Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3013 / 1017 / 0
nie jest fajnym dragiem, ale jest za to bardzo dobrym lekiem. najlepiej działa kiedy człowiek jest w stresującej sytuacji, gdzie odczuwa duży poziom lęku. idealnie wycisza, działa nasennie i przeciwdrgawkowo. nadaje się jak najbardziej na bezsenność lub zjazd po stymulantach. w tym przypadku dawka rekreacyjna jest równa dawce terapeutycznej - 0,5-2 mg. moim zdaniem powyżej 100 zł za paczkę 2 mg to jest przesada.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 995 / 104 / 0
Klon SOLO to w ogole nie jest drag, chyba ze dla ograniczonych jednostek. Przeciez to ma wartosci cpunerskie jedynie w mixach np. z opiatami. Solo szczyt fazy polega na tym, ze czujesz sie trzezwy, trzeba byc srogim debilem ze to cpac i sobie leb tym kasowac dla "fazy", bo "cpunski lek" a caly cpunerski fejm bierze sie WYLACZNIE z roli tego leku w mixach z prawdziwymi dragami. Klon to narkotyk dla true-cpunow i dla true-debili.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 781 / 45 / 0
Ostatni raz brałem ostatniego maja jakąś dawkę ponad normę. Dziś po czterech dniach poszło najpierw 150mg kody po pół godzinki 2mg klona i widzę ze jest elegancko z tolerancja i miło robi.
  • 8103 / 907 / 0
Ja jestem fanem klonazepamu.2 mg i do tego łóżeczko, lapek, muza na słuchawkach.Najlepiej wchodzi wtedy jakiś lofi hip hop czy jazz.Biorę przeważenie kolo 20:00 a przed 24:00 już śpię.Przez ten czas mam rozluźnione mięśnie, klarowność umysłu, żadnych chujowych rozkmin nad życiem.Wszystko jest proste do rozwiązania.
KLONAZEPAM :*
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / / 0
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś różnica między członem tzf a rivotril? Dostałem dzisiaj rivotril i ma słodki smak w ogóle smakuje inaczej od clona z tzf. Możliwe że dostałem walka?
  • 2534 / 595 / 0
11 czerwca 2019haxon pisze:
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś różnica między członem tzf a rivotril? Dostałem dzisiaj rivotril i ma słodki smak w ogóle smakuje inaczej od clona z tzf. Możliwe że dostałem walka?
Kiedyś pytałem czy jest jakaś różnica to UJebany odpowiedział że brał oba i nie ma.Ja brałem tylko rivotril to był miło słodki, bez mięty.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ok dla mnie jakoś one inaczej klepią tak lajtowo bardzo. Może już trochę przeżarty tym jestem a dużych dawek nie chce łykać. Spróbuję za parę dni niech trochę z organizmu zejdzie i zobaczymy. Dzięki za info.
  • 209 / 15 / 0
2/4mg jak parę postow temu zostało powiedziane - świetnie zarzuca się na sen.
Jeżeli zjem 4mg klona o północy to teoretycznie do której godziny jego działanie antylękowe i przeciwpadaczkowe trwa?
  • 2104 / 465 / 37
Czas półtrwania to 18 - 50 godzin. Wszystko zależy od metabolizmu i tego, czy i jak długo jesteś w ciągu. W moim przypadku 1 mg koło 20 działał praktycznie jeszcze cały następny dzień. Przy takiej dawce następnego dnia działanie powinno być mocno wyczuwalne.
Lubisz koks?
  • 8103 / 907 / 0
Ja jak wezmę klonazepam kolo 20:00 to jeszcze następnego dnia rano coś tam czuje.Jak dołożę lorazepam to podbija mi działanie ( tzn. ten klon podbija lorka %-D )
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.