Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
To benzo jest genialne! Poleciałem na tym miesiąc, ostatni tydzień leciało 18mg dziennie. Ostatnia dawka 3mg poszła 16h temu, więc raczej czysty jestem.
I co? Czuję się zajebiście (choć to pewnie zasługa dzisiejszego biegania). DUŻY progres w kwestii robienia muzy zrobiłem ostatnio, chyba bromek mnie otworzył.
Mam jeszcze dwie szóstki na dwa weekendowe wieczory i sponio. Muszę tylko mniejszą ilość załatwić następnym razem, bo na mnie cały czas to dobrze działa i kusi żeby na tym ciągnąć ("przecież tyle jeszcze mam").
  • 1472 / 26 / 0
Zmieniam zdanie jeśli chodzi o to benzo

wziąłem pół tabletki Sedamu (czyli 1.5 mg ) wypiłem piwo ,ale sączyłem go długo więc nie miało to większego wpływu

moja pewność siebie podbiła się o 300 % %-D ,podbijałem do jakieś dziewczyny na rynku aby z nią zatańczyć i inne głupie akcje ,aż za duża pewność siebie

a przy tym nie doświadczyłem żadnej zamuły ,dobrze mi się z ludzmi rozmawiało ,najlepsza prospołeczna benzodiazepina jak dla mnie :-) tylko trzeba nisko dawkować
  • 31 / 4 / 0
Witam przepisał mi to lekarz na lek uogolniony. Dawkę kazal dostosować sobie samemu. Problem w tym, że chciałbym na tym normalnie funkcjonować, a nie od razu kłaść się do łóżka.

I tak. Wziąłem 3 mg i senność, wziąłem 6 i to samo. Dziwne bo wielu mowi, że to benzo jest aktywizujące. Chyba, że male dawki taki dzialaja, a duże juz tylko uspokajająco. Czy ktoś mi może to wyjaśnić? Będę niezmiernie wdzięczny. Nie mogę sobie pozwolić na senność bo praca mi to zabrania a funkcjonować musze. W dodatku lekarz kazal brac rano. Tolerancji nie mam żadnej na tego typu leki. Chce poprostu aby doraźnie mi pomagały, bo oprócz tego zazywam inny antydepresant. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
  • 117 / 18 / 0
Ajaks pisze:
Witam przepisał mi to lekarz na lek uogolniony. Dawkę kazal dostosować sobie samemu. Problem w tym, że chciałbym na tym normalnie funkcjonować, a nie od razu kłaść się do łóżka.

I tak. Wziąłem 3 mg i senność, wziąłem 6 i to samo. Dziwne bo wielu mowi, że to benzo jest aktywizujące. Chyba, że male dawki taki dzialaja, a duże juz tylko uspokajająco. Czy ktoś mi może to wyjaśnić? Będę niezmiernie wdzięczny. Nie mogę sobie pozwolić na senność bo praca mi to zabrania a funkcjonować musze. W dodatku lekarz kazal brac rano. Tolerancji nie mam żadnej na tego typu leki. Chce poprostu aby doraźnie mi pomagały, bo oprócz tego zazywam inny antydepresant. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Jak nie chcesz iść spać to powinieneś brać mniej, a nie więcej, głąbie. A jak nie to spróbuj alpry. Chociaż bromazepam to najmniej otumaniające benzo.
  • 266 / 9 / 0
Ajaks pisze:

1.5 mg
  • 87 / 3 / 0
Postanowiłem pierwzy raz przetestować jakąkolwiek benzo i padło na bromazepam. Można przyjąć że mam zerową tolerkę bo wczesniej brałem tylko zolpidem i to było to z 2 miesiace temu i zjadłem max może 1 opakowanie w całym życiu. Zacząłem od zarzucenia 3 mg bromo i nie czując efektow srednio dorzucałem co godzine po 3 mg aż uzbierało się razem z 12 mg plus 1 piwo i muszę przyznać że odczuwalny efekt był na granicy placebo. Musze jednak przyznać, że przed spozyćiem miałem pełen żołądek, ale czy to on miałby aż tak duży wpływ? Jak u was z obserwacjami z mocą bromazepamu w zależnosci od ilosci przyjetego wczesniej pokarmu?
Sola dosis facit venenum.
  • 98 / 3 / 0
Apteczne leki mają otoczkę i tzw. wypełnienie masą tabletkową, żeby powoli się rozpuszczał w żołądku
( chyba, że pogryziesz ew. włożysz pod jęzor).
Jeśli masz pełny żołądek, a chcesz żeby działało szybciej to pogryź tabletkę/rozpuść ją w czymś. Skoro to twoja pierwsza próba to po prostu to benzo nie jest dla ciebie, albo patrz wyżej.
Jestem trzeżwy
  • 266 / 9 / 0
revanek pisze:
Postanowiłem pierwzy raz przetestować jakąkolwiek benzo i padło na bromazepam. Można przyjąć że mam zerową tolerkę bo wczesniej brałem tylko zolpidem i to było to z 2 miesiace temu i zjadłem max może 1 opakowanie w całym życiu. Zacząłem od zarzucenia 3 mg bromo i nie czując efektow srednio dorzucałem co godzine po 3 mg aż uzbierało się razem z 12 mg plus 1 piwo i muszę przyznać że odczuwalny efekt był na granicy placebo. Musze jednak przyznać, że przed spozyćiem miałem pełen żołądek, ale czy to on miałby aż tak duży wpływ? Jak u was z obserwacjami z mocą bromazepamu w zależnosci od ilosci przyjetego wczesniej pokarmu?
Czy to był na pewno bromazepam ? Różne walki ludzie robią np na ogłaszamy.pl, sam kiedyś trafiłem na jakąś niedorobioną podróbę, trzeba dokładnie sprawdzać lek przed zakupem, dokładnie porównać z oryginałem itp.
  • 12453 / 2421 / 0
Polecam kupować Sedam. Jest dużo bardziej praktyczny od Lexotan'u w kwestii dzielenia (choć zaawansowani użytkownicy raczej nie biorą ułamków : P) i przede wszystkim działa lepiej (przynajmniej takie było moje odczucie).
  • 839 / 67 / 0
@up Tu się muszę zgodzić, Sedam>Lexotan tak bardzo. Wesołe zielone tabliczki wyglądem wręcz zachęcają do konsumpcji :*) Też wydawało mi się, że Sedam działał lepiej od Lexotanu, ale może dlatego, że zwyczajnie sobie to zasugerowałam.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.