Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 65 / 6 / 0
Panowie i Panie, sprawa wygląda następująco - mam w zamrażarce masełko zrobione z około 20-30g przytopów zaprawdę wysokiej klasy (wyszło 200g gotowego produktu). Chciałbym coś z tego zrobić, np jakieś ciacha i zwracam się o pomoc do bardziej doświadczonych kolegów/koleżanek w celu ustalenia (mniej więcej) na ile ciastek (przyjmijmy, że 1 ciacho to pojedyncza dawka dająca konkretną fazę) powinienem rozdysponować mój półprodukt? Nie chcę się zawieść po konsumpcji, jak również nie chcę stracić kontaktu z rzeczywistością na kilka dni 😂 z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam 🙂
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 34 / 2 / 0
zobacz stronke howtoedibles.com tam wszystko masz
  • 65 / 6 / 0
Dziękuję, z pewnością znajdę coś dla siebie. Pozdrawiam serdecznie!
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe