Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 392 / 26 / 0
^ dokładnie.
Swoją drogą jak powstrzymujecie chęć dorzutki? Ostatnio w jeden dzień przejadłam 5g... jak już dojdzie paka to jestem wycięta nawet jak nie klepie :<
[ external image ] :heart:
  • 75 / 1 / 0
no wlasnie mnie te sorty cos nie chca robic ;d
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1676 / 106 / 0
Dasajew- ludzie kupuja od byle kogo i byle co.
W moich postach non stop przewija sie,ze 4mc to obecnie najpotezniejszy keton na rynku. Ale trzeb a miec solidny sort.
pamietaj tez ze podejscie to 95proc sukcesu.
tak jak pisałem o 2mmc odpowiednia przerwa plus dobre podejscie i bedzie ok. To co corvus opisal to ostatni etap 'klefienia". chlop czeka na "faze" jak zaakeptuje działanie to bedzie sie cieszyc dzialaniem. jak nie to nadal bedzie czekac na "faze" ;-)

łaciata z tym sie nier walczy. Z tym sie godzi.
Klef to łajza która łapie i ciagnie .
Ja biore 10 gr na 3-4 dni.
W pozostałe dni ogarniam wszystko - piore, sprzatam itd.
przychodzi piatek godzina 17 koncze zabawe niedziela godzina 21.
Potem 7-10 dni latam na afterglow. Zero zjazdu, sensacji brzuchowych, depresji.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2016 przez randomuser118, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
mi tez klef odpowiada. ostatnio mialem 5 gr to ponad tydzien prawie codziennie fazowalem ;d teraz czekam 2 tygodnie i znowu zrobie sobie fajne loty hehe.
  • 1676 / 106 / 0
I uwaga ! czyszczenie nosan to krem nivea.
Wczesniej umyc i smarowac.
Nie uzywac aerozoli ktore szybko splywaja.
2 dni i moja sluzowka wola daj mi daj mi ;-)

Co do postu niżej.
Tiki tak, zacinam sie owszem, ale na 2/3 mmc 2/3fa, 4fma trace słowa.
Wychodze cos zrobic i nagle zapominam. Ide i mówie cos do ziomka i nagle zapominam co.
Jestem po 3 dniowym ciagu na 2mmc i modle się, żeby sie ta z.. skończyła.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2016 przez randomuser118, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 4 / 0
Za duże ciśnienie na dorzucenie i niestety za bardzo wykręca fizycznie (tiki etc.)
Ja dziękuję ;)

@UP

Ja po 3 dniowym ciągu na 3cmc też miałem pustą banię, tzn. słowa nie układały się w całość albo nie chciały odzwierciedlić tego co chciałem akurat przekazać itd. Jedne plus - tików tutaj nie zaobserwowałem, tylko wywaloną tolerancję i kompletny brak działania w ciągu.
  • 65 / 5 / 0
4Cmc klefedron jest legalny bo niby w kwietniu mial nie byc w zalaczniku do ustawy nie moge tego odtworzyc ktos odpisze?
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 214 / 18 / 0
Legalny.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
patrykkutkiewicz pisze:
4Cmc klefedron jest legalny bo niby w kwietniu mial nie byc w zalaczniku do ustawy nie moge tego odtworzyc ktos odpisze?
Jest nadal ale te załączniki muszą przyjąc i planują delegal z koncem przyszłego roku ( o ile dobrtze pamietam)
  • 1121 / 153 / 0
Testował ktoś sort od typków z Czech co teraz oferują sample x2 po 5g (dwa sorty - jeden z Indii drugi z Chin)? Do mnie właśnie sample już kurierem jedzie, lecz jak na razie opinii jest za mało i trochę się boję to ruszyć. Tolerkę mam zerową, bo ostatniego ketona (alfa-pihp) zjadłem hmm z około 7-8tyg. temu. Na innym forum znalazłem opinie "Mogę powiedzieć, że oba lepsze od Reda z Lasu czyli ponoć aktualnie najlepszego sortu, ponoć ta mniej przezroczysta lepsza..".
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.