Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
Jednoczesnie podpisuje sie pod tym, co w ostatnim poście napisałeś i jednoczesnie dzieki za "wytemperowanie" mojego błędu.

Co do YM - jak napisałem, biore antydepresanty, po których sennosc to norma, nie pije kawy, a jedna tykwa YM ma duzo mniej kofeiny niż kawa - pije taka na noc i śpie bez problemów. Za to nie musze lekarza prosić o przepisywanie kwasu foliowego - ym ma duzo wiecej witamin i minerałow niz nie jeden połerejd. Chyba ze z dodatkiem guarany, wówczas mozna naprawde miec stan jak po fecie
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1488 / 21 / 0
Siedzę w Yerbie od 4 lat i wierz mi, nawet CBSe Energa nie działa jak feta. Jest wręcz słabsza od jakiejkolwiek Pajarito, Amandy czy Rosamonte.

Ale dość offtopa. Powinienem trzymać porządek, a sam robię bajzel, paranoja.

Wracając do Bromazepamu - mam do wykupienia dwa opakowania Sedamu (niestety) 3mg, ale nie mam funduszy. Tak dawno nie jadłem, że już zapomniałem jak to przyjemnie uwalić się Bromkiem, Kodą, Browarkiem i dobrym buchem...
Mam dylemat, czy kupić pakę Broma, czy kupić torbę zielska, czy może 750 mg Kody.
To są tak niezręczne dylematy, że nawet nie macie pojęcia jak mi trudno podjąć decyzję. Gdybym miał trzy razy więcej pieniędzy - kupiłbym trzy te rzeczy na raz, a tak? Na wszystko ciśnienie, ale tylko jednej rzeczy mogę stać się właścicielem.
Portfel is brutal...
  • 1743 / 25 / 0
Wykup Broma recka 30dni ważna, reszte można kupić kiedy chcesz ;-)
A ja dziś po mixiku 500T + 300K + 1mg Klono + 12mg broma + szóste piwko piję i odstawianie huj strzelił, ale czuję się wybornie. Serio najlepiej jak kupisz broma :-)
Non omnis moriar.
  • 734 / 6 / 0
to calkiem przyjemny i zajebisty mix musial byc, chociaz ja bez bromka i dobrze ale nadgonilem jaraniem i zabilem cisnienie troche z klonem, nutella tylko zebys nie wpadl w taki ciąg jak masz hajsu i lekow chociaz i tak napierdalasz jak kombajn chyba co :D ??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
Non pisze:
Siedzę w Yerbie od 4 lat i wierz mi, nawet CBSe Energa nie działa jak feta. Jest wręcz słabsza od jakiejkolwiek Pajarito, Amandy czy Rosamonte.
I zadna pod wzgledem skutków ubocznych niewiele bedzie miala wspólnego z feta. eot.
Non pisze:
Wracając do Bromazepamu - mam do wykupienia dwa opakowania Sedamu (niestety) 3mg, ale nie mam funduszy. Tak dawno nie jadłem, że już zapomniałem jak to przyjemnie uwalić się Bromkiem, Kodą, Browarkiem i dobrym buchem...
Mam dylemat, czy kupić pakę Broma, czy kupić torbę zielska, czy może 750 mg Kody.
To są tak niezręczne dylematy, że nawet nie macie pojęcia jak mi trudno podjąć decyzję. Gdybym miał trzy razy więcej pieniędzy - kupiłbym trzy te rzeczy na raz, a tak? Na wszystko ciśnienie, ale tylko jednej rzeczy mogę stać się właścicielem.
Portfel is brutal...
To mi tu wyskakuje, ze moderator musi przejrzeć moje posty, a tutaj od tak sobie pytanie "czym sie nacpac". I to najgorsze, ze coraz czesciej obserwuje, jak cienka granica jest miedzy chorym a ćpunem. Oczywiscie bez obrazy, ale rozumiem zastosowanie bromka typu idziesz do klubu i chcesz być milszy, bardziej pewny siebie, ale pytanie o Kode i Zielsko? nie jest to przesada? I co, thiocodin wpierdalasz w czystej postaci, z sulfogwajakolem? badz co badz duzo osób przyziebionych sie zrobiło, więc bromek i koda przy normalnym kaszlu to imo samobójstwo, ale nie mam w tym takiego doświadczenia
Widziałem rękę jego
[...]
  • 606 / 8 / 0
Brom mnie nie klepie, to dziwne. 1,5mg alpry robi w sam raz, a paczka sedamu 3mg wcale

