Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Czy masz trudności z wykupem Medikinetu lub Oxycontinu?

Czas głosowania minął 05 października 2022

- Tak, nie ma ich w hurtowniach ani aptekach.
11
85%
- Nie, z łatwością mogę je wykupić/ zarezerwować w hurtowni.
2
15%

Liczba głosów: 13

ODPOWIEDZ
  • 328 / 33 / 0
Kurde no nie ma na żadnej stronie której podałeś oxycontina 40, nawet zamiennika oxydolor nie ma. To jak to ogarnąć? W aptece się pytałem czy zamówią to niby nie ma z hurtowniach? Jak ktoś kupuje to proszę o podpowiedź.
  • 580 / 105 / 0
Musisz podzwonić po najblizszych aptekach z ktomalek, gdziepolek. Niektóre apteki ostatnią nie chcą rezerwować bez podania recepty przez telefon wieć na to musisz się też przygotować. Ale może trafisz akurat na jakąś co ci zarezerwują. @FotherMucker
:tabletki:
  • 1040 / 297 / 0
06 marca 2025FotherMucker pisze:
Kurde no nie ma na żadnej stronie której podałeś oxycontina 40, nawet zamiennika oxydolor nie ma. To jak to ogarnąć? W aptece się pytałem czy zamówią to niby nie ma z hurtowniach? Jak ktoś kupuje to proszę o podpowiedź.
Norma z oxy, że go brakuje w hurtowniach, raz na rok minimum się zdarza taka sytuacja. Ogólnie to pluję sobie w mordę, że potrafiłem przejechać pół polski dla jednego opakowania które zjadłem w 3 dni xD dobrze, że mam to dawno za sobą. Ja za to radzę obserwować info na gdziepolek - tam wypowiadają się farmaceuci.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 580 / 105 / 0
Oxydolor zazwyczaj jest ciągle, continów często nie ma ale dolorow to ostatnio z 1-1.5 roku temu brakowalo i tez jak merx zapierdalalem do innych miast :D
:tabletki:
  • 328 / 33 / 0
10 marca 2025Merx pisze:
06 marca 2025FotherMucker pisze:
Norma z oxy, że go brakuje w hurtowniach, raz na rok minimum się zdarza taka sytuacja. Ogólnie to pluję sobie w mordę, że potrafiłem przejechać pół polski dla jednego opakowania które zjadłem w 3 dni xD dobrze, że mam to dawno za sobą. Ja za to radzę obserwować info na gdziepolek - tam wypowiadają się farmaceuci.
Serio w trzy dni to opierdolileś? Ja trzy dni poleciałem po 40mg i ostatni 80 i jak przeszło to byłem tak wyniszczony psychofizycznie, że resztę wypierdoliłem. Robota szła pięknie na tym czy w ogrodzie czy w garażu, szkoda, że nie da się tak ogarniać bez tego, a teraz została tylko niechęć do wszystkiego, brak motywacji i wyprucie z sił życiowych.
  • 1040 / 297 / 0
@FotherMucker koniec końców przez oksy był mój drugi i ostatni pobyt na oddziale detoksykacyjnym i dzięki kurwa bogu, że wtedy zmienili mi na buprę z którą też były problemy i musieli mi ją ściągać z oddziału onkologicznego... Od tamtego czasu nie dotknąłem opio w celach rekreacyjnych ani razu.
  • 5 / / 0
A czy wiadomo czemu nadal jest fakt problem z dostępnością MPH, 30% dostępności na całą Polskę to trochę mało:/
  • 1040 / 297 / 0
@Comaj jest to relatywnie do przeszłości w ch*j dużo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.