Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 381 / 0
@yakubu86 3 tabletki bromka to 1 tabletka klona (18mg = 2 mg)
  • 5774 / 1182 / 43
Ale trzy tabletki bromka 3mg czy 6 mg ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 40 / 5 / 0
@london5

Policzmy: 18/3=6

Nie ma za co.
  • 5774 / 1182 / 43
Ale może być 9/3 = 3mg.
  • 40 / 5 / 0
@london5
Oczywiście, ale pisał o 18mg.
  • 5 / / 0
Biorę rano 10-11 godzina 2,5 tabletki 6mg (15mg), zacząłem się źle czuć ostatnio ok. godziny 19-20. Czy dorzucenie pół tabletki (3mg) właśnie w tych godzinach przy takich dawkach ma sens czy nie? Poczuję / zadziała?
  • 5774 / 1182 / 43
Na pewno.
  • 2244 / 381 / 0
Moim zdaniem warto spróbować. Swoją drogą sporo ci tego schodzi, 3 tabletki po 6 mg dziennie.
  • 5 / / 0
To już 6 rok brania codziennie, najniżej zszedłem w tamtym roku do 1,5 tabletki ale najdrobniejszy problem powodował zwiększenie dawki. Od paru miesięcy stoję na 2,5 tabletki i ruszyć w dół nie mogę, wieczorami czuję już mikro odwyk a wcześniej dopiero następnego ranka to czułem.
  • 2244 / 381 / 0
Paczka bromka 6 mg starcza ci zatem raptem na 10 dni.

Oprócz tego czymś jeszcze się leczysz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.