O dziwo 10mg rolek umie mnie rozluźnić jak jedynka alpry, a bromek nie :C
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1488 / 21 / 0
tramadolol pisze:
Non pisze:
Portfel is brutal...
To mi tu wyskakuje, ze moderator musi przejrzeć moje posty, a tutaj od tak sobie pytanie "czym sie nacpac". I to najgorsze, ze coraz czesciej obserwuje, jak cienka granica jest miedzy chorym a ćpunem. Oczywiscie bez obrazy, ale rozumiem zastosowanie bromka typu idziesz do klubu i chcesz być milszy, bardziej pewny siebie, ale pytanie o Kode i Zielsko? nie jest to przesada? I co, thiocodin wpierdalasz w czystej postaci, z sulfogwajakolem? badz co badz duzo osób przyziebionych sie zrobiło, więc bromek i koda przy normalnym kaszlu to imo samobójstwo, ale nie mam w tym takiego doświadczenia
No a cóż w tym dziwnego, że moderator na największym forum dla ćpunów ma dylemat, jak zainwestować pieniądze?
Przecież moje doświadczenie nie wzięło się z czytania postów, tylko z zażywania tych właśnie substancji.
Nie jem Thiocodinu - gdybyś przeczytał moje posty w dziale poświęconym Kodeinie to widać niemal w każdym z nich, że zażywam niemal czystą kodę z Antidolu. Robię ekstrakcję w taki sposób, że tego złowrogiego paracetamolu jest w roztworze maksymalnie 500 mg.
Jest czystszy niż woda z kranu w mieście. A gdzie widzisz tę 'przesadę' jak to nazwałeś? Bo ja nie widzę. Dlaczego uważasz, że Bromazepam w połączeniu z Kodeiną to samobójstwo? Aktualnie jestem po sześćsetce Kody ze 100 mg Diazepamu i czuję się doskonale. Tolerancja, mój drogi, to straszna sprawa, ale co mnie nie zabija, to wzmacnia. Jestem zdrów jak ryba, przeziębienie łapie mnie dwa razy do roku i na tym koniec. Skoro nie masz doświadczenia, a piszesz tak pewny siebie o swoich przekonaniach, to to, co napisałeś jest tylko i wyłącznie domysłem. Jak sam widzisz - nieprawdziwym.
Jeszcze się musisz dużo nauczyć, kochaniutki. Żebym zdechł musiałbym przyjąć co najmniej dwukrotną dawkę od tej, którą podałem, a i to nie jest jeszcze do końca pewne, bo prawdopodobnie czułbym się dobrze ;-)

P.S - nie rozumiem Twojej agresji, frustracji, czy jak to tam nazwać. Jest zbędna.
  • 1343 / 18 / 0
Non pisze:
tramadolol pisze:
No a cóż w tym dziwnego, że moderator na największym forum dla ćpunów ma dylemat, jak zainwestować pieniądze?
Przecież moje doświadczenie nie wzięło się z czytania postów, tylko z zażywania tych właśnie substancji.
Nie jem Thiocodinu - gdybyś przeczytał moje posty w dziale poświęconym Kodeinie to widać niemal w każdym z nich, że zażywam niemal czystą kodę z Antidolu. Robię ekstrakcję w taki sposób, że tego złowrogiego paracetamolu jest w roztworze maksymalnie 500 mg.
Jest czystszy niż woda z kranu w mieście. A gdzie widzisz tę 'przesadę' jak to nazwałeś? Bo ja nie widzę. Dlaczego uważasz, że Bromazepam w połączeniu z Kodeiną to samobójstwo? Aktualnie jestem po sześćsetce Kody ze 100 mg Diazepamu i czuję się doskonale. Tolerancja, mój drogi, to straszna sprawa, ale co mnie nie zabija, to wzmacnia. Jestem zdrów jak ryba, przeziębienie łapie mnie dwa razy do roku i na tym koniec. Skoro nie masz doświadczenia, a piszesz tak pewny siebie o swoich przekonaniach, to to, co napisałeś jest tylko i wyłącznie domysłem. Jak sam widzisz - nieprawdziwym.
Jeszcze się musisz dużo nauczyć, kochaniutki. Żebym zdechł musiałbym przyjąć co najmniej dwukrotną dawkę od tej, którą podałem, a i to nie jest jeszcze do końca pewne, bo prawdopodobnie czułbym się dobrze ;-)

