Myślę, że najlepszą dawką od której powinieneś, nawet mając znikomą tolerancję to co najmniej 3mg.
i korzystając z okazji - jakie benzo najlepsze na pewnosc siebie w stosunkach miedzyludzkich, ogolnie zwalczające wszelkie fobie społeczne? słyszałem ze alpra własnie najlepsza ale może jest cos fajniejszego?
I co to jest za mechanizm o ktorym wspominaja ludzie, ze biorąc benzo łatwo na drugi dzień obudzić się z pusta paczką? Na jakiej zasadzie to działa, ze człowiek po benzo wciąż czuje się niedoćpany?
Czary pisze:Jest możliwość ze bromazepam moze na mnie nie dzialac? Jak brałem alpre ze 2 lata temu to było całkiem ok z tego co pamiętam, a teraz bromazepam probowalem 1,5 mg - nic, 3 mg tez nic, 6 mg lekka senność chociaz nie wiem czy to nie placebo.. co wy czujecie po benzo ogolnie, moze to ja nie dostrzegam ze dziala?
i korzystając z okazji - jakie benzo najlepsze na pewnosc siebie w stosunkach miedzyludzkich, ogolnie zwalczające wszelkie fobie społeczne? słyszałem ze alpra własnie najlepsza ale może jest cos fajniejszego?
I co to jest za mechanizm o ktorym wspominaja ludzie, ze biorąc benzo łatwo na drugi dzień obudzić się z pusta paczką? Na jakiej zasadzie to działa, ze człowiek po benzo wciąż czuje się niedoćpany?
Czary pisze:Jest możliwość ze bromazepam moze na mnie nie dzialac? Jak brałem alpre ze 2 lata temu to było całkiem ok z tego co pamiętam, a teraz bromazepam probowalem 1,5 mg - nic, 3 mg tez nic, 6 mg lekka senność chociaz nie wiem czy to nie placebo.. co wy czujecie po benzo ogolnie, moze to ja nie dostrzegam ze dziala?
Widzę, że naprawdę co niektórzy są nieogarnięci, zatem zaczynam:
Bromazepam, podobnie jak Alprazolam jest lekiem anksjolitycznym, czyli tłumiącym lęk oraz różnego rodzaju fobie. Jednakże nie ma takiego potencjału uzależniającego jak Alprazolam, dlatego jest lepszy. Dlaczego? Bo nie wpierdala w piekło, jakim jest odstawka Alpry.
Skoro już masz len lek, to nie baw się w dawki 1,5 mg, to bez sensu. To, że tabletka Sedamu jest podzielna na 4 części, nie znaczy, że masz to dzielić. Masz zarzucić całą tabletkę, względnie dwie, najlepiej podjęzykowo. Już wyprzedzę pytania typu, czy jest gorzki, czy śmierdzi po nim kupą z gęby. Nie - Sedam jest benzodiazepiną słodką. Rozpuszcza się błyskawicznie. Lexotan jest mniej słodki, ale również. Z początku nie chce się rozpuszczać, ale jak nasiąknie śliną wręcz rozpada się i wchłania od razu.
Dlaczego pod język? Bo jeśli żarłeś właśnie obiad z 10 dań to możesz tych kilku miligramów nie poczuć, albo wchłanianie będzie zachwiane. Spod języka bromazepam trafi prosto do głowy, a stamtąd do reszty ciała.
Jest dobrym lekiem na fobię społeczną. W ogóle upadają wszelkie granice (także rozsądku), więc robi się rzeczy, których się nigdy nie robiło, albo się ich bało.
Z benzodiazepinami jest jak z alkoholem - wypijesz 4 piwa i co? Czujesz niedosyt. Chodzisz i szukasz, szukasz i chodzisz, aż do zalania w trupa. Tutaj jest podobnie - dorzucasz, dorzucasz aż do urwania filmu. Nie jest to regułą - mnie się już film nie urywa (chyba, że tak jak ostatnio - 8 mg Klona zapite 0,7 l Jagermeister'a)
opiak pisze:jak jem klony i wpadl mi w rence lexotan 3mg cala paczka, to jest sens to jesc,?? czy zjesc to na raz jak dziennie wale 2-4 mg klona?
Everett1992 pisze:Czary pisze:Zdecydowanie klonazepam :diabolic:i korzystając z okazji - jakie benzo najlepsze na pewnosc siebie w stosunkach miedzyludzkich, ogolnie zwalczające wszelkie fobie społeczne? słyszałem ze alpra własnie najlepsza ale może jest cos fajniejszego?
Jeszcze jakieś pytania?
Everett1992 pisze:Czary pisze:Zdecydowanie klonazepam :diabolic:i korzystając z okazji - jakie benzo najlepsze na pewnosc siebie w stosunkach miedzyludzkich, ogolnie zwalczające wszelkie fobie społeczne? słyszałem ze alpra własnie najlepsza ale może jest cos fajniejszego?
Klon ma się nijak do Bromazepamu. To tak, jakbyś porównywał działanie Kodeiny do Opium. Kodeina działa "jednostronnie" a opium, czy też PST działa "głębiej" dlatego też przyjemniej. Po Klonie nie ma przyjemności na ciele i umyśle takiej, jak po odpowiedniej dawce Bromka.
Jeszcze jakieś pytania?
A jeśli chodzi o całokształt działania, no to Klon daleko :P
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."