Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 734 / 6 / 0
ja bym nie laczyl klona z dexem i nie dlatego ze sie boje...bo jadlem po 4 paczki :D tylko dlatego ze to ma zupelnie inne dzialanie...klon ma uspokoic wygonic te shizy z bani i ulatwic ci funkcjonowanie no chyba ze przyjebalbym benzo duzo wiecej niz dawaka 6 mg i przpil czyms albo zajaral to rozumiem :D ale to zalezy od tolerancji....zreszta zalezy kto jaki ma w tym cel...ja wole zwykle male dawki zebym mogl wszystko w spokoju sobie robic na codzien:)tzw. lecznicze czyli paczka -2 paczki na miesiac klona 2mg...i mam pytanie czy takie male dawki oprucz rozleniwienia nie maja wplywu na organizm miesnie itd...??jak ktos trnuje codziennie silownie plus box na ostro np...nie bedzie mu to przeszkadzalo od strony fizycznej wydolnosc organizmu itd..bo jesli tak to musze odstawic :P sport wazniejszy...ale puki co nie odczulem zadnych zmian jesli chodzi o kondycje...nadal jestem w stanie przebiec dluugi dystans a jade juz 2 tygodnie codziennie...wszystko ok na treningach...przy niskich dawkach koncentracja tak samo ok...
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2012 przez Scierwiaz, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
Moi kochani :*
Mam taka sprawe, trafilem (blać moje szczescie) na neurologa, anty-klonowego. Generalnie kobita chce mnie z klonow sciagac ale ja nie chce. Lekarka mowi ze przychodzi duzo osob ktore staraja sie wyciagnac od niej klony (troche wiecej profesjonalizmu panowie - jezeli ktos z mazowieckiego), a poza tym to straszny lek bo uzaleznia, ale i tak dostalem ;)
W kazdym razie mimo ze mam spora teczke dokumentow na moja epi, wyslala mnie jeszcze raz na EEG. Nie znam sie ale pewnie po to zeby sprawdzic czy faktycznie w mozgu mam sieczke i potrzebuje klonow.

Stad moje pytanie: jak spieprzyc wyniki eeg (tzn co zjesc albo wypic) tak zeby wyszly zle. Nie chodzi mi o nieprawidlowe ze trzeba bedzie potwarzac ale takie z wynikami dla epileptyka. Ktos kiedys wspominal cos o EEG ale nie za duzo
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 1196 / 10 / 0
Odstawka od bdz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
Wtedy wyjdzie normalne bo ja nie mam epi :P
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 72 / 1 / 0
Sulpiryd powiniem zadzialac ale glowy nie daje.Nie pamietam co jeszcze.
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Ja żeby zjebać sobie EEG użyłbym amfetaminki przed badaniem :cheesy:
Non omnis moriar.
  • 250 / 4 / 0
wszyscy wiedza ze klony dzialaja przeciwpadaczkowa, jem tramal codziennie bez klonow, ale teraz posiadam klony 0,5mg (te rozowe).Powie mi ktos czy jedna sztuka 0,5 osloni mnie przed drgawkami gdy wezme ok 1 grama tramca?? zawsze bralem nie mniej niz 2mg,przy dawce tramalu nawet 2,5 grama i bylo ok. ale teraz nie jem wiecej niz 500mg T dziennie, mala tolerka po przerwie..
  • 734 / 6 / 0
a ja mam pytanie ...ile mozna maxymalnie wysempic od lekarza(legalnie bez kombinowania klonow) jak zawsze dostawalem spokojnie paczke na miesiac klonow 2 mg...od niektorych 2 paczki...to myslicie ze kazdy lekarz przepisze mi 2 paczki...??czy raczej spinaja sie??bo mam kilka wizyt niedlugo :) a bez tego wariuje juz cos mi w glowie ...jak pujde na pierwsza wizyte do jakiegos zgeszcze mu dobrze pokaze xero papierow to powinien 2 paczki wypisac chyba nie??myslalem nad tym zeby powiedziec ze np...wyjezdzam gdzies na 2 miesiace zeby odrazu dali ze 3 i tak u kilku ....jak wiem ze mam kilka paczek...to takie zabezpieczenie psychiczne jestem spokojny...ze na dlugo bede mial w glowie spokoj bez shizow:D bo inaczej to kapota a zapasy sie koncza :'( jak to u was wyglada...??jak ktos jest wjebany?? jak to nakminia wiadomo mozna byc chorym i sie to leczy ale z czasem sie wpierdala wiecej i co mam mowic lekarzowi ze slabo dziala to juz na mnie potrzebuje wiecej czy jak??zeby nie traktowal jak cpuna tylko chorego??bo mi to bez kitu pomaga ja mam jakies adhd chyba :D i bez tego jestem niespokojny agresja sie zalancza potrafie u lekarza wjebac sie w kolejke i wyjebac wszystkich zeby wjebac sie tam tylko po recepte;pjak terrorysta :gun:
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
Max zapas na 3 miesiące. Dokładnie ile paczek to zależy od rozpisanego dawkowania na recepcie :) Jak by ci rozpisał przykładowo 3X2 co daje 6mg na dzień to na miesiąc masz 180mg czyli 3 paki. Na 3 miechy 9. U większości lekarzy na nfz taka ilość raczej nie przejdzie bardziej 1-2paki na miesiąc. Wszystko zależy od lekarza i tego co ma w głowie. Według ulotki zwykle dawka podtrzymująca to 4-8mg/dobę do max 20mg na dobę. Przy 8mg będą 4 paki na miesiąc,a przy 20mg :) 10 pak na miesiąc :P U prywaciarza bez problemu 4 paki na miesiąc lub więcej tylko musi być dobrze policzone, żeby w aptece nie sapali co innego jak będą patrzeć jak ktoś przyjdzie po taką ilość , ale to już nie twoja sprawa :) Albo taki motyw przychodzisz po zapas na 3 miesiące np 9 paczek i babka z apteki się pyta coś jeszcze ? tak witaminę C poproszę i magnez bo coś skurcze mnie łapią :P co może pani polecić ? :) haha
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
ok zobaczymy niedlugo bo mam kilka wizyt....jak cos napisze....ogolnie mowic mu prawde(czyli lęki zmiany nastroju boje sie niewiem czego nie moge spac nerwica depresja trzese sie nie umiem sie skupic a to mi pomaga zdawac egzaminy itd)??nie cpam nie pije nie jestem uzalezniony od niczego tak jak zawsze :)???na prywatnego mnie niestac ale pelno niepublicznych :) do ktorych mozna sie zapisac i czeka sie po 2 tygodnie :-D bo u rodzinnego mnie juz wygonili za przekrety male;/
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".