W skrócie będę miał okazje zapalić changi ? changa - nie do końca wiem czy to się jakoś odmienia ale największym moim zmartwieniem jest w sumie wyporcjowanie
W internecie tylko można przeczytać o skutkach zażycia ,,za małej’’ lub ,,Za dużej’’ ilości . I tu się rodzi zapytanie do was jakie wy posiadacie rady , wspomnienia , metody zażycia tak żeby jednocześnie nie zmarnować całej fazy lub tez by nie przesadzić. I czy fakt iż zażywanie kwasów lub innych substancji psychoaktywnych ma jakiś wpływ na pierwszą dawkę że np powinnienem wsiąść więcej niż powinno się zażyć przez odczucie tolerancji czy też właśnie lepiej tego nie robić. Cóż domyślam się ze pewnie jest jakiś temat który tutaj o tym krąży wiec przepraszam za powtórzenie ale możecie mi podesłać linki do niego . Cóż wolałem zapytać doświadczonych niż przeglądać lipne fora na przeróżnych stronkach hah
Ja użyłem zdecydowanie zbyt dużą ilość oraz nieodpowiednią drogę podania ( wiadro ).
changa-t33183.html?hilit=Changa
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.