Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Czy masz trudności z wykupem Medikinetu lub Oxycontinu?

Czas głosowania minął 05 października 2022

- Tak, nie ma ich w hurtowniach ani aptekach.
11
85%
- Nie, z łatwością mogę je wykupić/ zarezerwować w hurtowni.
2
15%

Liczba głosów: 13

ODPOWIEDZ
  • 287 / 140 / 0
lipa z concerta 36mg ;/
  • 348 / 264 / 0
Polecam stronie gdziepolek pl choć nie jest ona nazwijmy to w 100% dokładna bo nie mają każdej apteki w bazie ale większość. I też piszą artykuły czego brakuje w danym miechu kolejnym wcześniej więc warto - tak od siebie dodaje
null
  • 188 / 28 / 0
Lipa była również z Aurorą, THC 2-% CBD 1 %, 10 gramów zamówiłem sobie u lekarza, wystawił reckę z 24.04.23 i czekam na telefon z apteki celem doebrania zioła, dobrego upalenia i dobrej zabawy.
Teraz jest naprawdę bardzo ciężko z dostępnością leków na receptę....
#majcie się koledzy i koleżanki, piszcie dalej w komentarzach jak u Was wyglada sytuacja.
Pzdr
Tomek
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 3 / / 0
Witam,czy wiadomo co jest wynikiem braków kilkumiesięcznych, jeżeli chodzi o zwykle leki przeciwbólowe w aptekach w PL?
  • 757 / 114 / 0
no i gdzie jest kurwa trazodon, zaraz was chuje pozwę o paliwo, że na drugi koniec polski muszę napierdalać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2 / / 0
29 grudnia 2023Juanita pisze:
Witam,czy wiadomo co jest wynikiem braków kilkumiesięcznych, jeżeli chodzi o zwykle leki przeciwbólowe w aptekach w PL?
Braki substancji u producentów. Nawet ibuprofenu brakuje w handlu producenckim a produkcja odbywa się z zapasów. Brak oxy do produkcji może być spowodowany aktualną sytuacją i zapotrzebowaniem w Stanach bo wyprzedawane są zapasy gotowych leków w mocno ograniczonych ilościach. Tyle wynika z mojej wiedzy i obserwacji. pzdr
  • 3 / / 0
A wiadomo kiedy będą dostawy jakiekolwiek?
  • 19 / / 0
Ma ktoś jakieś info co do pojawienia się Selegiliny? Mój udawany Parkinson się pogłębia przez jej brak :(
  • 848 / 286 / 0
post3755526.html#p3755526
Polecam zajrzeć do tematu założonego przez mnie.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 368 / 109 / 0
Dzisiaj jak patrzyłem na gdzie po lek to w żadnej aptece w Poznaniu nie ma medi cr 20 to jakaś patologia jest
"Life pain always sexy"
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.