Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Powinno wystrzelic jak nalezy, to smyra bardziej serotonine ktorej 2 fa praktycznie nie rusza . Dzis sie wyspisz odpoczniesz, uzupelnij plyny , witaminy i jutro dopamina bedzie juz w normie . Powinnes poczuc pelnie efektow ewentualnie moze byc troche mniej speeda ale powinno byc Si , mimo wszystko, jesli nie brales nigdy ketonow to na pewno bedziesz zadowolony z wejscia ktore przy serotoninowych ketonach potrafi pozytywnie zaskoczyc ;) milych lotow. Co do toksycznosci jeszcze , to troche chujowo to wyglada fluoroamfy a na drugi dzien chloroketony no ale to juz twoja decyzja , moze jednak warto poczekac ten tydzien i wtedy pelnie efektow masz gwarantowana :cheesy: .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Wg mnie to kwestia tolerki.
Jak z innymi dragami kosi 1 czy 2 razotem wszystko sie przepala.
Czytajac art o 4dmar czy ktorejs z tamtych substancji przychodzi mi na mysl ze Cmc moze dzialac podobnie.
Duzy mocny wystrzal i powolne opadanie poziomu serotoniny. Stad brak zjazdu i podniesione samopoczucie. Tylko nie wiem jak to sie ma do faktow.
Proponuje bys zajrzal do publikacji nt pirolidynow czy zaleznosci cl - f -oh3 sa zachowane.

Inna kwestia to interpretacja tego co pisales. Rozumiem ze przy podaniu 100 mg my wykorzystujemy czesc a reszta idzie w straty ?

Ps chetnie podejme sie eksperymentow. 4cmc i 3cmc. Warunki szpitalne. Czyli badanie sero. Tylko problem kasa, ale to sie da dogadac. Moze ktos studiuje, albo ma dojscia do tanszych badan.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Ja za pierwszym razem z 4cmc zostalem rozjebany w atomy - s&s ja z najlepszym przyjacielem, lato, w furze na polu 10km plaskim przy elektrowni wiatrowej (wiatraki z 50 rozjebanych po calym terenie). Zapierdalamy bez przypalu po 200mg w nos. No i lezalem przez pol h na masce swojej fury wyjebany "razem z kapciami" w tle muza z suba kosmos! Zazdroszcze 1wszwego razu :D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 954 / 51 / 0
serotoninowy pisze:
Powinno wystrzelic jak nalezy, to smyra bardziej serotonine ktorej 2 fa praktycznie nie rusza
Praktycznie? Czyli jednak cos tam rusza? Bo zastanawiam sie czy ten rozmyty obraz, ktory mi pozostal po codziennyn waleniu gbla i stymulantow (glownie 2fa), wynika jedynie z gbla czy jednak w 2fa jest troche serotoniny i ten rozmazany ekran moze bhc namiastka zespolu?
  • 4894 / 853 / 0
Nie wiem czy sa jakies badania nad 2fa, nie chce mi sie szukac. Z doniesien uzytkownikow wynika, ze dziala glownie na dopamine, nie mozna jednak wykluczyc ze gmera tez cos przy serotoninie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
skoro serotonina to przyjemność to ja ją zawsze czułem wyraźnie przy braniu 2-FA.

(wczesniej bralem tylko i wylacznie 3mmc)
  • 954 / 51 / 0
gramik1g pisze:
skoro serotonina to przyjemność to ja ją zawsze czułem wyraźnie przy braniu 2-fa.

(wczesniej bralem tylko i wylacznie 3mmc)
To w sumie akurat nic nie znaczy, dopamina to też na swój sposób przyjemność.

Ale wracając do tematu... załóżmy, że brana ostatnio bez przerwy 2fa to czysta dopa. Załóżmy, że brany niedawno hexen to również czysta dopa. Typowo pod serotonine ostatnio walnięta piguła jakiś niecały tydzień temu. Działałby dziś klef?
  • 81 / 4 / 0
Po ponad roku niebrania dałem się namówić na 4 cmc. Działanie mogę porównać mniej więcej tak - poznajesz fajną dziewczynę z super figurą, twarzą, jesteś z nią sam na sam rozbiera się, widzisz ładne piersi wysportowany brzuch (w spodniach robi się coraz ciaśniej) zapowiada się wspaniale i je...b ma k..asa - czar sytuacji prysł, zastanawiasz się gdzie popełniłeś błąd. Podobnie z 4cmc wchodzi, zapowiada się fajnie jesteś pełen optymizmu, czekasz na resztę fazy i czekasz i czekasz aż przychodzi moment kiedy czar sytuacji prysł i się zastanawiasz co do jasnej cholery gdzie reszta fazy . Szkoda czasu i zdrowia na ten specyfik, jednak może być to tylko moje subiektywne zdanie. Chęć na dorzutkę ogromna.
  • 192 / 2 / 0
JanBreivik2 pisze:
To w sumie akurat nic nie znaczy, dopamina to też na swój sposób przyjemność.
wybacz. nie siedzę aż tyle w proszkach aby się dobrze znać. wyraziłem tylko swoje odczucia
  • 41 / 6 / 0
Jak czytam wasze doznania to zastanawiam się skąd wy te sorty bierzecie.. moje doświadczenia z 4cmc dostępnymi ostatnio u prawilnych vendorow są bardzo bardzo przyjemne.. Mocne wejścia piękny nieogar a później pływający obraz połączony ze szczęściem i spokojem zaklocanym tylko wysokim libido :) ludzie zmieńcie dostawców
Uwaga! Użytkownik Dasajew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.