Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1199 / 7 / 0
No to ja mialem podobny hardcore tylko wystarczylo 10 mng klonazepamu naraz(ma długi czas półtrwania, w sam raz na 2 dn jazdy ;)). I jeszcze ta cena.... 4 zł niecałe :/
  • 19 / 2 / 0
pytanie mam takie :
kupilem sobie klony, [mam nadzieje ze to klony] są biale z krzyzykiem
wie ktos ile maja mg ? bo nie chce na pierwszy raz przesadzic.. ile mam wziac ?
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 1199 / 7 / 0
one maja 2mg, te rozowe :D 0,5 mg. na poczatek dla osoby bez tollerancji 2mg i piwo przesądzają o jakości spędzenia 1 dnia :)

somnolescent - nie dziw sie :P poza tym to jest lek na recepte, zalatwiasz recepte pieczatka i siup(jak nie potrafisz tego zalatwic to nawet nie pros nikogo na forum;)).
  • 35 / 1 / 0
klony silnie uzalezniaja psychicznie i fizycznie

Pozdrawiam hyperrealowiczow - dawno mnie tu nie bylo.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007 przez Minos, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Ktoś posiada clony pomarańczowe 1mg (podobno z francji) ? Jakie dawki bierzecie, aby było milutko ? Czytam tu opinie i ktoś po 2mg i 1 piwie stracił na 3 dni filma. Ja wjebałem tych moich 5mg(podobno francuskich, mocniejszych, ale nie jestem pewien - ktoś może potwierdzić ? ) i lekkie rozluźnienie i senność, wszystko pamiętam ( tolerancje mam zerową). Z alko tez zmieszałem - 3,5mg i spoko.
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Pomarańczowy klonazepa, występuje u nas i są to tabletki po 0,5 mg. Z wyglądy, kształtu i ogólnie wszystkiego tożsame z tymi 2 mg. Lekarz mi kiedyś przypisał jak odstawiałem benzo.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Odkąd sie uzalezniłem od realizowania fałszywych recept, to klony spozywałem na porządku dziennym. Zachodziłem do apteki zawsze po 4 paczki po 2mg wystarczało to na 2tyg. (chociaz czasem na tydzień) niesposób wymienic co to były za zryte tygodnie. Teraz skonczyłem z dawkami 16 mg na dzień. Uznałem ze szkoda zdrowia na ten szatański specyfik. Teraz biore 4mg dziennie czasem 2 i wszystko jest spoko. To wszystko zawdzieczam jebanym lękom i co wazne braku wiary w swoje mozliwości i poprostu wiary w siebie. Fobia spoleczna tak bym to nazwał. Czasem na trzezwo przypomina mi się moje dzieciństwo, kiedy to wszystko było poukładane jak nalezy.
  • 223 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: DrugSter »
Klony.. ja nie rozumiem jak mozna je wcinac non toper ;) jest przeciez wiele lepszych benzo.
Chyba ze oczekujesz zaprzestania mimowolnych drgań twoich rąk bo nic wiecej po nich przeciez nie ma %-D
Wszystko jest w porządku, jest centralnie w porządku, centymetr powyżej granicy zdrowego rozsądku.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
klony nie dzialaja tylko przeciwdrgawkowo jakbys chcial wiedziec. Dzialaja rowniez silnie przeciwlekowo (niewiele slabiej, a nawet porownywalnie wedlug wielu do alprazolamu), poza tym maja umiarkowane (na niektorych silne) dzialanie nasenne. To wedlug wielu najlepsza benodiazepina na fobie spoleczna, wiec przestan pieprzyc, ze klony dzialaja tylko przeciwdrgawkowo.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Gargamel pisze:
@ dr. Kubeusz- jak sie nie umie brac to efekt jest taki jak u Ciebie. Klony sa bardzo dobre to fety, wazna jest tylko dawka. Ale jak ktos jest idiota (nie pije w tej chwili do ciebie Kubeusz) i wezmie np. kilka klonow do tego "dwojek" i walnie fete to nie dziwne, ze ma hujowa faze. Klon max dawka 2 mg bez tolerancji, a najlepiej 1 mg.
tak uważasz?? wiesz myślałem że ogólnie powinno sie unikać jak ognia tego miksu bo klony dzałają zupełnie w drugą stronę niz feta... podejrzewam że ten miks jest bardzo niebezpieczny. Ale muszę się z toba zgodzić że pod pewnym względem klony sa bardzo dobre do fety gdyż: niwelują trzaski jak się dużo pruje po nosie i można zasnąć jak jest problem ze spaniem, największy plus że likwidują schizy, lęki po frycie.

@ DrugSter nie mogę się zgodzić z tym co napisałeś. I jednocześnie podpisuję sie pod słowami Gargamela żę clonazepam ma znacznie szersze działanie niz tylko przeciwdrgawkowe.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.