Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 380 / 0
@yakubu86 3 tabletki bromka to 1 tabletka klona (18mg = 2 mg)
  • 5774 / 1181 / 43
Ale trzy tabletki bromka 3mg czy 6 mg ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 40 / 5 / 0
@london5

Policzmy: 18/3=6

Nie ma za co.
  • 5774 / 1181 / 43
Ale może być 9/3 = 3mg.
  • 40 / 5 / 0
@london5
Oczywiście, ale pisał o 18mg.
  • 5 / / 0
Biorę rano 10-11 godzina 2,5 tabletki 6mg (15mg), zacząłem się źle czuć ostatnio ok. godziny 19-20. Czy dorzucenie pół tabletki (3mg) właśnie w tych godzinach przy takich dawkach ma sens czy nie? Poczuję / zadziała?
  • 5774 / 1181 / 43
Na pewno.
  • 2244 / 380 / 0
Moim zdaniem warto spróbować. Swoją drogą sporo ci tego schodzi, 3 tabletki po 6 mg dziennie.
  • 5 / / 0
To już 6 rok brania codziennie, najniżej zszedłem w tamtym roku do 1,5 tabletki ale najdrobniejszy problem powodował zwiększenie dawki. Od paru miesięcy stoję na 2,5 tabletki i ruszyć w dół nie mogę, wieczorami czuję już mikro odwyk a wcześniej dopiero następnego ranka to czułem.
  • 2244 / 380 / 0
Paczka bromka 6 mg starcza ci zatem raptem na 10 dni.

Oprócz tego czymś jeszcze się leczysz?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.