Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Po spaleniu 0,1g prochu naraz coś tam się niby podzialo w głowie, ale ja zamawiałem odczynnik, a nie maczankę w formie pyłu. Cóż, może Tobie wyśle coś bardziej aktywnego, oby.
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 1794 / 123 / 0
Hahaha, geniusz %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1 / / 0
Witam, jako ze nie znam sie na kanna, a dostalem takowy gratis, to mam pytanie, czy tylko ta maczanka czy mozna np i.v, w nos lub czyste grzac z lufki? Bo oponie sa rozne raz tak raz tak, zappdalem donosowo z 2 setki i nic.. A nie chce zmarnowac calego
  • 1148 / 229 / 7
Nibson pisze:
zappdalem donosowo z 2 setki i nic
Masz szczęście że donosowo się nie wchłania bo byś już był na SORze. MYŚL ZANIM WYĆPASZ!
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 119 / 3 / 0
Jeżeli narkotyki szkodzą... to przy twoim IQ przeszedłbym na dożywotnie nootropy
  • 2 / / 0
Jak wygląda sytuacja prawna tej substancji w PL? W jakimś temacie, chyba o aminorexach pisali, że została zdelegalizowana, a na żadnej z kilku list nie mogę jej znaleźć. Jak to w końcu jest? Ktoś się orientuje? Można bezpiecznie zamawiać, czy grozi przypałem?
  • 75 / 22 / 0
24 grudnia 2016hydroksy pisze:
Nibson pisze:
zappdalem donosowo z 2 setki i nic
Masz szczęście że donosowo się nie wchłania bo byś już był na SORze. MYŚL ZANIM WYĆPASZ!
przy sorcie jaki był we wrzesniu ab a on go raczej ma to by w najgorszym wypadku dostal sraczki :old:
07 stycznia 2017kaconik pisze:
Jak wygląda sytuacja prawna tej substancji w PL? W jakimś temacie, chyba o aminorexach pisali, że została zdelegalizowana, a na żadnej z kilku list nie mogę jej znaleźć. Jak to w końcu jest? Ktoś się orientuje? Można bezpiecznie zamawiać, czy grozi przypałem?
wysyła ci vendor? to sobie pomysl czy jest przypal czy nie, wpisali ja jako do odstrzalu jak 3cmc 4cmc i przy nastepnym delegalu ab juz nie bedzie poprawcie mnie jak cos zle napisalem
PS: sort ktory mialem we wrzesniu nie dzialal kompletnieeee
Uwaga! Użytkownik koneserdzemu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Witam,
Vendor do zamówienia dorzucił mi bonus w postaci 1g jakiegoś białego proszku opatrzonego opisem "AB CHMINACA". Pierwszy raz coś takiego widzę. Może mi ktoś skrócić, co to jest i jak i ile się tego zażywa? Żebym nie musial przerzucać stron wątków, z których mógłbym coś źle wywnioskować?
  • 482 / 14 / 0
Nikt ci nie ułatwi życia bo po co i za co %-D Poszukaj a znajdziesz i bedziesz zbawiony, amen
  • 188 / 37 / 0
Zamawiasz kapsulki z internetu, wsypujesz, a potem ładujesz w formie czopkow.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.