Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Mi bupro ani troche cisnienia nie podnosi, wogole dziala stosunkowo slabo, tyle zeja o czesto cpalem kiedys, zrobilem przerwe ale nie wiem czy to bedzie kiedys dzialalo tak jak powinno. Lepeij sie czuje na bupro niz bez niego , ale rewelacji tez nie ma zmeczenie jest dalej, rano niebyt dobrze sie wstaje, musze wypic puszke coli chcoiaz.

Czy Wy, ktorzy macie sie tak fajnie po bupro ze serce Wam napierdala nie cpaliscie nigdy wczsniej stymulantow?
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
A czy Bupropion może np działać słabiej w wyniku tolerancji krzyżowej
na speeda i metkata...na które tolerancja jest duża
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1444 / 10 / 0
No o to mi wlasnie chodzi że jak najbardziej tak! Aczkowliek probuje ustalic czy jest to regula. Ludzie co biora bupro i sa czysci, to lataja jak na xtc albo amf. Niestety to juz nie dla kazdego.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gagar »
Nie brałem xtc albo amf z dragów to jedynie THC przez jakiś czas, no i nie latałem fakt odjąłem nikotynę w ilości półtora paczki dziennie, ale po 4 miesiącach dalej na 2x Wellbutrin dalej nie latałem. To znaczy miałem lekkiego speeda ale nie powiedziałbym że było to jakieś mocne. Inna sprawa że jak przestałem jeść Wellbutrin to przez miesiąc piłem po conajmniej 2 redbulce dziennie bo mi trochę brakowało tych tabletek.
Uwaga! Użytkownik gagar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vivendi »
Wiesz kolego. Powiem tobie, ze moim zdaniem jak zrobisz wieksza przerwe od stymulantow, to potem well cie konretnie rozkreci. Uczciwie dodam, ze nie wiem co w dalszym okresie. IMHO może to być dobre do przezwyciezenia kryzysu w znaczacych sprawach.
  • 1444 / 10 / 0
Nie cpam juz dlugo, tyle ze nawet przerwa nie odwroci uszkodzen mozgu po stymulantach i naduzywaniu benzo, hydroxyzyny, piracetamu, ssri, nari itp. :-( Jak zaczalem brac well to dzialal dobrze ale zaczalem go cpac do nosa i czasem za 1 razem zeszlo mi pol paczki... takze mowi to samo przez sie. Nie dziala juz to tak powinno choc przerwe mialem juz dluga. Zbyt wiele razy zaklocalem chemie mozgu wlasnie tym srodkiem. Mimoze slabo dziala to bez niego czuje sie jakby czegos troche brakowalo, choc nie jak po amf. Nie ma sie temu co dziwic - tak to jest z ze srodkami o oddzialywaniu dopaminergicznym.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
browar musisz byc masochista jak wciagales wellbutrin do nosa. raz sprobowalem i NIGDY WIECEJ, piecze potwornie

za to fajnie jest rozkruszyc 3 tabsy 150mg i lyknac to przed impreza :)

haj sam w sobie w sumie nieciekawy, za duzo noradrenaliny, a za malo dopaminy. pobudzenie silne ale niezbyt przyjemne..

ale jak sie do tego wypije pare drinkow i wypali pare skretow robi sie zajebiscie :D kochany bupro, do tanca i do rozanca %-D

bardzo dobrze komponuje sie tez z klonami i xanaxem (max 1mg)

kto ma jakis pomysl jak wyludzic metylfenidat od lekarza, to musi byc jeszcze 8x lepsze niz bupro. moze w czechach to jest na zwykle recepte? :-D jest jeszcze selegilina, ktora metabolizuje sie do lewo-metamfetaminy, tez moze byc fajne...
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 1444 / 10 / 0
browar musisz byc masochista jak wciagales wellbutrin do nosa. raz sprobowalem i NIGDY WIECEJ, piecze potwornie
LOL ja mam nos na tyle wyrobiony ze dla mnie to nie jest zaden problem. Piecze tylko na poczatku. Na selegiline sie tez kiedys napalalem ale z tego co czytalem po forach to jest gowno warte. Zwazywszy ze to jest izomer -, dziala tylko na osrodek ruchu i metabolizuje tylko meth (-). Ludzie pisali ze to shit. Ale pewnosci nie mam, widzialem tez opinie bardziej pozytywne. Najbardziej sensownym wydaje sie uzywanie plastrow z selegilina.
haj sam w sobie w sumie nieciekawy, za duzo noradrenaliny, a za malo dopaminy. pobudzenie silne ale niezbyt przyjemne..
Na poczatku po tym jest przyjemnie , potem mocna zamula. OStrzegam przed braniem tego bez benzo - wysokie ryzyko drgawek.
kto ma jakis pomysl jak wyludzic metylfenidat od lekarza, to musi byc jeszcze 8x lepsze niz bupro.
Jest silniejszy i zwieksza koncentracje. Jedyny sposob to udawac kogos z adhd, tzn. dobrze poznac jakie sa objawy i mowic to co trzeba.
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
Zaciekawiles mnie. Na jakiej zasadzi podnosi prolaktyne? Zuzywa caly zapas testosteronu?
wpływ na to mają m innymi endorfiny uwalniane w trakcie i po ostrym treningu. Są jeszcze inne mechanizmy, ale niewiele o nich wiem.

Metylofenidat. No kurwa muszę w końcu to dostać, bo czuję, że to będzie TO :-)
Powiedz NIE trzeźwości
  • 23 / / 0
Próbowałem kilkanaście razy tego bupropionu, jadłem to w tabsach 150 mg oraz 300 mg Wellbutrin XR, najdłużej spożywałem to chyba 12 dni w dawce 300 mg dziennie. Dawało to oczywiście w moim przypadku pobudzenie, ale nie było to miłe pobudzenie, tak jak pisze greenz -za duzo noradrenaliny, a za malo dopaminy. Największa ilośc jaka zjadłem to było 1200 mg, wydaje mi się, że w połączeniu z benzodiazepinami może ładnie działać, sam daje zbyt nerwowy rush.
Metylofenidat. No kurwa muszę w końcu to dostać, bo czuję, że to będzie TO
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 51#p584651
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2009 przez Atanazy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.