Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2518 / 27 / 0
To dobrze, że nie bierzesz tego w ciągu, ale i tak zanim przejdziesz na bromazepam zalecił bym kilkutygodniową przerwę od wszystkich benzodiazepin. Wyjdzie ci to tylko na zdrowie ;-) Wtedy może te 12mg lub trochę więcej cię uszczęśliwią. Życzę szczęścia.
  • 659 / 2 / 0
Akurat na nerwice benzo są bardzo dobre aczkolwiek to nie jedyne leki , o ile musisz się leczyć na nią ;)
  • 268 / 6 / 0
Jak to jest ze ostatnie benzo jadlem ponad 8miesiecy temu i teraz 36 mg malo mnie robi?? Tolerka niespadla.
  • 373 / 3 / 0
Dzielnicowy pisze:
To dobrze, że nie bierzesz tego w ciągu, ale i tak zanim przejdziesz na bromazepam zalecił bym kilkutygodniową przerwę od wszystkich benzodiazepin. Wyjdzie ci to tylko na zdrowie ;-) Wtedy może te 12mg lub trochę więcej cię uszczęśliwią. Życzę szczęścia.
Siema :)
A więc tak, dawka alprazolamu jaką biore od 1,5 roku to 1-1,5mg UWAGA! Biore z przerwami, pól na pół w sumie

Nabyłem tabletki Sedam 6mg
Myślałem sobie, że 12mg pewnie nawet mnie nie ruszy i wyrzuciłem hajs ale jednak nie zamierzałem marnować bez sensu leku aby tylko się nim bardziej naćpać. Wziąlem więc 6mg na prawie pusty żołądek, czekam 15 minut nic.. 30 minut... lekko coś poczułem ale o dupe to obić. Nagle po jakieś 50 minutkach weszło ;D Bardzo przyjemnie i to tylko 6mg!!! 6mg odpowiada siłą 0,5mg alprazolamu według tabeli. 0,5 alpry nic nie czuje a 6mg bromazepamu już poczułem i nawet poszedłem sobie spać bo tak super mi się leżało i śpiący sie zrobiłem :) Z benzo tak u mnie jest i napewno nie tylko u mnie, a u większości, że w domu mulą, a na real już nie bo dużo bodźców ogólnie itp.

Tabletki są zielone w dodatku słodkawe, mniam mniam
Jak narazie wiem tylko, że działa na mnie już 6mg
NA dniach wezme 12mg i zdam tutaj raport jak sprawdza się w relacji z ludźmi, szczególnie panienkami :)
pozdro
Post może być chaotyczny ale kurewsko nie chce mi się pisać dziś. Zmusiłem się ;p
  • 2518 / 27 / 0
Miałeś Sedam, czy Lexotam?? Bo jeśli chodzi o smak Sedamu to faktycznie słodkie, ale trzymanie tego pod językiem jak klony jakoś się nie udaje, bo trzeba przełykać ślinę (za dużo laktozy i innych wypełniaczy). Dobrze, że na ciebie działają takie dawki. Bromazepam to jednak najlepsza benzodiazepina ;-)
  • 373 / 3 / 0
Dzielnicowy pisze:
Miałeś Sedam, czy Lexotam?? Bo jeśli chodzi o smak Sedamu to faktycznie słodkie, ale trzymanie tego pod językiem jak klony jakoś się nie udaje, bo trzeba przełykać ślinę (za dużo laktozy i innych wypełniaczy). Dobrze, że na ciebie działają takie dawki. Bromazepam to jednak najlepsza benzodiazepina ;-)

Sedam 6mg :)
Jeszcze troche a by mi się cała rozpuściła w buzi, taka smaczna. Chyba jestem chory :) :cool: haha
Nom fajnie :) Niedługo wezme 12mg :)
  • 1360 / 179 / 0
Spoko benzo, ale droga. Wzialem kilka paczek pare lat temu, z tym ze wtedy ogromna tolerka na benzo i 60mg mnie prawie nie robilo, jak i np 10-15 klonow "dwojek". Ale wtedy wszystko szlo w ogromnych dawkach, morfa iv 60-100mg na strzal, jak nie bylo to 1,5 grama trama na raz, dzienie 2,5 grama, klonow tez ogromne dawki i innych benzo. Ogolnie od kilku lat wpjerdalam benzo, ostatnio lorafen 2,5mg w dawce 2,5-7,5mg dziennie od czerwca mniej wiecej, tolerka znowu rosnie, ale srednia poki co jest i dzis zamiast lorafenu wzialem od lekarza oprocz 2 butli tramalu 96ml 2 paczki lexotanu 6mg i 2 paki signopamu (jeszcze nie wykupilem, w razie W zostawie, jeszcze klonow paka jest, ale nie lubie ich zbytnio teraz i troche lora zostalo). W aptece babka miala pake lexotanu tylko i dala mi druga pake sedamu. Drogo, bo za oba zaplacilem jakies 61zl (lexo 35,9zl), ale 2 tabsy 6mg milutko mnie porobily, nawet za mocno ;-). 2-3 tabsy dziennie mozna brac i jest git :-) . Poza tym latwiej zejsc z tego niz z klonow czy alpra. Ale i tak na odstawienie zalatwie sobie rolki. Ciekawe kiedy zaczniee mi sie chciec schodzic z benzo :-D . Tramal znowu zaczalem brac od maja (a mialem przerwe od wrzesnia tamtego roku) 600-1500mg dziennie, ale teraz lece stala dawke 600-700mg dziennie i robie przerwy. I tak 2 butle tramalu duze na 3-4 tygodnie od lekarza to sporo hehe. Dobrze, ze tylko wchodze, mowie co chce i wychodze ;-) . Co druga wizyte tramal na P sie trafi i nie nie place hehe.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1488 / 21 / 0
samuraxo pisze:
Dzielnicowy pisze:

Sedam 6mg :)
Jeszcze troche a by mi się cała rozpuściła w buzi, taka smaczna. Chyba jestem chory :) :cool: haha
Nom fajnie :) Niedługo wezme 12mg :)
Haha! Mówiłem, że to pychota! Alpra przy tym to zwisający kutasek!
6mg Sedamu + 3 Perły chmielowe + kilka zielonych chmurek i żadna nerwica nie ma szans! ;)
  • 30 / 1 / 0
Bromazepam ogólnie jest fajny, bardzo ale to bardzo fajnie sie miksuje z kodą, jednak wg mnie ma minusy, największe z nich to : w ciągu 4 godzin wjebałem 2 listki ;/ pozatym na drugi dzień mam chujowy, psychiczny zjazd, taki dół mnie jebnął że to się w pale nie mieści ;x
  • 2518 / 27 / 0
Taki już urok wszystkich benzo, że można obudzić się z pustym pudełkiem. Jeśli nie miałeś kontaktu z mocniejszymi benzodiazepinami (clonazepam, alprazolam, lorazepam) to pozostań przy racjonalnych dawkach bromazepamu. Brany w ilościach oporowych nie podbije zbytnio fazy, a tylko zaśniesz, zwiększy się tolerancja i w ogóle szybciej pryśnie magia tej najlepszej benzodiazepiny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.