Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Wikipedia nie jest zbyt pewnym źródłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1676 / 106 / 0
Nie zaktualizowano większosci substancji po ubieglorocznym delegalu.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 266 / 0
bufedron jest na 100% nielegalny.

I nie wiem czy byłby teraz jakimś hitem, taka kawa na lekkich sterydach.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 502 / 40 / 0
  • 1817 / 107 / 0
bufedron słabiutki. Teraz są mocniejsze i lepsze RC
  • 3455 / 555 / 2
Ja bufedron miło wspominam. Lekka euforia i fajny speed.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1475 / 237 / 0
bufik był zajebisty, 2013 piękna sprawa.
  • 4294 / 698 / 2117
bufedron sprzedawany był również jako dopalacz o nazwie Amphibia, Żabka się na to mówiło. ;)

Temat odkopuje, bo być może ktoś będzie miał chęci i czas na dyskusje odnośnie tego tematu.

Aż za bardzo mi się skojarzyło i nie mogłem się powstrzymać. :korposzczur:

https://www.youtube.com/watch?v=zBy1hwSjH8A
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 555 / 2
bufedron bardzo miło wspominam lepsze niż feta.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
takie 2FA z domieszka eufo rushu... słabe, ale... fajne i co ważne pełna kontrola nad dawkowaniem, w sensie, chciałeś czegoś więcej po prostu "jebnij mocniej... dośc szybko schodziło, ciekawe ustrojstwo. Na pewno lepsze niŻ CMCki
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.