Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 73 / 2 / 0
Miętowy skład jest od jednego ze składników, a dokładnie jakiego to jest na forum bo czytałem. Benzo nie wchłaniają się przez śluzówkę. Biodostępność przy podaniu doustnym ponad 90% także bezsensem jest walenie w nos.
Uwaga! Użytkownik armator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Z tego co ja sądzę, to klon jest specjalnie miły w smaku, i ma miętowy smak, by choremu na padakę, w razie czego wsadzić go do mordy, czy się mylę?
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 1 / 0
A czy 0,5mg clona w smaku są takie same miętosowe? Wlasnie zauwazyłem w ulotce ze 0,5 a 2mg maja rozne substancje pomocnicze.
  • 1196 / 10 / 0
2 mg są białe, 0.5 mg są pomarańczowe, smakują tak samo dla mnie. Więc inny skład, stąd właśnie sie bierze.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
armator pisze:
Miętowy skład jest od jednego ze składników, a dokładnie jakiego to jest na forum bo czytałem. Benzo nie wchłaniają się przez śluzówkę. Biodostępność przy podaniu doustnym ponad 90% także bezsensem jest walenie w nos.
mietowy "smak" bierze sie nie ze skladnikow a ze struktury klona ktory aktywuje takze receptory zwiazane z czuciem zimna. tak samo jak mentol.
nitrazepam takze jest "mietowy" - klon to inaczej "chloronitrazepam"
jak wg ciebie benzosy nie wchlaniaja sie przez sluzowke to moze mnie oswiecisz i powiesz przez co, hmm? :rolleyes: sniffanie wcale nie jest bez sensu - takie alpra wchodzi w 45 sek a peak dzialania masz juz po 5 minutach
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 373 / 3 / 0
Serio wchodzi przez sniff? Wszyscy zgodnie twierdzą, że nie...
Hmm, a co z gilami? Jak się osadzi ;/ Czy druciakiem trzeba nosek czyścić??
  • 1196 / 10 / 0
Sprostowanie - sluzówka nie występuje wyłącznie w nosie. Błona znajduje się w jamie ustnej, żołądku i wielu innych narządach.

samuraxo - oczywiście że nos trzeba czyścic, przecież taka tabletka ma masę wypełniaczy nierozpuszczalnych w wodzie (tak samo jak substancja czynna).
  • 373 / 3 / 0
OK dzięki alee wchłania się tak?:D

Boże jaki miałem piękny sen 10 minut temu, że włamałem się do chronionego przez CIA składziku różnych prochów i zobaczyłem tam Rivotril 240 tabletek taki słoik, błagałem wspólnika żeby wziąć ale to jakaś cipa była i potem nas ścigali, a nawet nie miałem tych klonów ;/
Nie wiem czy liczba tabletek się zgadza ale wiem, że kiedyś ktoś tu pisał coś o Rivotrilu ;p
  • 791 / 7 / 0
nic nie trzeba kurwa czyscic w zyciu wciagnalem przynajmniej 0,5kg roznych tabletek i nigdy nic mi nie bylo
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 658 / 10 / 0
Tylko po kiego czorta bawic sie we wciaganie czegos co jest przeznaczone do podania doustnego?
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
Zablokowany
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.