Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 189 / / 0
Nie, nie da:) a jesli tak to powiedz mi po jakim to benzo czujesz taką euforię (moze jednak sa jeszcze jakies których nie jadłem)

euforie podałem jako przykład. Moim zdaniem benzo nie mają NIC do zaoferowania w porównaniu do koksu czy helu lub w przypadku ludzi bez dojść odpowiednich fety lub kody.
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Chcesz się przekomarzać czy podasz jakieś rzeczowe argumenty?

Wg użytkowników 6-APB euforia może wynikać (a nawet powinna) z dobrego samopoczucia i chęci nawiązywania kontaktów. Moim zdaniem mając lęki i problemy z głowy, jest już z górki.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
dyskutować.

Możesz mi powiedzieć czy brałeś jakies inne srodki poza benzosami? Chodzi mi głównie o stymulanty (z naciskiem na Białą Królową wszystkich prochów i MDMA) oraz opiaty (te prawdziwe czyli nie tramal)

nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie: jaki benzo Twoim zdaniem daje najwieksza euforie??
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 257 / 5 / 0
Chciałbym podjąć próbę leczenia klonazepamem na własną rękę. Wcześniej kilka razy go stosowałem rekreacyjnie, ale kończyło się na jedzeniu po kilka sztuk dziennie co było kompletnym debilizmem z mojej strony i tylko przypału narobiłem. Chcę żeby klon pomógł mi znieść lęki i pozytywnie nastroil mnie do życia, aktywizował (mam problem z zabraniem się do czegokolwiek, marazm, stagnacja, zniechęcenie i pogrążanie się w dziwnych myślach nt. swojej osoby). Duże dawki klona powodowały że czułem się jak na fecie, wszystko mnie interesowało i nie mogłem usiedzieć bezczynnie, ale byłem też mocno nieogarnięty.

Tym razem chciałbym stosować małe dawki, żeby pomogło mi się dzwignąć na nogi i żebym mógł normalnie funkcjonować (nie chcę być naćpany)
Obecnie mam 16tabl 2mg. Jak to sensownie rozpisać na następne dni? Jeżel uznam, że pomaga i nie zjem wszystkiego w ciągu 2-3 dni to zakupię następną paczkę w celu leczenia.

Dostałem jeszcze (legal od doka) wenlafaksyne (efectin er 75mg). Mam zamiar razem to połaczyc z klonem.
Czy taka rozpiska będzie dobra?
Rano 2mg klona i 1tabl. efectinu / po południu 1 mg klona
Czy nie zaczynam od zbyt dużej dawki klonazepamu? Chcę zacząć od najmniejszej ilości. Może dodam jeszcze, że 3mg klono wzięte naraz jest dla mnie już odczuwalne (nie mam tolerancji, ostatni raz klonowałem w czerwcu i sierpniu). Aha, w grę wchodzi tylko klon, ponieważ afobam niestety na mnie nie dziala (wręcz czuję się po nim bardziej spięty i sztywny a lęki się nasilają).
Wcześniej brałem jeszcze fluoksetyne i sertraline, niestety nie pomogło.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
po pierwsze ile brałeś fluoksetyne i sertraline zanim odstawiłeś?
po drugie czy podczas stosowania fluoksetyny i sertraliny brałeś jakiekolwiek drugi? Podkreslam jakiekolwiek
po trzecie Ja Ci odradzam kuracje klonową. jest to lek przeciw padaczkowy i oprócz tego w mniejszym (duuuuzo) stopniu przeciwlękowy. jesli juz chcesz sie leczyc na wlasna reke benzo to odradzam klony.
  • 1196 / 10 / 0
Re: Clonazepamum
Nieprzeczytany post autor: Ugh »
white power pisze:
dyskutować.

Możesz mi powiedzieć czy brałeś jakies inne srodki poza benzosami? Chodzi mi głównie o stymulanty (z naciskiem na Białą Królową wszystkich prochów i MDMA) oraz opiaty (te prawdziwe czyli nie tramal)

nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie: jaki benzo Twoim zdaniem daje najwieksza euforie??
Najbardziej euforyczny jest midazolam i.v, choć nie próbowałem.

Alpra u mnie wywołuje niezłe podniesienie nastroju, można to już nazwać euforią. Odpowiednia ilość klona (nie za dużo) wywołuje u mnie stan jak po zjaraniu mj, tzn. śmianie się z głupot. Estazolam czy bromazepan chyba również nieco euforycznie działają. Relanium wielu osobom także się podoba.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 659 / 2 / 0
Re: Clonazepamum
Nieprzeczytany post autor: aspa »
Sam klona w perspektywie czasu nie wspominam za dobrze , może i bardzo podnosi pewność siebie , wszystko da się załatwić itp Ale to jaki rozpierdol w bani zostaje po "kuracji" i te dziury w pamięci są spore jednak . Z czasu kiedy go przyjmowałem pamiętam fragmenty i to też nie były jakieś mega dawki bo bez tolerancji. Do leczenia lęków jednak alpra moim zdaniem lepsza i to że nie działa to raczej usprawiedliwianie wpierdalania klona , niby ma się skończyć jak małych ilościach a jak wyjdzie to pewien w 99% "a dzisiaj może więcej bo chujowy dzień" "to już weekend nie ma co żałować" :)
  • 641 / 16 / 0
Schizool pisze:
W moim przypadku po dość sporej przerwie klon pokazuje pazurki w ten sposób, że raz dwójka mnie rozwala, luzuje, hamuje myśli, inaczej się po niej rozkminia, a raz nie czuję jej działania oprócz chęci spania. Takie dwa rodzaje działania zaobserwowałem u siebie. A tym razem jestem na dwójce i mnie nieźle porobiła, a to dopiero początek, bo w lodówce czeka lubelska cytrynówka i 3 browary. Mam nadzieję, że znów nie zasnę w najciekawszym momencie fazy przed TV...
Ja mam podobnie, tylko że ja się leczę, więc bez dodatku alko. Wkurwia mnie ta senność. Jest pewna istotna zależność: benzo na pusty żołądek= mini-euforia, spokój itp, benzo na pełny żołądek (do 2 h po jedzeniu) - senność, brak możliwość skupienia się.
Klony fobikom ratują dupę, ale nie rozumiem ludzi którzy chcą się tym naćpać, to nie powoduje euforii.
  • 225 / / 0
Nie powoduje euforii, ale sedacje, a niektórzy lubią sedację. Do tego alkohol i mamy sedatcje + niepamięć ^^.
Są tacy, których to bawi.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 2334 / 9 / 0
Efekt- "Mam wszystko w dupie. Nie jest zle." to imo wystarczajacy powod dla ktorego mozna zaczac to cpac. Nie zmienia to faktu, ze jest to glupie, a uzaleznienie od benzosow to jedno z najgorszych uzaleznien. Po miesiacu na klonach moje zycie sie pojebalo, odstawilem kilka niezlych numerow, duza czesc wycieta z pamieci. Odstawianie po takim czasie juz bylo mocno chujowe, a co dopiero po roku, czy kilku. Nie wyobrazam sobie dlugich przygod z klonami i wspolczuje tym co musza je szamac. Teraz benzo lykam tylko na zjazdy ze stymulantow, czy psychodelikow i do tego sie nadaja.
Why are you wearing that stupid man suit?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.