Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 334 / 6 / 0
mecenas pisze:
zgodze sie klony ryja strasznie , ja miałem po kilka dni amnezje nie wiedziałem co sie ze mną działo itd. później jak doszedłem do siebie niektórzy ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli np. w pracy...
KeloT pisze:
antler masz swieta racje co do klonow, moj kumpel jak na tym schodzil i to odstawil to kurwa mial schizy fobie spoleczne i jazdy jakby z polrocznego walenia bieli zlazil, ja jak sie kiedys w klony bawilem to jak odstawilem to niedosc kurwa ze pamiec mi siadla to taki wkurwiony chodzilem ze tylko szukalem co by tu przycpac, czulem sie tak jakby klony caly czas blokowaly moje nerwy i jak je odstawilem to poczulem sie tak jakby nagle to wszystko teraz dotarlo do mojego mozgu i myslalem ze cos zaraz rozpierdole golymi rekami, ludzie dajcie sobie spokoj z tym scierwem to rozpierdala psyche straszliwie i strasznie latwo po tym siegnac po jakikolwiek inny narkotyk, napewno nie polecam tego jako srodek na leczenie po dragach fuuuj;/
(musze dodac ze klony moge miec kiedy chce za darmo od lekarza bo mialem kiedys dwa ataki padaczki i lekarz mi przepisuje jesli tylko powiem, ale tego nie robie juz od ponad dwoch lat, to cos znaczy uwierzcie mi)
q
  • 299 / 6 / 0
Z ta depresja oddechowa nie przesadzajmy zjadlem jednej nocy okolo 10 paczek klonow na raz w jakims mocnym kombo, obudzilem sie na podlodze najwyzej, te leki znam moze i z 7 lat nigdy problemow jakis z ooddychaniem nie mialem chyba ze w polaczeniu z barbi i opio w kosmicznych dawkach, ale to bardziej jakbym zapominal oddychac i prawie omdlewal bo upadalem na podloge(Po kilku paczkach luminalu , 10-ciu klonazepamu oraz morfinie (z PST 2 KG mocnego Sun Growna :D tego 1096 jak pamietam)i browarach :D, albo budzilem sie rano, ale nie mialem jakos tak zebym oddychac nie mogl %-D i oczywiscie do niczego nie namawiam bo to co robiłem to debilne ale jeden moze po 5 klonach 0,5 L wodki za pierwszym razem paść jak kawka :) a drugi bedzie latał jak rakietą :D ja znam typow co po mocnym drinku z dodatkiem klona spali na podlodze 10 h . Ale klony sa niebezpieczne dosyć jeśli chodzi o głupie pomysły, kiedyś się chwaliliśmy to strasznie było pare lat temu jak kazdy opisywał co robi po lorkach albo klonach :D wojna jak na ukrainie tasaki siekierki i koktajle molotova :D Ale co do wyniszczenia psychiki to bardziej wyniszczenie nerwow, jak ktoś opisał klony tłumią nerwy jestes spokojny jak baranek , by pozniej stać się bestią na długie lata. Tego nigdy nie powinno sie przepisywać ćpunom bo prowadzi do samobója, tydzien temu pacjentka sie powiesiła , a żarła benzo i to moze max 2 lata . Psychika ludzka nie zna granic
Wczesniejsze konta : Klonista, Scierwiaz

Ile to juz lat ! %-D
  • 90 / 8 / 0
Ja się zawiodłem na klonach i to strasznie.
Miałem takie założenie, że będę brać klony przy spotkaniu z znajomymi czy na jakiejś imprezie.
Jestem aspołeczny i klony miały coś na to zaradzić. Mniejszy strach przed ludźmi itp.

