Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Jeśli chodzi o 3cmc nie moge złego słowa powiedzieć,daje radę.Ale te 4cmc to zdelagizować szkoda zwijke robić
  • 132 / 6 / 0
Wszystko kwestia sortu. Mnie przy sniffie w ogóle nie piecze. Wchodzi szybko. Od razu poprawa nastroju, lekki wjazd na pikawę(zwracam na to uwagę często), lekki speed. Minusem w większości sortów nadal jest czas działania.
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 619 / 45 / 0
Polecam rozpoczynać imprezę 4fma, a potem w trakcie dorzucac 4cmc. I jesteście imprezowi i pełni energii, a 4fma pochłania (przycmila) cały zjazd i zostawia przyjemny afterglow ;)

A 4cmc miałem biały pudrowy sort, nieźle wchodził, nos trochę zatyka, ale nie tak jak wcześniejsze.
No i mega w gardło drapia spływy
  • 954 / 51 / 0
@up
No ale jak cie spływy drapią po gardle to znaczy, że nie sniffujesz, tylko walisz jakby oral nosem, kurwa, pradawna sztuka tradycyjnego, umiejętnego sniffa jest przez Ciebie bezczeszczona. Egzorcysta potrzebny JAK NAJPRĘDZEJ.

Więcej info ktoś nt mixu z 4fma?
  • 1040 / 150 / 0
Ale teraz rozpisaliście się o podaniu donosowym 4cmc, a podobno najlepiej klepie w bombce do 0,5 grama. Czy tak jest w końcu?
  • 692 / 70 / 0
Tylko SNIFF %-D Za niesamowity wjazd. A co do kwestii technicznych, to Breivik ma racje - wez se pan rure wyceluj w sluzowke a nie do gardla jak jakas kurwa tirowka!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 0 / / 0
Jakiś czas temu (początki 4cmc) dostałem sampla 0,25g, po takiej ilości przez dwa dni krew z nosa... słyszałem, że sorty obecnie dostępne nie są tak żrące, czy to prawda?
Bo powiem szczerze, wejście było fajne, ale nie wyobrażam sobie przerobić większą ilość, skoro ćwiartka takich szkód narobiła.
  • 954 / 51 / 0
No zależy czego oczekujesz... oral dłużej i słabiej, a sniff wypierdol, ale na krócej. No i sniff (z ew. minimalnym spływem) napierdala po nosie jak... nie wiem co. Ale boli w chuj. Zawsze można i to i to - bombkę doprawić sniffem. Albo pełną dawkę (u mnie 300-350) zapakować w 1 sniffa i przez godzinę latać w przestworzach. Jak masz duży zapas serotoniny (dłuższa przerwa) to już w ogóle możesz sobie na więcej pozwolić. NO KOMBINUJ, DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY. Ale sniff godzina 3x mocniej niż oral, oral 3 godziny 3 razy słabiej niż sniff, ujmując najprościej jak się da.
  • 692 / 70 / 0
I tak kiedy sie cpa klefa to 2-3 kreski i jak nacpany to do domu XD A jak nie to idz sie facet lecz. Chyba ze walisz pizdziki po 50mg - to nie kox!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1121 / 153 / 0
Nie polecam sniffa mimo wszystko nikomu. W pierwszy dzień (2-3 kreski) to jeszcze w w miarę, ale później to nos zajebany masakrycznie. Bombki dobrze trzepały zarzucając więcej (do 300mg). Btw jak coś byłem bez tolerki bo tego nie da się wpierdalać w ciągu :wall:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.