P.S - nie rozumiem Twojej agresji, frustracji, czy jak to tam nazwać. Jest zbędna.
Nie to nie była jakas frustracja ani przesada.
X lat temu, kiedy nie miałem dojscia do alprazolamu, a kiedy był potrzebny, posty z góry były odrzucane przez nadgorliwosc moderacjii, jakbym chciał kogos zabić. Moderator ani nie pomyslał, że moze rozwinac sie dyskusja pt. "to co zamiast", "czy jestes uzalezniony", itp., opierajac sie na schemacie - mówisz o tych substancjach -> nie masz do nich dojscia -> możesz być ćpunem -> to co robisz jest zakazane przez (tu wlasnie nie wiem przez co) -> najlepiej pernamentny ban .
Teraz co? moderator z góry pisze "czym sie lepiej nacpac: zielskiem, bromem czy koda". Po prostu 2 skrajnie odmienne postawy, problemy i dwie skrajnie zachowania. W dodatku masz substancje, która lekarz wypisuje osoba, które maja imo wieksze problemy, niz zeby sie nacpac i ona ma im pomagac w normalnym zyciu
W dodatku na takie pytanie jest jak pytanie: "co lepiej kupić - bułkę, mleko czy kiełbase"? masz problemy z lękiem, strachem chcesz podbudowac pewnosc siebie - jjesz broma, a chcesz poczuć krecenie głowy - to zamiast zielska i kody bardziej polecam młotek w głowę.

Co do antidolu - nie zaszokowałeś mnie, wielokrotnie pozyskiwałem czysta kode z miksu koda+paracetamol. Wiem jak sie to robi, ciesze sie ze tez wiesz.
Dlaczego uwazam mix za samobójstwo? Benzodiazepiny potrafia wywołac same z siebie bezdech, nawet w normalnych dawkach jak i kodeina. Jedno i drugie powoduja synergizm, który moze prowadzic do śmierci, a jak masz jeszcze wydzieline w płucach to wówczas przejeb***. ale oczywiscie tak być nie musi.
Widziałem rękę jego
[...]
  • 50 / 1 / 0
tramadolol, zdecydowanie przesadzasz :D
Do czego ma sluzyc forum doswiadczonym osobom takim jak Non, jak nie do wymiany opinii na temat substancji/miksow.
Co do tego ze moderacja idzie w dobrym kierunku - to wspaniale ;] Kiedys rzeczywiscie byla cenzura hahaha :D
Natomiast musze potwierdzic ze mix koda(750-1050mg)-broma(18-24mg)-mj(0,5-1g) to jeden z najprzyjemniejszych euforo-zamulaczy, powiem ze ja po tym czuje sie zdecydowanie fajniej niz po majce 100mg iv. choc majke cenie ponad hel.
Cecha charakterystyczna tego miksu jest "ujebanie konstruktywne", bardzo fajnie uczy/tworzy sie po tym nie wspominajac juz o tym jak zajebiscie rozmawia sie z ludzmi - totalna otwartosc (ogolnie po opio mam wyjebane na doznania erotyczne, po tym miksie jest zupelnie inaczej:D). Oczywiscie po jakis 1,5h nadchodzi nod, no ale wtedy juz jest na niego pora.
Benzo przejadlem wchuj, ale lekka depresje oddechu wywolaly u mnie jedynie klony i lorazepam(no... jeszcze rolki z metadonem w nierozsadnych ilosciach :D). Bromazepam jest wolny od takich akcji przynajmniej do dawki ~48mg bo tyle walilem najwiecej jednorazowo. Nawet w polaczeniu z kodeina w dawkach 1g czystego fosforanu(ekstrahowany rozpucholem) i 30mg broma oddech jest wporzo, choc jesli mowa o cechach osobniczych to tutaj juz wszystko zalezy od Waszych organizmow.
Pozdrawiam!
  • 1743 / 25 / 0
@Scierwiarz nie w ciąg nie popadłem, jednorazowy wybryk :-) Chociaż kac i reszta dolegliwości po takich zabawach do przyjemnych nie należy ;-)

P.S> Pytanie Non-a było całkiem normalne, no ewentualnie mógł zadać je w knajpie. Doradziłem broma, ale coś czułem że koda może być na podium :cheesy: , a tak to każdy ma jakieś miksy, sriksy, vixy ;-) i się pyta innych w temacie. Ot co ;-)
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.