Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 198 / 5 / 0
nie samobój:D żartowałem przecież:D
ale ciekawi mnie jaka dawka śmiertelna?
  • 886 / 9 / 0
nord pisze:
JAKA JEST DAWKA klonazepamu, by popełnić samobójstwo......(żart)
Czytałem że 5 mg na kilo masy ciała DIAZEPAMU, a jak jest z klonami, wiecie?????????
Zajebiście mnie to ciekawi......
LD50 dla szczurów wynosi 4000mg/kg. Ktoś obliczył, że dla człowieka ważącego 70kg LD50 140,000 mg/kg. Tyle znalazłem na szybko. Info dobre jeśli chodzi o te gryzonie co to przelicznika mógł się ktoś jebnąć. Możesz sam spróbować :P tylko zaopatrz się w odtrutkę od benzosów - flumazenil. W razie przedawkowana znosi to efekty benzo. Tylko gdzie to dostać to nie wiem.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1743 / 25 / 0
Po 140mg klona to bym dopiero wiedział że żyje %-D
  • 198 / 5 / 0
szkoda tablet na takie wcinanie po 140 mg :D
W pażdzierniku trafiłem na toksykologie(nażarłem się klonó, relki i tranxene matka nie mogła mnie dopudzić i wezwała karetke) (pobierali krew z żyły i palca), lekarz w rozmowie z moją Mamą stwierdził że ta dawka którą miałem we krwi prawdopodobnie zabiła by jego i ją.
Jednak torerka robi swoje.......
  • 5 / / 0
siema moge zalatwic paczke klonow 2 mg za 50 zl, napiszcie czy wogole oplaca sie to ?
i w op. jest 30 tabl tak ?
Uwaga! Użytkownik ProblemyZiniekcjami nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 1 / 0
Dzisiaj jest 18 04. Wczoraj o 19 zjadlem jednego klona 2 mg potem wogole mnie troche poskladalo, ale jakos dawalem rade.. Tylko mam pytanie ile czasu te klony dzialaja bo do 14 dzisiejszego dnia dalej czulem jakis taki zjazd, zmulenie, trudno to kurwa nazwac. Ile czasu dzialaja klony i potem zjazd to takie zmulenie tak ?

I drugra sprawa wszystko bylo fajnie i wogole :-D tylko strasznie chcialo mi sie spac, po prostu po polozeniu sie na lozku nawet na chwile od razu zasypialem. Powiem wiecej rano wypilem z 4 kawy po czym sie polozylem na lozku i zasnalem co jest prawie niemozliwe ?? Czym wyeliminowac ta sennosc po klonach ? bo to jest przejebane.

I wogole mnie ten zjazd wkurwial to zajebalem teraz polowke klona zeby wogole jakos funkcjonowac :-p
  • 96 / 2 / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
I drugra sprawa wszystko bylo fajnie i wogole :-D tylko strasznie chcialo mi sie spac, po prostu po polozeniu sie na lozku nawet na chwile od razu zasypialem. Powiem wiecej rano wypilem z 4 kawy po czym sie polozylem na lozku i zasnalem co jest prawie niemozliwe ?? Czym wyeliminowac ta sennosc po klonach ? bo to jest przejebane.

I wogole mnie ten zjazd wkurwial to zajebalem teraz polowke klona zeby wogole jakos funkcjonowac :-p
no ja mam tak samo, i musze Cię zasmucić - wydaje mi się,że jesteśmy grupą osób na które klony po prostu tak działają... a ja mam jeszcze prawie 30 tablet :'( może na zjazdy się przyda....
  • 198 / 5 / 0
Okres półtrwania clonazepamu 18 – 50 godzin
  • 415 / 1 / 0
nord pisze:
Okres półtrwania clonazepamu 18 – 50 godzin
To dlatego sie czuje caly czas tak ^_^

@jedi ale pomimo tej sennosci jakos lubie ten stan takiego lekkiego ujebania alkoholowego, z ta hustawka humoru ze raz skacze ze szczescia a potem zastanawiam sie nad zaletami skakania z balkonu :cool: Bylebym tylko nie przesadzil bo jak slyszalem co sie z ludzmi dzieje ze sie budza z pusta paczka klonow gdzies w lesie i nic nie pamietaja to musi byc przejebane :-/

Noo narazie pije litry kawy na to i zarzuce teraz kolejnego bo jest milo ;-) Chociaz kawa dziala troche za slabo moze zalatwie jakas fete zobaczymy.

Na sen i zjazdy tez bedzie dobrze dzialac wiec na pewno na cos sie przyda :cheesy:
  • 113 / 1 / 0
nord pisze:
szkoda tablet na takie wcinanie po 140 mg :D
W pażdzierniku trafiłem na toksykologie(nażarłem się klonó, relki i tranxene matka nie mogła mnie dopudzić i wezwała karetke) (pobierali krew z żyły i palca), lekarz w rozmowie z moją Mamą stwierdził że ta dawka którą miałem we krwi prawdopodobnie zabiła by jego i ją.
Jednak torerka robi swoje.......
He he, dokładnie. Ja żeby się ujebać klonami muszę zjeść całą paczkę dwojek. Ktoś inny padłby trupem. Ale z drugiej strony to nieco chujowo bo jak już trafiasz do szpitala z takiego czy innego powodu i próbują cię leczyć na szybko podając benzosy to aż śmiech bierze bo co mi może zrobic te parę miligramów.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.