Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 65 / 3 / 0
Witam. Potrzebuję pomocy. Brałam. Lorafen 0.5 mg na stałe od marca czasem 1 mg ale bardzo rzadko. Była 2 razy w szpitalu bo mam depresję ale niestyty 2 razy zespół neuroleptyczny i dowidzenia wypuścili mnie. Ztym 0.5 mg twierdząc że to nic ja mała chuda więc dla mnie to dużo No i w ciągu. Głupia że czekam pod koniec sierpnia odstawiać i zaczął się dramat ale mówię dam radę. Po 25 dniach wróciłam do niego dziś mija prawie miesiąc i gówno nie jets lepiej po wzięciu po 2 h poty lęk czuje się jak śmieć. Na grupie na fb mówią że to. Przywrócenie i może lek nie zaskoczyć. Czytałam że lepiej zmienić na inne benzo podobne siła więc myślę. Ze klon to jedyna opcja 0.5mg i później z tego schodzić. Relanium może być za słabe nie wiem. Dostałam relanium od kuzynki 5mg wzięłam 2 dni temu i uspokoiło mnie nawet. Nie wiem co robić. Czy czekać aż lorafen zaskoczy ale chyba to już za długo a dodatkowe 0.5 mg robi to samo. Tak jakby organizm odrzucał lek. Jprdl. Co ja zrobiłam. Powinnam odstawić to w ciągu 4 5 msc a nie 2 tyg. No ale Pan ordynator Pani co to za dawka. Więc pytanie do was czy jak zmieie lorafen na klona to mogę czuć poprawę?
  • 118 / 25 / 0
13 października 2022Grzesiu11 pisze:
W takim razie straciłeś wiarę w ludzkość. Czy stosowanie w pracy 1-3mg 5 dni w tygodniu można zaliczyć do stosowania doraźnego?
Na codzień po pracy raczej alpra lub zolpi - obie substancje dopiero będę testował ;)
Nie można. Przy takim stosowaniu fizycznie uzaleznisz się już po około dwóch miesiącach albo i szybciej. Biorąc pod uwagę jego okres półtrwania około 50 godzin dawka z piątku- bo domyślam się, że planujesz go brać do pracy w weekendy robiąc przerwy
dawka z piątku będzie krążyć jeszcze całą sobotę. Biorąc 1mg powiedzmy, że w niedzielę nie miałbyś już w organizmie prawie nic, biorąc 3mg w niedzielę miałbyś dalej 1,5mg w organizmie. Branie doraźne to powiedzmy 2mg klonazepamu/dowolnej benzodiazepiny (w innej dawce wiadomo, chyba, że chodzi o alprazolam gdzie dawka klonazepamu równa się dawce alprazolamu) 1-2 razy w tygodniu.

Tylko nie pierdolcie mi, że diazepam ma okres półtrwania nawet 200 godzin czyli ponad tydzień i branie nawet raz w tygodniu nawet 50mg Relanium to nie branie doraźne i spowoduje uzależnienie fizyczne.
Uwaga! Użytkownik Maykell85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 381 / 0
Z drugiej strony 0.5 alpry rano trzyma mnie ok 8h. Taka dawka 3 razy w tygodniu.
  • 31 / 5 / 0
Pytanie. kolega zamówił clony i rivolti (czeskie klony) z neta ogłaszamy wszystko wyglądało legit ale tak jak ny leki nie działały czy możliwe aby opakowania, blistry itp były tak dobrze podrobione, że wydawało by sie, ze są legit?
  • 45 / 2 / 3
mam kilka pytań

mam ostatnio problemy i pewnie wejde w lekki ciag w benzo. Lacze benzo z energetykami - inaczej bym zasnal. Zamowilem tez juz kofeine w proszku.
macie jakies rady?

ps - wczoraj na start poszlo 3/4 klona, potem jakies dorzutki i skonczylo sie na 4-5mg moze. Do tego jakies 3,5 energetyka (200 czy tam 250ml)okolo. Bylo zajebiscie, ciezko u mnie obecnie z glowa a w ogole nie myslalem o problemach, dobry humor, bylem lekko otumaniony, do teraz lekko trzyma. W towarzystwie nadzwyczaj wygadany i bez zadnych obaw na to co powiem

czy macie jakies rady?

kiedy zacznie pukac tolerancja, mozna jakos zbijac?
kiedy nastapia objawy odstawienne?
czy sa jakies proporcje benzo:kofeina i czy nagle nie zasne gdy kofeina przestanie dzialac a benzo bedzie?

