477 / 18 / 0
Ja drugiego dnia ciągu na 3mmc rozpuściłem jakieś 70mg 3mmc razem z 50mg 4-CMC w kilku mililitrach i podałem i.v. Wjazd był znacznie lajtowy niż po samym 3mmc. Od razu po wyjęciu igły załączyła mi się stymulacja, chodziłem tak przez dobre 3 minuty i mówiłem tylko "ale zajebiście, ja pierdole". Po tych kilku minutach weszła właściwa bomba, tak dobrze nie czułem się już dawno, chyba nawet lepiej niż po pierwszych razach z ketonami. Czułem się idealnie, muzyka była tak piękna, mocna euforia, ale nie taki wystrzał i skakanie z miejsca na miejsce, tylko właśnie cieszyłem się w chuj, że jestem w takim stanie, że obok jest przyjaciel i mój brat... no ciężko to opisać słowami :*) Jeszcze za oknem zachodziło słońce, niebo zrobiło się akurat takie mocno różowe, delektowałem się muzyką, trochę gadki ale bez jakiejś nachalności. Po prostu jakby idealne proporcje dobrałem, choć nie wiedziałem czy będzie ok. No nie spodziewałem się, że jeszcze mnie ketony tak miło zaskoczą. Faza życia. Szkoda tylko, że nie miałem już więcej 4cmc, bo w sumie zamówiliśmy 3mmc, a klefedron był tylko jako sampel na spróbowanie.
Ja polecam, a i na samym 3mmc czuje, że brakuje czegoś(dopaminy), a 4cmc właśnie daje taką subtelną nutke DA i wtedy jest zajebiście. Jeżeli chodzi o sort to nie był to ten różowy, a taki lekko beżowy, duże kryształy i w miarę łatwe do rozkruszenia.
Jak dla kogoś nie jest problemem iv to polecam szczególnie tą drogę podania. Dodatkowo przy iv trzeba dużo mniej materiału niż sniffem czy oralnie.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 126 / / 0
Moim zdaniem 4cmc nie ma nawet podbicia do dobrego 3mmc.Jadlem to może ze 2,3 razy.Faza slabiutka i nijaka
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 58 / 4 / 0
szarobiały sort, twardy jak kamień a przy skruszaniu walił octem - ten sort podbił moje serce
nie zastanawiaj się tylko wcinaj %-D
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 23 / / 0
Dla pewnozci zapytam wczesniej gdyz niechcialbym X sprawic nieprzyjemnosci %-D Mozna to przy zazywaniu SSRI?
  • 5299 / 104 / 0
Przy zażywaniu tejże grupy leków nie powinno się nic ćpać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.