Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Czy masz trudności z wykupem Medikinetu lub Oxycontinu?

Czas głosowania minął 05 października 2022

- Tak, nie ma ich w hurtowniach ani aptekach.
11
85%
- Nie, z łatwością mogę je wykupić/ zarezerwować w hurtowni.
2
15%

Liczba głosów: 13

ODPOWIEDZ
  • 287 / 140 / 0
lipa z concerta 36mg ;/
  • 348 / 264 / 0
Polecam stronie gdziepolek pl choć nie jest ona nazwijmy to w 100% dokładna bo nie mają każdej apteki w bazie ale większość. I też piszą artykuły czego brakuje w danym miechu kolejnym wcześniej więc warto - tak od siebie dodaje
null
  • 188 / 28 / 0
Lipa była również z Aurorą, THC 2-% CBD 1 %, 10 gramów zamówiłem sobie u lekarza, wystawił reckę z 24.04.23 i czekam na telefon z apteki celem doebrania zioła, dobrego upalenia i dobrej zabawy.
Teraz jest naprawdę bardzo ciężko z dostępnością leków na receptę....
#majcie się koledzy i koleżanki, piszcie dalej w komentarzach jak u Was wyglada sytuacja.
Pzdr
Tomek
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 3 / / 0
Witam,czy wiadomo co jest wynikiem braków kilkumiesięcznych, jeżeli chodzi o zwykle leki przeciwbólowe w aptekach w PL?
  • 757 / 114 / 0
no i gdzie jest kurwa trazodon, zaraz was chuje pozwę o paliwo, że na drugi koniec polski muszę napierdalać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2 / / 0
29 grudnia 2023Juanita pisze:
Witam,czy wiadomo co jest wynikiem braków kilkumiesięcznych, jeżeli chodzi o zwykle leki przeciwbólowe w aptekach w PL?
Braki substancji u producentów. Nawet ibuprofenu brakuje w handlu producenckim a produkcja odbywa się z zapasów. Brak oxy do produkcji może być spowodowany aktualną sytuacją i zapotrzebowaniem w Stanach bo wyprzedawane są zapasy gotowych leków w mocno ograniczonych ilościach. Tyle wynika z mojej wiedzy i obserwacji. pzdr
  • 3 / / 0
A wiadomo kiedy będą dostawy jakiekolwiek?
  • 19 / / 0
Ma ktoś jakieś info co do pojawienia się Selegiliny? Mój udawany Parkinson się pogłębia przez jej brak :(
  • 848 / 286 / 0
post3755526.html#p3755526
Polecam zajrzeć do tematu założonego przez mnie.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 368 / 109 / 0
Dzisiaj jak patrzyłem na gdzie po lek to w żadnej aptece w Poznaniu nie ma medi cr 20 to jakaś patologia jest
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.