Wymienię minusy:
- Mimo, że od wzięcia minęło dość dużo godzin to dalej mam problemy z chodzeniem. Tak jakbym bym sporo wypił.
- W tym momencie mnie wkurwia mnie to, że nie potrafie pisać, brakuje literek itp. I musze co chwile poprawiać.
- Nigdy nic mi nigdy nie zrobiło takich dziur w mózgu jak te klony. Pamięć u mnie nie istnieje.
To już najgorsze dopalacze kupowane w sklepach są o niebo lepsze, bo bardziej oszczędzają moją mózgownice.
- Brak działanie rekreacyjnego nawet w najmniejszym stopniu.
I co najśmieszniejsze to nie wiem kiedy jestem pod wpływem i kończy się to na tym, że dorzucam i dalej to już tyko kompletna amnezja/zgon.
Ta chwila już ulatywała w powietrze... a ja tkwiłem na ziemi, patrząc, jak się oddala...
  • 3523 / 51 / 0
Najgorsze jak to klony potrafią zawładnąć człowiekiem. Będę musiał z nich chyba zrezygnować do póki jeszcze nie zrobiłem sobie po nich jakiejś krzywdy, a ostatnio spadłem ze schodów i rozwaliłem łeb więc wesoło nie jest. Wkurwia mnie też to,że przy większych dawkach zamiast pójść spać to ja odpierdalam cyrki i nic nie pamiętam.Klony=zło :-/
  • 2652 / 382 / 0
@Garbolix dlatego jakiekolwiek benzodiazepiny będziesz chciał brać, najpierw przetestuj je w domu, żeby potem nie było ekscesów przy ludziach. Klonazepam na niektórych działa stymulująco, a innym całkowicie zaburza koncentrację i równowagę. To jest kwestia osobnicza, z którą musisz się liczyć. Nie napisałeś jednak jaką wziąłeś dawkę, ani ile ważysz. To ważne.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 691 / 54 / 0
Właśnie pokruszyłem klona i sniffnałem wprost do nosa :) Jestem ciekawy czy mocniej zadziała niż podanie pod język albo czy szybciej wejdzie. Narazie to czuje kurewsko gryzącą mięte ;D Jak zaczne czuć efekty dorzuce bupre i myślę, że wieczór będzie wyjątkowo miły :) peace and love!
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 6 / / 0
Mam pytanko, mam możliwość dostania za darmo recepty na klony i nie wiem czy na 1 recepcie może być tylko 1 opakowanie 30 tabletek czy np. 2 ? %-D
Pali się , Pali się skurwysyny !
  • 5299 / 104 / 0
Może być 8 ale to lekko pisząc: przypał %-D No i musi być nełrogróó yy neurolog, tak własnie: neurolog
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 10 / / 0
ja miałem kiedyś ponad miesięczny ciąg z klonami, po 5-6 tab dwójek. odstawka nie była za miła, ale czułem się po odstawce jakbym obudził się z wielkiego snu. teraz znowu wpierdalam je, ale 3 razy dziennie po 2mg. i też się da żyć. zwłaszcza że jutro będzie butla 96 z tramem to te moje 3 razy dziennie się przyda. ogólem nie czuję działania klonów takiego narkotycznego. bardziej spłycaja one emocje, jebie Cię chujowatość tego świata. i jak powtarzam - klony w ciągu to jeden wielki sen :)
Uwaga! Użytkownik opiobdz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 8 / 0
"Ja się zawiodłem na klonach i to strasznie.
Miałem takie założenie, że będę brać klony przy spotkaniu z znajomymi czy na jakiejś imprezie.
Jestem aspołeczny i klony miały coś na to zaradzić. Mniejszy strach przed ludźmi itp. "

słucha jak jesteś nieśmiały czy jak pisałeś aspołeczny to nie klony ! bo one to owszem rozbudzą Cię towarzysko ale ujawniając Twoje najbardziej przerażające oblicze....
powiedziałbym, że do Twoich potrzeb to alprazolam czy relanium bo klony to mogą być prospołeczne ale np. na mecz piłkarski ;p
Zablokowany
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.