Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2916 / 242 / 0
@kreide: przy takiej tolerce to musiałbyś wrzucić z 24mg minimum aby coś poczuć, szkoda kasy. Bromek ma dość subtelne działanie, to nie mózgojeb kalibru klona ;)
Dawny nick: tur3k
  • 18 / / 0
Swego czasu przez troche ponad miesiac raczylem sie malymi dawkami (0,2-0.4mg) klonazolamu. Bardzo odpowiadalo mi to rozluzniajace prospoleczne dzialanie. Niestety zdarzylo mi sie dwa razy przeholowac i narobic przypalu przez co pozbylem sie tegoz "specyfiku".
Ostatnio w moje rece trafil sedam 3.
Po polowce czyli 1.5mg spie jak niemowle. Da sie po tym nie spac? Nawet w dzien gdy bylem wyspany zawolalo mnie do lozka. 5 minut lezenia zamienilo sie w 3 godziny spania.
To benzo dziala tylko nasennie czy jest w nim cos z rekreacyjnego dzialania? Chocby namiastka klonowego blogostanu jest mozliwa do osiagniecia? Nie wrzucam zadnych ketonow czy amfetamin btw
  • 647 / 63 / 0
bromek to naprzyjemniejsze benzo najbardziej pluszowe ze wszystkich dostepnych mnie po 18 mg i piwku rozjebała fala przyjemnosci jakie nie daje klon a nawet rolki w szkle
  • 2115 / 625 / 0
Słodkie, zielone cukiereczki. :)

Klonazepam nadal jest na prowadzeniu w rankingu moich ulubionych benzo, ale bromek powoli wspina się na drugie miejsce. Świetnie komponuje się z opio i z alko, wywołuje o wiele mniejsze (praktycznie zerowe) zaniki pamięci niż klony. No i szybciutko rozpuszcza się pod językiem. ;)

Stan po 18-24mg określiłabym jako baaardzo widoczną poprawę humoru, odrobinę wewnętrznego ciepełka i okrutne rozleniwienie. Nie działa na mnie tak prospołecznie jak klony, ale za to sedacja jest naprawdę przyjemna.

Wiadomo, że tolerka to podła suka, więc cieszę się póki mogę. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 361 / 41 / 0
Mieć w domu benzo i nie wiedzieć o tym - to chyba tylko ja tak umiem :D
Sedam 6 mg leżał ponad pół roku i czekał aż sobie o nim przypomnę.
Dawka 18mg (3 tab) to chyba nie będzie za dużo dla kogoś ze średnią tolerką?
  • 1342 / 48 / 0
Ooo, zazdroszczę bardzo mocno :) Bromki - spoko ziomki to najlepsze benzo.

Spokojnie ładuj 18mg, będzie zacnie.
SESH
  • 2916 / 242 / 0
Ja gdzieś ze 2 miechy temu przerzuciłem się z rolek na bromka (stały schemat co rok) bo te pierwsze nie działały jak trzeba (bardziej nasennie niż p/lękowo) i albo tolerkę mi wystrzeliło w kosmos albo nie wiem. Z miesiąc było ok, po półtora działanie przeciwlękowe jest o wiele mniejsze niż rolek (6mg b vs 5mg r), ale za to działają na mnie.. rekreacyjnie :D Tak, chyba pierwszy raz w życiu zaczęła mi się podobać faza po benzo, 6-12mg na start, popołudniu potrafi polecieć drugie 12mg, a na wieczór kolejne 6. Zazwyczaj nad tym panuję, ale czasami (jak to po benzodiazepinach ( %-D ) zdarza mi się zapomnieć i tak wygląda mój dzień. No i ostatnio notorycznie zapominam brać gabapentyny wieczorem, to z pewnością też ma wpływ na wszystko powyższe.
Dawny nick: tur3k
  • 8 / / 0
Nada sie na ewentualne problemy ze spaniem po 2fa/3fa/amfetaminie czy za słabe?
  • 6154 / 431 / 12
@sexibudda: 12-18mg powinno dać radę.

Też stosuję bromki (zafundowały Wam ten post) w celach ogólno-relaksacyjnych.

Tolerancja jest szybka, bo pierwszego dnia 3mg dały mi wyraźne działanie, a drugiego już nie. Nie przekraczam mimo wszystko 12mg dziennie, bo nie uważam że więcej=lepiej. Benzo to najbardziej "drugoplanowe" subst. jakie znam i 6mg zawsze w tle da się dostrzec.

Stąd też najsłuszniej wydaje mi się zmiksować 3mg z 2,5mg bupry i to jest Feel Good Hit of the Fall. :cool:
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 13 / / 0
Witam Wszystkich Bromowców:) zawsze kupowałem sir Sedama lecz dziś Pan Lexotan wpadł w moje ręce, różnica w sed jest więcej słodszych wypełniaczy, Lexo jest inny co idzie za ceną 37 zeta z groszami, ale warto.... do tego Coil - assasins of hakim bey.......................................
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.