Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 607 / 25 / 0
Wywal tą Depakinę, to ścierwo brałem i niszczyło wszystko co miałem w głowie. Odrzuciłem co prawda dostałem kwete, ale problemy zniknęły. Poza tym klorazepan jest zbyt ciężki, działa cały dzień i jeszcze antydepresanta Ci powiększył. :wall:
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 45 / 5 / 0
Możesz wyjaśnić co to znaczy, że klorazepan jest zbyt ciężki ? Bo ja jego działania w ogóle nie czuje. Chodzi ci, że na organizm, wątrobę, banie ?

Ide jeszcze 6 listopada do innego psychiatry i przez tel jak gadaliśmy, to on z kolei powiedział, że mnie na same rolki, by przerzucił, albo zrobił substytucje z rolkami.
Jak klonów nie miałem, to brałem sedam 12 mg na dobe i było luz, ale zobaczymy co on na to powie.

A antydepresantem to wiesz z 15 ponownie zejść na 5 to nie problem, bo już to robiłem, problem to będzie jak będę go zerować i mi cała nerwica wróci.
Uwaga! Użytkownik thermogripp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
[mention]thermogripp[/mention]

Klorazepan właśnie działa a Ty go nie czujesz, przez to nie ma mowy o nabenzowaniu czy przynajmniej poczuciu, że benzo działa i pomaga Ci w terapii - likwiduje krzywe akcję.

Rolki to też dziwny pomysł gdy jesteś w fazie terapeutycznej, bo służą do schodzenia, albo trochę na rozluźnienie czy sen.

Brom jest świetny, działa średnio długo, ale jest mocno uzależniający. Prawda pluszowy i w dawce 12mg (na raz wręcz cudowny %-D ). Ty pewnie miałeś rozbite 2x6mg, ale to też dobre rozwiązanie.

Nowoczesne antydepresanty pierwszego rzutu mają dużo uboków i zwiększenie dawki też nie jest akcją stulecia. Moja chciała, żeby, wszedł na 150mg wenli, powiedziałem, że nie chcę to dostałem kwete, krok dalej, ale nie żałuje bo się dobrze czuje.

P.S. Zlikwiduj tą Depakinę, lek na wszystko, przepisywany również ludziom na migrenę. Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Mi robiła wodę z mózgu.

grenseal@tutanota.com

• 45 / 5 / 0
No brom miałem rozbity, tak jak piszesz, i niestety już pluszu czuć nie było, ale byłem normalny, zero żadnych ubocznych akcji.
Rolki szczerze też mi nie pasują, bo nie wiem czy to przez ten antydepresant, ale pewnie tak, bo odkąd go biorę mnie tylko zamulają. Nie wiem jak teraz, bo wszystkie wykończyłem.

No ok, co Ty byś zrobił na moim miejscu ? Schodzenie powolne z klonów, czy jakieś inne benzo ?
Uwaga! Użytkownik thermogripp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
[mention]thermogripp[/mention]

Jeśli masz na myśli klorazepan to zejście jest możliwe, ale psych musi Ci dać coś innego, Wywal tą Depakinę. Brom byłyby dobry, lorek albo alpra, nie wiem co zdecyduje psy...

Jest jeszcze rzadko stosowany oksazepam.

Nie mogę powiedzieć Ci co robić, od tego jest psychiatra, który odpowiada prawnie za Twoje leczenie.

P.S. Jaki antydepresant dostałeś?

grenseal@tutanota.com

• 4894 / 853 / 0
22 października 2017thermogripp pisze:

No ok, co Ty byś zrobił na moim miejscu ? Schodzenie powolne z klonów, czy jakieś inne benzo ?
Na początek na pewno zredukować klona do minimum. A później tak jak piszę @Greanseal niech prowadzi Cię magik.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 5 / 0
23 października 2017Grenseal pisze:
P.S. Jaki antydepresant dostałeś?
Mozarin(Escitalopram)
  • 607 / 25 / 0
Dobra kochani musimy sprostować. Napisałeś Cloranxen (klorazepan), więc nie ma tu mowy o przepotężnym klonie. Ja cały czas odnoszę się do Klorazepanu, wobec powyższego jesteś w złym dziale bo klorazepan a klonazepam to co najmniej dwie pary różnych kaloszy...

Proszę moderatora o przeniesienie części wątku to odpowiedniego działu.

klonazepam ==> klorazepan

grenseal@tutanota.com

• 45 / 5 / 0
Na moje pytanie - No ok, co Ty byś zrobił na moim miejscu - chodziło mi, co byś zrobił żeby zejść z klona nie cloranxenu, bo z cloranxenu ja nie mam po co schodzić, skoro nie jestem w niego wjebany.
  • 607 / 25 / 0
To co bierzesz obydwa, czy co nie rozumiem? :scared: Z Clona się schodzi często ładując razem z Relanium i stopniowo zmniejszać dawkę klona i później dopiero Rolkę.

P.S. Mam wrażenie, że coś kombinujesz, bądź szczery to tylko forum internetowe. Możemy Ci doradzić, ale lekarz rządzi tym co dostaniesz. Bądź szczery wobec nas to może łatwiej będzie zrozumieć to plątanine.

P.S. Escitalopram ASRI jest obecnie chyba najlepszym rozwiązaniem, są uboki, ale do zniesienia. Trzy osoby jechały na tym i była poprawa.

23 października 2017Grenseal pisze:
Proszę moderatora o przeniesienie części wątku to odpowiedniego działu.

klonazepam ==> klorazepan
[mention]neurobiolog przeniesiesz? Dodaj mnie do komunikatora[/mention]

grenseal@tutanota.com

Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.