Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 192 / 0
Być może to sprawa osobista. Ja w trakcie ostatnich przygód miałem podobnie, tzn załóżmy że zabawa zaczyna się o 13, to szczury już w okolicach 18-19 nie robią mi prawie wcale :-P

A ile belek do tego czasu było zjedzonych to tylko Bóg jeden wie
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 44 / 2 / 0
Nie wiem co tam Ciebie niebklepie ale nawet jak caly dzien przelatam na tym to przy wieczornej bombce czuje ten rozpierdol w oczach i pierdole bzdury byle mowic- napewno dziala i to kurwa jak. Nie zrobilbym takiego ciagu jakby nie klepalo;) niejest to pierdolniecie takie jak przyjebie sie raz na tydzien lub dwa ale wyrazne dzialanie czuc. Generalnie nie polecam ciagu,w drugim tygodniu myslalem ze mi leb wybuchnie od cisnienia chyba...
:huh: :huh: .....powiedzialem to czy tylko pomyślałem...? :huh: :rolleyes:
  • 270 / 13 / 0
Przymierzam się do spróbowania 4cmc, od vendora którego 4ka ma same dobre opinie.
Pytanie czego spodziewać się, jak to mniej więcej działa? Nie chcę się zlęknąć ani wystraszyć :D będzie to pierwszy kontakt z tego typu substancjami oraz z BK!
Czy dawka 100mg sniff + 50 oral w napoju na splywa bedzie dobra, czy popierdoli mnie?

Post przeniesiony z działu Halokatynony 3-CMC wg prośby autora postu. MrRabbit
  • 0 / / 0
4CMC to był całkiem dobry środek do małych i intensywnych badań na własnym podwórku. ;) :-p
  • 447 / 50 / 0
4cmc plus hexen, no 4 dzien jade, jest pieknie. Ale w srodku juz chyb kazda czesc mnie boli xd
  • 270 / 13 / 0
Przymierzam się do spróbowania 4cmc, od vendora którego 4ka ma same dobre opinie.
Pytanie czego spodziewać się, jak to mniej więcej działa? Nie chcę się zlęknąć ani wystraszyć :D będzie to pierwszy kontakt z tego typu substancjami oraz z BK!
Czy dawka 100mg sniff + 50 oral w napoju na splywa bedzie dobra, czy popierdoli mnie?
  • 1107 / 51 / 0
Wal 200 - 250 dojapnie.
Chuj na kaczych łapach
  • 1876 / 192 / 0
Wal 200-250 w kluka!!
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 504 / 108 / 0
w temacie haluynacji,

po paru godzinach i kilku gramach wychodzę w nocy do innego pokoju, na korytarzu ktoś stoi. mówię "to TY (myśląc o dziewczynie)? zrobiła krok do przodu i nagle zniknęła, a cienie dookoła dziwnie się poprzesuwały. po jakimś czasie patrząc w monitor na środku ekranu latało mnóstwo takich małych samolocików a sam obraz zaczął migotać. do tego przez b. długi czas wyraźnie słyszałem muzykę dobiegającą z jakiegoś pokoju, a jak tam wchodziłem to cichła i zaczynała grać w innym. jak spojrzałem na siebie w lustro to część twarzy jakby mi się zapadała do środka. żaden inny keton nie dał fazy podobnej do tej i chyba nie chcę tego powtórzyć. dawki dużo za duże
  • 4894 / 853 / 0
Ja po przerobieniu 7g w 2 dni takze mialem halucynacje ale tylko sluchowe. Zegarek ktory stoi na komodzie obok lozka zamiast robic tic-tac zaczal mowic glosem kumpla "jajo" %-D I tak do rana mi rylo banie to jajo powtarzane przez zegarek-kumpla raz za razem xd Jajo , jajo , jajo , jajo haha %-D Innych atrakcji nie mialem, tylko to :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.