Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 32 / / 0
Czy dużo łatwiej schodzić z dawki niż z alpry, estazolamu i tych ciężko odstawialnych krócej działających środków?
Tutaj szósteczka sedamu trzyma mnie prawie całą dobę, na pewno kilkanaście godzin nie muszę nic dorzucać i nie zanosi się na pogorszenie, może zejdę na 4,5-5g bo to tak ładnie jest dzielone :)
Pytanie tylko czy warto brnąć to bagno czy będzie drama jak z alproxem i jemu podobnymi?
  • 7 / / 0
Ile tabletek Sedanu 3mg polecacie dla osoby praktycznie bez tolerki na benzo (tydzień temu 2szt tranxene tylko, z 2 msc temu 3 krótkie ciągi na relanium i oxazepam), w celu wywołania miłych, rekreacyjnych efektów razem z kotkiem? Nie przesadzając oczywiście, żebym nie zasnął 2h po kocie, przydałoby się podbicie dobrego humoru i zamazanie skutków ubocznych po peaku kota (drżenie, niepokój i ten nadmierny, pusty speed, kiedy nie ma już motywacji do "kombinowania", naprawiania sprzętu agd i rtv %-D , robienia pożytecznych rzeczy itp )... Doradźcie, jeśli możecie :)
Uwaga! Użytkownik lucifersam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1488 / 21 / 0
Bromazepam nie nadaje się do ćpania z Metkatynonem. Jedno wyklucza drugie.
Weź sobie Kota w jeden dzień, a Sedam na drugi dzień, po przespanej nocy.
Ale do sedna: skoro masz już Bromazepam w łapach, to weź na pierwszy raz 12-15 mg (4-5 tabletek)
Poczujesz pełnię szczęścia, ja to gwarantuję.
Jak chcesz, to następnym razem zmieszaj z odpowiednią dla siebie dawką Kodeiny - będzie jeszcze lepiej, obiecuję.
  • 353 / 5 / 0
Po przetestowaniu clonazepamu, alprazolamu, diazepamu i innych benzodiazepin Bromazepam wysunął się na prowadzenie w moim rankingu. Fajnie łączy się z piwkiem daje wyraźny efekt chilloutu. Całkiem inaczej niż clonazepam "jestem porobiony każdy to widzi ale sam dla siebie jestem zajebiście trzeźwy więc zjem pół paczki..." a później 3 dni z życia wyjęte. Jak dla mnie bromazepam oznacza trafienie w same sedno tego czego szukałem w benzosach. Prospołeczne, poprawia przyjemnie nastrój, nadaje się do mixów, uspokaja moje napady agresji ,których nabawiłem się przez ćpanie. Wpadły mi w łapy 6mg sedamy także czas walnąć miksa ,którego mi tak gorąco polecano - z kodeiną. Jutro lecę w krainę pluszu :-D z tym woodstockowym potworem o ciemno - złotych oczach.
  • 1488 / 21 / 0
MAKbet pisze:
Po przetestowaniu clonazepamu, alprazolamu, diazepamu i innych benzodiazepin Bromazepam wysunął się na prowadzenie w moim rankingu. Fajnie łączy się z piwkiem daje wyraźny efekt chilloutu. Całkiem inaczej niż clonazepam "jestem porobiony każdy to widzi ale sam dla siebie jestem zajebiście trzeźwy więc zjem pół paczki..." a później 3 dni z życia wyjęte. Jak dla mnie bromazepam oznacza trafienie w same sedno tego czego szukałem w benzosach. Prospołeczne, poprawia przyjemnie nastrój, nadaje się do mixów, uspokaja moje napady agresji ,których nabawiłem się przez ćpanie. Wpadły mi w łapy 6mg sedamy także czas walnąć miksa ,którego mi tak gorąco polecano - z kodeiną. Jutro lecę w krainę pluszu :-D z tym woodstockowym potworem o ciemno - złotych oczach.
Nie czytało się Dzielnicowego i moich postów, to się teraz budzi z ręką w nocniku xD
Widzę, że zasmakowało Koledze :heart:
W poniedziałek robię to samo, po miesięcznej przerwie od Kody :gun:
Już czuję to ugrzanie. Łokurwa %-D
  • 438 / 6 / 0
Po Bromku, wróciłem na czas dwóch paczek do oxazepamu, jednak niemal na mnie nie zadział, a wręcz powodował problemy z zasypianiem %-D i koszmary senne każdej nocy, wrócilem do Sedamu 6. i happy
6mg to tak na dzien dobry do espresso :D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 353 / 5 / 0
Non pisze:
Nie czytało się Dzielnicowego i moich postów, to się teraz budzi z ręką w nocniku xD
Właśnie leżymy na wygodnej kanapie z Rxss po 18 mg bromazepamu, 300 mg kody słuchając w tle the doors, led zepelin, joy division i jest... niesamowicie. Ten mix wyrywa z butów aż pod niebiosa i otula chmurkami :heart: . Przesyłam Ci mentalnie te opio-benzosowe wibracje bracie %-D.

Koniec w poszukiwaniu dragu ,który spełni moje oczekiwania :)

PS: Zapisałem się na siłke co by nie zazdrościć innym ćpakom muskulatury %-D. Zobaczysz na nastepnym woodzie bede paker :-D
  • 1488 / 21 / 0
MAKbet pisze:
Non pisze:
Właśnie leżymy na wygodnej kanapie z Rxss po 18 mg bromazepamu, 300 mg kody słuchając w tle the doors, led zepelin, joy division i jest... niesamowicie. Ten mix wyrywa z butów aż pod niebiosa i otula chmurkami :heart: . Przesyłam Ci mentalnie te opio-benzosowe wibracje bracie %-D.

Koniec w poszukiwaniu dragu ,który spełni moje oczekiwania :)

PS: Zapisałem się na siłke co by nie zazdrościć innym ćpakom muskulatury %-D. Zobaczysz na nastepnym woodzie bede paker :-D
Dzięki za depeszę, odebrałem, leży na półce, jutro ją 'odtworzę' z tym, że będzie nieco inny mix, ale soundtrack ten sam :heart:
Szkoda, że Bromazepam nie jest tak popularny na tym forum - każdy użytkownik widząc 400 stron w wątku o Klonie od razu tam startuje, ignorując tę benzodiazepinę, a przecież powtarzałem to tutaj tysiąc razy, wraz ze ś.p Dzielnicowym: TO JEST NAJLEPSZA BZD NA ŚWIECIE %-D
A razem z Opio tworzy mix ever! Dlatego jutro (tak, Non, już jutro!) naćpam się w ten sam sposób - mam ostatni egzamin na pojebanych studiach i chcę to uczcić. Tak jest.

P.S - Rozjebałeś mnie swoim P.S %-D Naprawdę :heart:
Z tym, że ja nie chodzę na siłkę, ćpam, pracuję i taki się urodziłem, serio :finger:
Pozdrowienia dla Rxss! I do zobaczenia w tym dziale ;-)
  • 1343 / 18 / 0
w niedz o 18-tej wziałem 7,5mg arypiprazolu, w środe mozna 100mg tramca+200mg kody+3-6mg Bromazepamu? do tego obowiazkowo THC + dxm lub alko
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1053 / 75 / 0
Bromo to najfajniejsze benzo jakie bralem i jedyne, ktore dawalo euforie samo z siebie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."