czy cos jeszcze? np. redukcja szkod w przypadku kofeiny- lepiej walic czysty proszek rozmieszany z np woda czy energetyki?a moze kofeina nadaje sie do sniffa? hahahah, takiego czegos nie slyszalem, chociaz w sumie w ulicznej fecie to pewnie kofeiny wiecej siedzi, ale jeszcze o grube stymulanty typu feta sie boje przez za duze schizy, raz eksperymentowalem z pseudoefedryna i wiem. Chociaz pewnie jakbym mial caly czas ten sam sort i zaczynal od malych dawek to pewnie tez bym sie wjebal i traktowal to bez schiz
  • 765 / 50 / 1
30 października 2022Pracz6Szop6Pracz pisze:
Pytanie. kolega zamówił clony i rivolti (czeskie klony) z neta ogłaszamy wszystko wyglądało legit ale tak jak ny leki nie działały czy możliwe aby opakowania, blistry itp były tak dobrze podrobione, że wydawało by sie, ze są legit?
Oczywiście, że tak w swojej histori kupowania przez neta, trafiłem na podróbki xanaxu 2mg i clonozepamu.
Opakowania, wygląd wszystko bez zastrzeźeń, oprócz błędnych kodów QR na opakowaniach i braku jakiegokolwiek działania.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 355 / 98 / 0
29 października 2022Maykell85 pisze:
Tylko nie pierdolcie mi, że diazepam ma okres półtrwania nawet 200 godzin czyli ponad tydzień i branie nawet raz w tygodniu nawet 50mg Relanium to nie branie doraźne i spowoduje uzależnienie fizyczne.
Diazepam jako główny związek ma okres półtrwania zbliżony do klonazepamu (20-50 h), a reszta to metabolity, wiadomo. Jak ktoś twierdzi, że branie Relanium raz w tygodniu doprowadzi do uzależnienia fizycznego, to jest idiotą. Przy zaburzeniach lękowych maksymalnie podaje się 10 mg 4x dziennie, więc nijak się to ma do stosowania leku raz na tydzień.
30 października 2022kaelimwen pisze:
kiedy zacznie pukac tolerancja, mozna jakos zbijac?
kiedy nastapia objawy odstawienne?
Tolerancja to często sprawa indywidualna i niektórzy stosują klonazepam np. rok czasu z takim samym rezultatem, ale trzymają się stosowania leczniczo biorąc stałe, terapeutyczne dawki. W twoim przypadku mówimy o używaniu rekreacyjnym, więc jeśli 2 mg podane jednorazowo nie robi na tobie wrażenia, nie czujesz rozluźnienia, senności, uspokojenia - odpuść na jakiś czas.

Klonazepam brany w odpowiednio długim i intensywnym ciągu powinien dać objawy odstawienne najpóźniej 2-3 dni od ostatniej dawki. Pamiętam jak bałeś się wziąć 0,5 mg bo cię pozamiata, a teraz piszesz o 4-5 mg :D
Jak musisz pić energetyki, żeby cię benzo nie uśpiło, to po prostu nie bierz benzo. Wkraczasz już na niebezpieczne terytorium, radzę przystopować.
Jeśli twierdzisz, że masz ostatnio problemy i musisz brać benzodiazepiny, zmień usypiająco-rozluźniający klonazepam na coś o większej komponencie przeciwlękowej, np. lorazepam. Tylko uważaj z tym, bo uzależnia mocniej i szybciej niż klony. Brać tylko w sytuacji awaryjnej.
  • 45 / 2 / 3
@Wariat108 energetyki zeby po prostu nie byc zamulonym i pobudzonym (bo nie pije codziennie tego tylu syfu i na mnie to dobrze dziala)
  • 56 / 2 / 0
Ogólnie (przed wybrykiem) jestem na dawce 10mg diazepamu dziennie.
Niestety od tygodnia pozwalam sobie na klona, gdyż tolerka spadła i fajnie się funkcjonuje:)
Moje pytanie, czy po opróżnieniu całej paczki 2mg w czasie do 2 tygodni zostanie bardzo zaburzony cały proces odstawienny?
Mam na zapleczu jeszcze 12 tabsow krzyża. Dziś zarzucone 6, jutro w planie 3 i w kolejnych dniach stopniowo kroić obecną na tamtą chwilę dawkę miętusa o pół.
W ostatnim etapie (1 tabletka klona na dzień) mam zamiar dorzucić diazepam aby organizm się na nowo zaczął przyzwyczajać do diazepamu.
Będzie to dobrym rozwiązaniem czy macie jakieś inne protipy?
Wiadomo, jako taki zespół odstawienny nastąpi, ale czy ten diazepam choć trochę zmniejszy skręta? Załóżmy ze już pozwolę sobie na 15mg diazepamu, jeśli zmieni to promień rażenia 😂
Dodatkowo na zapleczu również mianseryna w XXX ilości.
  • 45 / 2 / 3
mialem kilkudniowy ciag z benzo (dawki do 4-5mg), wczoraj tez jakies 3-4mg poszlo?
chce sprobowac kodeiny pierwszy raz, czy jest jakies zagrozenie przez ten ciag? czy 150 mg to dobra dawka na start?
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.