Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1180 / 43
Wikipedia nie jest zbyt pewnym źródłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1676 / 106 / 0
Nie zaktualizowano większosci substancji po ubieglorocznym delegalu.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 266 / 0
bufedron jest na 100% nielegalny.

I nie wiem czy byłby teraz jakimś hitem, taka kawa na lekkich sterydach.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 502 / 40 / 0
  • 1817 / 106 / 0
bufedron słabiutki. Teraz są mocniejsze i lepsze RC
  • 3455 / 555 / 2
Ja bufedron miło wspominam. Lekka euforia i fajny speed.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1417 / 227 / 0
bufik był zajebisty, 2013 piękna sprawa.
  • 4284 / 697 / 2117
bufedron sprzedawany był również jako dopalacz o nazwie Amphibia, Żabka się na to mówiło. ;)

Temat odkopuje, bo być może ktoś będzie miał chęci i czas na dyskusje odnośnie tego tematu.

Aż za bardzo mi się skojarzyło i nie mogłem się powstrzymać. :korposzczur:

https://www.youtube.com/watch?v=zBy1hwSjH8A
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 555 / 2
bufedron bardzo miło wspominam lepsze niż feta.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1888 / 422 / 4
takie 2FA z domieszka eufo rushu... słabe, ale... fajne i co ważne pełna kontrola nad dawkowaniem, w sensie, chciałeś czegoś więcej po prostu "jebnij mocniej... dośc szybko schodziło, ciekawe ustrojstwo. Na pewno lepsze niŻ CMCki
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.