Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
14 marca 2020kam3leON pisze: Polecam zaopatrzyc sie w antyhistamine. Ten dziwny stan po ostatniej polewce to wlasnie wyrzut histaminy.
Napisz też co dobrego na ten wyrzut histaminy (najlepiej bez recepty) bedzie dobre? I w którym momencie zarzyć? (po ostatniej dawce?)
2020 kwie 07, 10:46 / scalono - surv
Ale póki co zaobserwowałem, że po wrzuceniu jednorazowym 3,2ml po kilku minutach dostałem sygnał z okolic wątroby (coś jakby kłócie przez kilka minut które się z czasem rozeszło), a w nocy i dzień po czułem troche oczy...tj. jakby lekko suche i piekące (coś jak alergicy mają). Pytanie tylko czy to ta histamina o której co poniektórzy piszą i lepiej razem z BDO stosować np. lek CETIP (przeciw histaminowy, jak ktoś testował to niech da sprawozdanie czy pomaga i jest sens) czy też jest to objaw wątroby. Słyszałem, że jak wątroba dostaje baty to organizm sygnalizuje objawami na oczach w pierwszej kolejności...
Jak jest?
p.s.
Co do samego działania BDO w takiej dawce, to całkiem przyjemne nie powiem (zarzyte ok 18), poszedłem spać o 21, od 0:00 trochę się walałem do rana, mimo to dzień po na propsie :) chęć do działania, lekkie podniecenie (zapewne podniósł się po tym trochę testosteron).
07 kwietnia 2020GOD pisze: a w nocy i dzień po czułem troche oczy...tj. jakby lekko suche i piekące (coś jak alergicy mają).
inne z objawow, to np. drzenie rak, opuchlizna, odkladanie wody w organizmie.
07 kwietnia 2020GOD pisze: Pytanie tylko czy to ta histamina o której co poniektórzy piszą i lepiej razem z BDO stosować np. lek CETIP (przeciw histaminowy, jak ktoś testował to niech da sprawozdanie czy pomaga i jest sens) czy też jest to objaw wątroby.
07 kwietnia 2020GOD pisze:
p.s.
Co do samego działania BDO w takiej dawce, to całkiem przyjemne nie powiem (zarzyte ok 18), poszedłem spać o 21, od 0:00 trochę się walałem do rana, mimo to dzień po na propsie :) chęć do działania, lekkie podniecenie (zapewne podniósł się po tym trochę testosteron).
Kupiłem 250ml z allegro i standardowo, niezbyt udany sort ale tragedii nie ma, still lepiej niż gieble z forum z ostatnich lat. Pierwszy dzień korzystania poszło z 2x 1.5ml i koniec, na następny dzień kilka razy po najpierw 1.5, potem 1.3-1.4ml, a potem co półtorej godziny czy dwie jakieś 1.2ml. Wiem że dla większości takie dawki są śmiesznie małe, ale ja przez pierwszy dzień czy dwa korzystania muszę się szprycować małymi dawkami, i dopiero na trzeci czy czwarty dzień małe i duże zaczynają działać jak powinny, bez uboków czy niezbyt dobrego samopoczucia. Weird but ok. Zapomniałem już jak się fajnie majta butelką z zamarzniętym częściowo płynem w temperaturze pokojowej.
Swoją drogą uważać jeśli ktoś się mocno pilnuje z dawkami, przez to że BDO zamarza w 18-20C, można zassać do strzykawki trochę przymarzniętego płynu, który po rozmarznięciu by miał większą pojemność. Pierdole trochę ale dawno na forum nie pisałem i aż się stęskniłem.
18 kwietnia 2020Elkov21 pisze: Kupiłem 250ml z allegro
18 kwietnia 2020Elkov21 pisze:Poziom testosteronu się nie podnosi po GHB ani żadnym z jego zamienników. Z tego co słyszałem, może nawet spadać. Podnosi się prolaktyna i kortyzol, a podniecenie nie jest spowodowane podwyższonym testosteronem.07 kwietnia 2020GOD pisze:
p.s.
Kupiłem 250ml z allegro i standardowo, niezbyt udany sort ale tragedii nie ma, still lepiej niż gieble z forum z ostatnich lat. Pierwszy dzień korzystania poszło z 2x 1.5ml i koniec, na następny dzień kilka razy po najpierw 1.5, potem 1.3-1.4ml, a potem co półtorej godziny czy dwie jakieś 1.2ml. Wiem że dla większości takie dawki są śmiesznie małe, ale ja przez pierwszy dzień czy dwa korzystania muszę się szprycować małymi dawkami, i dopiero na trzeci czy czwarty dzień małe i duże zaczynają działać jak powinny, bez uboków czy niezbyt dobrego samopoczucia. Weird but ok. Zapomniałem już jak się fajnie majta butelką z zamarzniętym częściowo płynem w temperaturze pokojowej.
Swoją drogą uważać jeśli ktoś się mocno pilnuje z dawkami, przez to że BDO zamarza w 18-20C, można zassać do strzykawki trochę przymarzniętego płynu, który po rozmarznięciu by miał większą pojemność. Pierdole trochę ale dawno na forum nie pisałem i aż się stęskniłem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/thcliquors.jpg)
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków
Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kazik.jpg)
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach
Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/fentanyl_hp.jpg)
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku
Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).