Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Gargamel pisze:
@ dr. Kubeusz- jak sie nie umie brac to efekt jest taki jak u Ciebie. Klony sa bardzo dobre to fety, wazna jest tylko dawka. Ale jak ktos jest idiota (nie pije w tej chwili do ciebie Kubeusz) i wezmie np. kilka klonow do tego "dwojek" i walnie fete to nie dziwne, ze ma hujowa faze. Klon max dawka 2 mg bez tolerancji, a najlepiej 1 mg.

tak uważasz?? wiesz myślałem że ogólnie powinno sie unikać jak ognia tego miksu bo klony dzałają zupełnie w drugą stronę niz feta... podejrzewam że ten miks jest bardzo niebezpieczny. Ale muszę się z toba zgodzić że pod pewnym względem klony sa bardzo dobre do fety gdyż: niwelują trzaski jak się dużo pruje po nosie i można zasnąć jak jest problem ze spaniem, największy plus że likwidują schizy, lęki po frycie.

@ DrugSter nie mogę się zgodzić z tym co napisałeś. I jednocześnie podpisuję sie pod słowami Gargamela żę clonazepam ma znacznie szersze działanie niz tylko przeciwdrgawkowe.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: We Are Scientists »
czy clonazepam rozpusci sie w alkoholu etylowym (spirytus) ? Jaka jest orientacyjna rozpuszczalnosc ? chce rozpuscic 60 mg w 20 ml spirytu, da rade ? :]
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Nie orientuje się za dobrze ale chyba czysty spirt ma za duże stężenie... A w wodzie dobrze się rozpuści bo chciałbym rozgnieść tabsy, zalać wodą i wypić? I czy szybciej i mocniej wejdzie?
Ostatnio zmieniony 17 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
podobno klony taka masakra i wogóle piszecie tu o amnezji po jednej czy 2 tabletkach 2mg, a mi się zdarzyło wziąć to 4 mg +3 mg alpra i ledwo poczułem następnego dnia zjadłem 8mg klonów i było już mocniej.czyli fajnie.ale amnezji nie było i chyba dobrze
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 126 / 3 / 0
chyba czysty spirt ma za duże stężenie
Za duże stężenie by siekać go IV. Chociaż też pieprzenie, można walić spiryt IV, chociaż efekty zdrowotne beda podobne jak przy podaniu benzyny. Ale mi chodzi akurat o przygotowanie roztworu spirytusu i clonazepamu, dla przyspieszenia wchlaniania i uzyskania mniej "uciazliwego" w przyjmowaniu produktu. Po prostu latwiej z pompki pyknac klony w alko, niz zazerac sie tabletkami w miejscu publicznym, nie ? Wiec czekam na info od chemika jakiegos, bo cholera w sieci nie moge znalezc informacji o rozpuszczalnosci clonazepamu ( poza diagnostyka rozpuszczalnosci w masach tabletkowych). I wogole nie jedzcie klonow, zjadajcie relanium. Mniej bedziecie plakac po latach, dzieciaki :scared: A i klony powyzej 30 mg bez tolerancji robia sie w polaczeniu z alkoholem dosyc zabojcze, ostatnio zdejmowali jednego na oddziale po 40 mg + wodka, chyba byl zgon. Wiec bez przegiec, to nie acodin.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
dr.Kubeusz pisze:
tak uważasz?? wiesz myślałem że ogólnie powinno sie unikać jak ognia tego miksu bo klony dzałają zupełnie w drugą stronę niz feta... podejrzewam że ten miks jest bardzo niebezpieczny. Ale muszę się z toba zgodzić że pod pewnym względem klony sa bardzo dobre do fety gdyż: niwelują trzaski jak się dużo pruje po nosie i można zasnąć jak jest problem ze spaniem, największy plus że likwidują schizy, lęki po frycie.
Łączenie stymulantów z depresantami jest bardzo przyjemne. Spróbuj nasiupać się a potem zarzucić kodę (tudzież zajarać brauna) - takie miksy są bardzo przyjemne, nie znoszą swojego działania na wzajem tylko wzajemnie się uzupełniają.

Z fetą + benzo także musi być przyjemnie.

Przy tego typu miksach należy tylko pamiętać o jednym - pierw ładujemy stymulanta i dopiero gdy działa w pełni dorzucamy depresanta. Gdy zrobimy odwrotnie np. weźmiesz benzo a następnie wciągniesz krechę to będzie do dupy - działanie benzo będzie nie wyczuwalne.

Tak jak mówi Gargamel - ważna jest dawka.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dodam jeszcze, ze do fety najlepiej imho pasuja klony. Poza tym jak wezmiesz klony plus jedno-dwa piwka na zjazd po fecie to od razu go likwiduja, nie masz zadnych paranoi, lekow itp.itd.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
ja jak zarzucam naraz benzo i fete, nie czuje dzialania scierwa, oprocz tego ze jestem troche bardziej gadatliwy..
benzo to zarzucam tylko jak mam stresa, raz na miesiac mniej wiecej
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 126 / 3 / 0
to ja tylko powiem ze klony swietnie sie rozpuszczaja w wysokoprocentowym etanolu ( spiryt 96% ) i po odparowaniu alkoholu otrzymujemy mily proszek ktory ( o dziwo ) dziala donosowo, w odroznieniu od szarej masy tabletkowej. Mozna go tez rozpuscic w wodzie/piwie/vodce. Pewnie w aqua mozna podac iv. ale kable was nie lubia za takie cuda. Pozdrawiam.
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
Łączenie stymulantów z depresantami jest bardzo przyjemne. Spróbuj nasiupać się a potem zarzucić kodę (tudzież zajarać brauna) - takie miksy są bardzo przyjemne, nie znoszą swojego działania na wzajem tylko wzajemnie się uzupełniają.

Z fetą + benzo także musi być przyjemnie.

Przy tego typu miksach należy tylko pamiętać o jednym - pierw ładujemy stymulanta i dopiero gdy działa w pełni dorzucamy depresanta. Gdy zrobimy odwrotnie np. weźmiesz benzo a następnie wciągniesz krechę to będzie do dupy - działanie benzo będzie nie wyczuwalne.

Witam. Tak sobie oglądam dział i właśnie taki miks jak tu piszecie czyli feta+klon już przerabiałem. Nafukałem się konkretnie a potem klonik 2 mg było masakra zapraszam do przeczytaniu mojego trip raportu właśnie z tego miksu: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=15918 Nikt się jeszcze nie zainteresował tym trip raportem a myśle że mieszanie stymulantów z depresantami jest bardzo ciekawe, wy chyba też tak myślicie dlatego zapraszam do mojego trip raportu. ;]
Never stop the madness...
Zablokowany
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.