Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 402 / 68 / 0
Biorę już 7 lat i to nie ma sensu rzucać,wolę brać do końca życia.
  • 1397 / 88 / 2
20 czerwca 2020chillbro pisze:
Czy jak potrafię zjeść całe opakowanie bez znaczących luk w pamięci to jest ze mna źle? 2mg po 30 tabletek
Masz tolerancje?Pewnie masz to o czym pisałem już wcześniej (pradoks) i on jest bez luk w pamięci.Dlatego uważam, że nawet Kloraxen się bardziej opłaca kupić.
action movie:gun:
  • 164 / 19 / 0
@stuk
Zjadłem 2 dni temu dwie paczki po 2mg i tylko trochę spokoju, nic więcej.
Substancje psychoaktywne powinny być dodatkiem do życia a nie na odwrót.
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
---- :korposzczur: -----
  • 1397 / 88 / 2
@chillbro No to nie działa, dalej to piszę, na ulotce leku też jest to zaznaczone.
  • 402 / 68 / 0
@chillbro
Wystąpiła reakcja paradoksalna.To był Twój pierwszy raz z benzo?Po co tyle brałeś? jak masz sporą tolerkę,nie wierzę,że na 2 paczki,szkoda towaru i tolerki.
  • 3013 / 1015 / 0
na zawodnika bez tolerancji powinno wyraźnie zadziałać 1-2 mg oryginalnego Clonazepamum TZF. nie jest możliwe, aby przy ilościach wspomnianych w postach wyżej lek nie zadziałał. jeśli lek nie pochodził z apteki, to przyczyna takiego stanu rzeczy nasuwa się sama. klonazepam to bardzo silna benzodiazepina i uspokojenie powinno być mocno wyczuwalne już przy dawkach 0,5-1 mg. ja stosuję go rzadko, bo wolę nieco słabsze benzodiazepiny.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1397 / 88 / 2
@przodownik Tak, ale ja też miałem kiedyś niską tolerancje, nadal mam i wziąłem z 30 mg Klona i nic oprócz euforii i nie było krzywych akcji, sort pochodził z apteki i nie pisz jak nie wiesz.Sam go kupowałem.Pisałem już wcześniej o tym i mnie się posłuchajcie, że klono to beznadzieja.
  • 1229 / 180 / 0
Moim zdaniem to nie jest lek na to żeby mieć faze czy jakąś jazde. To jest lek na niepokój czy lęki. Ja z zerową tolerką na klona wziąłem 0,5 mg i po pół godzinie czy tam godzinie czułem się po prostu jak normalny człowiek, mimo że chwile wcześniej miałem rozpierdoloną psychike i nie chciało mi się nawet wstać z wyra. Podobnie z lorazepamem, zjadłem wczoraj 2 mg i wogóle nie czułem jego działania, dopiero jak doszło do sytuacji niezbyt komfortowej odczułem jego działanie przeciwlękowe.
  • 1397 / 88 / 2
@rooney Każdy to wie, że żadne benzo nie jest do ćpania tylko do miksów z narkotykami lub do zjazdu czy wyłączenia tripa.Jak bierzesz nie ma takiego oooo, ale faza.To też jest też dla helupów na skręta ogólnie.Nie tylko po benzo się nie denerwujesz, ale masz zrobić dużo więcej.Jakby podeszła na przykład do ciebie policja, a ty trzymasz coś ilegal nie zdenerwujesz się to cała filozofia.
  • 3013 / 1015 / 0
24 czerwca 2020stuk pisze:
@przodownik Tak, ale ja też miałem kiedyś niską tolerancje, nadal mam i wziąłem z 30 mg Klona i nic oprócz euforii i nie było krzywych akcji, sort pochodził z apteki i nie pisz jak nie wiesz.Sam go kupowałem.Pisałem już wcześniej o tym i mnie się posłuchajcie, że klono to beznadzieja.
jeśli piszesz, że czujesz euforię po benzodiazepinach, to jest to opinia bardzo subiektywna. a jeśli bierzesz 30 mg klonazepamu, to nie masz nadal niskiej tolerancji. klon to świetny i potrzebny lek, wielu ludziom pomógł i nikt nie będzie ciebie tutaj słuchał.

twoje posty sieją dezinformację i mogą zaszkodzić innym użytkownikom. takich ludzi to forum nie potrzebuje.

wracając do klona, to ja zawsze brałem oryginalne Clonazepamum TZF od Polfy i działał świetnie. to dobry lek, ale jak wcześniej wspominałem - na moje potrzeby zbyt mocny.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.